Fikk melding gjennom Elhub at…
Fikk melding gjennom Elhub at tredjepart hadde bedt om tilgang til min strømmåler. Dette viser seg å være Slipper som jeg aldri har inngått avtale med. Jeg har strøm via Tibber jeg er fornøyd med.
Beste strømavtale – hele tiden. Slipper sørger for at du alltid har den billigste strømavtalen.
Sørkedalsveien 8, 0369, Oslo, Norge
Har ikke svart på negative anmeldelser
Er det noen som lar seg lure av Slipper? Dette er en totalt unødvendig "tjeneste" som ene og alene sørger for å lure deg for penger for noe du totalt enkelt kan gjøre selv.
IKKE! LA! DEG! LURE!
Ble nettopp trukket 299 kr selv om jeg kun registrerte meg for en 30 dagers prøveperiode i Slipper appen. Selskapet har ingen kundeservice på chat eller telefon. Rein svindel?
Jeg brukte Slipper-appen til å bytte strømleverandør i juni, men oppdaget flere måneder senere denne uken) at byttet aldri hadde skjedd. Likevel fortsatte jeg å bli fakturert av min gamle leverandør. Jeg har forsøkt å ta kontakt for å få avklart situasjonen, men har ikke fått noen tilbakemelding eller bekreftelse. Dette oppleves svært useriøst og gir liten tillit. Jeg vil derfor anbefale andre å være svært forsiktige med å bruke Slipper til strømbytte eller betaling, inntil selskapet kan dokumentere bedre rutiner og pålitelig kundeservice.
Det positive:
5 stjerner for hva denne appen prøver å få til. Appen gjør strøm personalisert og oversiktlig. Mye bra.
Det som kan bli bedre:
Det er fremdeles en del å gå på i form av brukeropplevelse og design. Det er også flere funksjoner i utvikling som jeg savner, som smartlading som jeg håper snart kommer.
5 stjerner for hva appen kan bli. 4 stjerner for hvor den er nå. Gir den allikevel 5 da jeg heier på appens fremtid. Stå på!
Slipper var fantastisk når de startet opp i 2020, men nå er de ikke i nærheten av hva de en gang var. Der de fulgte opp månedlig for deg tidligere, så har de gått til å ikke svare på henvendelser, samt store forsinkelser i avtalebytte via app. Jeg flyttet inn i nytt hus 11 mars, og valgte å benytte meg av angreretten på strømkjøp ved overtakelse da appen fant den beste avtalen for meg. Jeg har nå vært uten leverandør av strøm i 3 uker, og får ikke respons når jeg forsøker å opprette kontakt.
Slipper passer på at vi til enhver tid har den beste strømleverandøren i markedet.
Utrolig nyttig app! Enkel måte å spare penger på.
Funker megabra!! Lett å bruke og lett å se at det fakrisk lønner seg!! Anbefales!