De bestelling en verzending was prima. De bestelde slipper geaccepteerd. Maar ontdekt nadien dat ik achterop op de zijkant van mijn hiel ga lopen. Op één of andere manier trekt mijn voeten scheer in... Vis mer
Prettige webshop. Mooie korting. Snelle verzending. Slippers naar wens. Gratis verzending en retour (was niet nodig) is super fijn! De bezorger leverde de slippers niet thuis af, terwijl we wel thuis... Vis mer
Een fijne website, bestellen ging eenvoudig. Slippers.nl had de order snel verzonden. Echter levering duurde wat langer door de drukte bij de bezorgdienst.
Zéér snelle afhandeling van aankoop, duidelijk communicatie per mail. Retour procedure, super eenvoudig, geen printer nodig en zeer snelle retourbetaling, zelfs inclusief de gemaakte verzendkosten. He... Vis mer
Om Slippers
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Op de website van Slippers.nl vindt u de leukste slippers van de mooiste merken: Havaianas, Ipanema, Reef, Crocs, Birkenstock en nog veel meer. We verkopen veel verschillende modellen, van teen- en badslippers tot sandalen. Kortom: een compleet assortiment met veel verschillende modellen voor dames, heren en kinderen.
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Nederland
- klantenservice@etrias.nl
- slippers.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Heel aangenaam confortablel om te…
Heel aangenaam confortablel om te dragen ,zitten als gegoten
De schoenen zijn perfect .
De schoenen zijn perfect .
De levering had wel sneller gekund .
Na mijn bestelling werden de sandalen 10 dagen daarna bezorgd .
Dat was wel erg lang !
Prachtige slippers van lazamani
Prachtige slippers van lazamani met heerlijk zacht voetbed en zoals beloofd, mega snelle verzending, een echte aanrader, top!
De bestelling verzending oke. Produkt minder
De bestelling en verzending was prima.
Op één of andere manier trekt mijn voeten scheer in de slippers
De slippers waren helaas niet mooi dus…
De slippers waren helaas niet mooi dus ik heb ze teruggestuurd. Afhandeling daarvan ging goed en redelijk vlot.
Fijne site
Fijne site, betrouwbaar. Alleen duurt het wat lang eerdat de slippers verzonden worden.
Vlotte bestelling
Het bestellen ging vlotjes en ook werd de bestelling zeer vlot geleverd. Al met al een zeer tevreden klant.......
Comfortabele teenslippers met goede…
Comfortabele teenslippers met goede pasvorm. Prettig om mee te lopen.
Super design!
Verkeerde maat besteld
Verkeerde maat besteld, deze teruggestuurd en een nieuw paar besteld. Dit alles is gelukt binnen 1 week. Supermakkelijk allemaal.
Super snelle levering na de bestelling…
Super snelle levering na de bestelling en heel blij met mijn Oofos slippers!!