Erg leuke leesbril die makkelijk in je…
Erg leuke leesbril die makkelijk in je tas past. Met een dun hoesje. Perfect
Sleek, Slim, Simply better
Geeneind 7B, 5708CL, Helmond, Nederland
Erg leuke leesbril die makkelijk in je tas past. Met een dun hoesje. Perfect
Dit is de tweede die ik heb gekocht, ideaal om mee te nemen, 1 standaard in de auto en de ander om mee te nemen.
Nog steeds niets ontvangen op 25/3 na eerste bericht op 16/3
track code: LA230336030NL
Heel erg blij mee! Super klein en smal past prima in mijn werkjas of in mijn tas. Je voelt niet eens datvhe een bril draagt zo licht echt een aanrader!
Hele fijne leesbril.
Ideale dunne stijlvol en stevig hoesje, gemakkelijk mee te nemen.
Leesbril in alle sterktes, echt een aanrader, blij mee!
SlimSpecs brillen zijn fantastisch! Ultra dun, stijlvol en super handig om altijd bij je te hebben. Perfecte leesbril voor onderweg en op mijn werk.
Sinds kort deze leesbril die ik overal mee naartoe kan nemen, zonder dat deze zichtbaar in mijn zak zit.
Eindelijk een bril waar overna is gedacht. Ik raad iedereen aan deze bril aan te schaffen.
Supper dun snel geleverd ben er heel blij mee
Eindelijk een bril die in je tas, uniform of broek past die niet kapot gaat.
•snelle levering
•mooi design