Raz sobie zagrałem płatnością blikiem bez rejestracji.Chyba numer telefonu podałem Na następny dzień w nocy dzwoni kobieta z tego kasyna i zaczyna mi mówić o promocjach itp.Mówię jej że nie mam ochoty... Vis mer
Se hva andre synes
Konto zweryfikowane. Wszystko ok. Kilka razy wypłaciłem mniejsze sumy. Aż tu nagle metoda wypłaty nie taka jak trzeba. Więc zmieniłem metodę. Jeszcze gorzej.... Metoda inna niż zweryfikowana... Więc t... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Magic3656.online SCAM ZŁODZIEJE I…
Magic3656.online SCAM ZŁODZIEJE I OSZUŚCI. Jak kogoś oszukają i ograbią to zmieniają stronę, numery telefonów itp. Nawet nie wchodzić na ich stronę bo od razu zaczynają działać
Dostałem bonus
Dostałem bonus. Wygrałem 2200. Zrobił x45. Wczoraj miałem na 54400. Na rano dostałem maila że wszystkie koszty spisano. Oszustwo nić więcej. Nie gdzie więcej nie będzie grał w to kasyno
Scamming players by blocking their account
I made account on slottica casino on 28 nov made deposit of 1600+500 and won around 11k, it was won using real money and not any bonus, so i requested withdrawal and asked for my documents, i provided my aadhar card front bank, selfie and my bank passbook photo, i even received an email that my documents are verified and i will receive withdrawal shortly however to my surprised they blocked my account by saying my documents are forged I even sent them the proof by sharing screen recording of logging in to my aadhar using UIDAI government website to proove my aadhar is not fake but still they are not accepting i am also ready to provide them any other documents if they wish , but they are simply saying my documents are forged, it seems like they are literally doing scam if we win they will simply block the accounts by giving any nonsense reasons, I urge everyone to stay away from this website and save your money
Jedna wielka sciema 0 nieda sie wiencej wygrac jak 5 tys pln ale pierf czheba wzucic jakies tys pln i moze sie wygra i tak wkulko to jest sciema ja niemoge zamknonc konta wyludzili muj paszpor
Oszukujom wyludzajom torsamosc i kase nie mozna zamknonc konta podawajom zle numery do menadzeruw a jak menadzer ma odzwonic to lipa jaja se robiom nagrywajom sie na sekretarke robiom spam tam zeby wygrac to pierszo czheba pszegrac z 5 tys pln i ftedy odawajom to 5 tys pln i tak wkulko asz zabiorom z konta z 8 tys pln i znowy wygrana 5 tys pln oni zarabiajom a nie grajoncy sllotica to sciema oszusci to kraj to rumunia bukareszt wieszcie mi ze na rumuna niema metody one som magiki na kase
Gram od 4 lat
Gram od 4 lat, dużo wpłaciłem ale też dużo wypłaciłem, długo trwała weryfikacja ale udało się kilka razy po 2,5 tys wypłacić (zawsze 36 godzin czekania) ale jak przez przypadek udało mi się wygrać powyżej 50 ty to już jest problem, weryfikacja aktywności trwa już 6 dzień, dzisiaj info ze jeszcze potrwa 72 godziny. Mam 77k na koncie i wiem że ich nie odzyskam, a obróciłem bonus 2000tys czyli razy 45 trwało to dwa dni, ale się udało. Gram tylko w jedną grę i robię screeny z każdej większej wygranej a milem kilka razy mnożnik powyżej 3500 i przy stawkach powyżej 2 zl robi się suma. Ciekawe co wymyślą aby nie dać mi wypłacić kasy, czekam bo mam znajomego w TVN i może będą sławni w Uwadze. Edit: 72 godziny minęły więc już razem 9 dni, sprawdzają czy nie oszukiwałem (chciałbym wiedzieć jak się oszukuje w kasynie online). No coż, czekam.
Złodziej zabrali z konta 5000 ty…
Złodziej zabrali z konta 5000 ty twierdząc że złamałem regulamin
Jeśli wygrasz to wymyślą coś,żeby nie…
Jeśli wygrasz to wymyślą coś,żeby nie wypłacić. Tak jak mi zabrali 10000.
Nie wypłacają kasy zawszę problem
Miałem 10tys i ch... nic nie dostałem jedna wielka ściema nic więcej nie polecam
Szkoda czasu i tym bardziej nerwów na to
Szkoda że nie ma prawa na tych oszustów
LUDZIE NIE DAJCIE SIE NABRAĆ !!!
LUDZIE NIE DAJCIE SIE NABRAĆ !!!! TO ZWYKLI OSZUŚCI I ZŁODZIEJE !!!ZALOGUJESZ SIE TO NASTAPI WYCIEK DANYCH I MASZ KONTO WYCZYSZCZONE !!!!! ZA GRE U NICH GROŻĄ POWAŻNE KONSEKWENCJE W POLSCE ! 250 TYS ZŁOTYCH KARY ALBO 3 LATA WIĘZIENIA ! NIECH KAŻDY OMIJA TĄ STRONE SZEROKIM ŁUKIEM ! STRONA ZAŁOŻONA W JAKIES PIWNICY, WSZYSTKIE ADRESY SĄ BŁEDNE I ZMYŚLONE ! JEDEN W AMERYCE W DENVER DRUGI W POLSCE W KUTNIE !!! LICHWA I ZŁODZIEJSTWO ! NIC NIGDY NIE WYGRACIE TAM TYLKO STRACICIE PIENIADZE ! I NA DODATEK PRZYJDZIE WAM SIEDZIEC 3 LATA ZA PRZESTEPSTWO SKARBOWE !!! WIEM CO MOWIE BO NIEDAWNO DOSTAŁEM LIST Z PROKURATURY I POLICJI !!! NA KAZDY KRAJ MAJA INNY REGULAMIN ! JA WŁASNIE ZALOZYLEM IM SPRAWE W SADZIE
Serdecznie polecam to kasyno, co prawda że czeka się na wypłatę 36 godzin choć zazwyczaj po 24 godzinkach kasa na koncie jest. Wypłaciłem już ponad 5k także wszystko bajka;)))
złodzieje od tygodnia weryfikuję…
złodzieje od tygodnia weryfikuję wszystkie dane i cały czas jest jakiś problem ..nie wpłacajcie tam żadnej kasy bo tylko strata ...odradzam grać u nich oszuści
Witam. Nie wypłacają pieniędzy.
Witam.
Zawsze jakiś problem z wypłatą. Nie wpłacili mi pieniędzy. Nie lubię kogoś wyzywać, ale czuję się oszukany. Strata czasu i pieniędzy. To było parę lat temu myślałem
,że samo upadnie. Ciekawy jestem czy mogą pochwalić się wypłatami. Pozdrawiam.
Nie grać.Ile byś nie wpłacił tyle…
Nie grać.Ile byś nie wpłacił tyle przegrasz od razu.Ich darmowe spiny niezależnie od obrotów 20 ,50 ,10 nawet przy stawce ustalonej wysokiej 4 zł skończysz te spiny z zerem.Wybieraja takie gry ,żeby nic nie ugrać
Ja już dziękuję za te gry.Wiecej stracisz niż wygrasz .
Wygrana 477 000 zł nic nie wyplacili
Wygrana 477 000 zł na Slottica , konto calkowicie zweryfikowane karta dane osobowe wszystko , nic nie wyplacone zawsze byl jakis problem bankowy az wkoncu wszystko zniknelo, mam wszystkie scriny z czatow z operatorem z kwotami i ze wszystkim kwoty na koncie kwoty wygrane gry wszystkie zdjecia. ale kasy nigdy zadnej nie wyplacili.Ukrainiec dzwonil i gadal glupoty.Jak cos to moge wszystko udostepnic ,jak sie z wami skontaktowac oszukanymi
Oszuści !!!!
Oszuści ! Szkoda inwestować pieniądze ! Jak przychodzi do wypłaty środków to nie ma takiej możliwości ! Omijajcie to gó*** z daleka !
Oszustwo
Oszustwo. Jak przychodzi do wypłaty wygranej zawsze jakiś problem. Sprawa trafia na policję
Dzień dobry
Dzień dobry, a umnie ktoś się włamał do Kasyna i za mnie grał. Ale jak się pytam mają wszystkie moje dane Aipi itp. Mówią że nie mają kłamią oszukują jak nic naprawdę też nie polecam takich kłamców i ignorantów nie widziałem nie polecam tego kasyna. Brak mi słów na te Kasyno. Odradzam na 1000 procent.
Scammers do not withdraw money
Scammers do not withdraw money, refuse to delete personal data
nie wplacajcie tam zadnych srodkow
Po tym, jak zostałem oszukany przez kasyno, Pan Oskar okazał się być moim ratunkiem. Jego profesjonalne podejście, głęboka wiedza prawnicza i doskonała komunikacja, dostępna pod numerem 575{}002{}927, były kluczowe w szybkim rozwiązaniu mojej sprawy. Dzięki jego determinacji, odzyskałem utracone środki. Gorąco polecam Pana Oskara każdemu, kto potrzebuje kompetentnej pomocy prawnej.
Jedno wielkie oszustwo
Jedno wielkie oszustwo. Nie wypłacają wygranych. Weryfikacja praktycznie niemożliwa
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.