Slimhuisshop Anmeldelser 24

1,6

In mei een mini vaatwasser besteld en betaald maar nog niks ontvangen en ook geen contact meer mee te krijgen het zijn oplichters helaas 22 euro armer

Ik heb het artikel nog niet ontvangen Ik heb het 29 april bestelt en nog niet ontvangen en is ook al betaald Wanneer krijg ik het? Of is het nep en ben ik het geld kwijt Graag reactie Groet lie... Vis mer

1,6

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

mini vaatwasser

6. mai 2026

Droogrek besteld 21.4 en 2 weken later…

Droogrek besteld 21.4 en 2 weken later telefoonnummer gebeld, aangezien geen enkele leveringsinfo ontvangen; bleek vals telefoonnummer te zijn en ook op e-mails geen enkele reactie (op 2 verschillende adressen e-mail verstuurd in diverse talen) : schofterig ! Is helaas dus oplichting / fraude gebleken !! Zeg maar ‘dag’ tegen je geld !
Banken moeten dat bankrekeningnummer traceren, geld terughalen en direct blokkeren !!

21. april 2026

Heb orulbak bestel niks ontvan geen…

Heb orulbak bestel niks ontvan geen reactie op mail het zijn viesoplichters snap ook niet dat nederlanse bank hier aan mee werk het geld zo gezegt niet kunen treug hallen bank kun dat niet zegen ze ook raar dat hier feen bank regels voor zijn de bank laten gewoon gebeuren ook soial media zet dit soort oplichting advetentie babhbabha

23. april 2026

Op 24 april 2026 een generator besteld…

Op 24 april 2026 een generator besteld bij slim huis shop. Kreeg wel een keurig besteloverzicht en daar bleef het bij.
Op zoek naar een mailadres of telefoonnummer maar tot op heden niets gevonden en niets gekregen. Dit lijkt heel erg op oplichting!

24. april 2026

bestel hier niks.

boombox besteld 30 april alleen bevestiging mail ontvangen daarna niks meer gehoord. geloof dat ik ben opgelicht als ik zo de andere reviews lees.

30. april 2026

Slim huis shop oplichters

Ik heb 18 april wat besteld en ook mail gehad met bevestiging en verder nog mail naar hun gestuurd en geen reactie wilde vandaag weer een mail sturen maar het mail adres bestaat ook niet meer en de site is foetsie jammer van die 23 euro

17. mai 2026

Ik heb het artikel nog niet ontvangen

Ik heb het artikel nog niet ontvangen
Ik heb het 29 april bestelt en nog niet ontvangen en is ook al betaald
Wanneer krijg ik het?
Of is het nep en ben ik het geld kwijt
Graag reactie
Groet liesbeth

29. april 2026

Een droogrek besteld in April

Een droogrek besteld in April, bevestiging gekregen maar tot de dag geen reactie meer gekregen. Dit zijn pure oplichters. €22 euro minder, dat geld ben ik kwijt. Ik hoop dat ze deze oplichters oppakken en aan al gedupeerden hun geld terugstorten.
Slim huis shop schaam je diep.

17. mai 2026

OPLICHTERS!!!!!!

1 ster is nog teveel: droogrek besteld op 21 april en na een maand en enkele mails van mij geen reacties en geen droogrek ontvangen. OPLICHTERS!!!!

21. april 2026

Een ophangrek besteld

Een ophangrek besteld . Nu wacht ik al 2 weken maar niets ontvangen.
Ik heb een bevestigingsemail ontvangen verder nix. Geld is gewoon weg

26. april 2026

Oplichters

Zoals ik de reviews hier lees maak ik precies hetzelfde mee.
Dus het is duidelijk, helemaal niet kopen bij hun en ga het proberen te rapporteren.
Ik had namelijk een droogrek bij hun besteld van rond de €22,-
Alleen bevestigings mail en thats it en we zijn al 2 weken verder.
Tot nu toe niets verder gehoord

10. mai 2026

Das pech, geld weg

Das pech, geld weg. 19 april bestelling geplaatst, wel bevestiging ontvangen, maar daarna helemaal niks meer. Geen reactie meer te krijgen en de site is nu blijkbaar ook uit de lucht. Dikke oplichterij dus..

9. mai 2026

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis