Informasjon om virksomheten

1. Leverandør av slipemidler

Skrevet av virksomheten

De Slijpschijvenwinkel is dé online specialist in slijpmateriaal van Nederland en België. Onze focus is door professioneel advies, slimme oplossingen en snelle levering het werk van u efficiënter te maken! Al sinds 2006 leveren wij producten aan bedrijven en particulieren. Onder andere aan metaal-, scheepvaart-, constructie-, onderhoudsbedrijven en meer.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Slijpschijven besteld en niet ontvangen

Slijpschijven besteld, telefonisch aardig te woord gestaan maar inhoudelijk bleek er weinig te kloppen
Zou binnen 3 werkdagen vanuit centrale magazijn bezorgd worden.
Na niets te hebben vernomen week later zelf gebeld en toen kregen we vaag verhaal over 10 april, geen voorraad door leverancier etc etc .
Lijkt wel dropshipping, jammer

25. mars 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fijne leverancier

Prettige website in gebruik, zoeker werkt goed. Telefonisch contact ook prettig, goed advies en goedkoper alternatief om te testen gekregen. Netjes op tijd binnen en prima voor onze toepassing.

Zelf ook problemen gehad met wanbetalers dus eerste bestelling vooraf betalen geen probleem en begrijpelijk voor ons. 👍

7. mars 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ballentent

Ballentent, vooraf betalen als bedrijf is al een belediging, en dan na 8 dagen nog geen levering is triest.
Amateurs van de bovenste plank.
Nooit meer!

17. januar 2024
Logoen til Slijpschijvenwinkel

Svar fra Slijpschijvenwinkel

Beste Rick,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Wij vinden het jammer om te horen dat u niet tevreden bent over onze service.

Helaas hebben we in het verleden te maken gehad met misbruik van achteraf betalen, wat ons heeft doen besluiten om bedrijven/klanten te vragen om de eerste bestelling vooraf te betalen.

Aan het begin van het jaar kregen we te maken met een aanzienlijke hoeveelheid backorders vanuit onze leveranciers, wat heeft geleid tot langere levertijden dan normaal. We begrijpen dat dit voor teleurstelling kan zorgen.

Na uw contact met onze klantenservice hebben we ons best gedaan om u zo goed mogelijk te helpen, door de mogelijkheid van een deellevering of alternatief aan te bieden, zodat u de gewenste items de volgende dan kon ontvangen. Helaas bleek dit niet aan uw verwachtingen te voldoen en heeft u ervoor gekozen om de order te annuleren.

Wij proberen onze klanten zo goed mogelijk te informeren omtrent de levertijden en zullen uw feedback meenemen voor de volgende keer. Excuses voor het ongemak.

Team Slijpschijvenwinkel.nl

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Staalborstel voor machine besteld,omdat…

Staalborstel voor machine besteld,omdat het,hoop ik beter gaat dan met de hand.
Op tijd geleverd,en reuze makkelijk wand het art paste niet door de brievenbus,op advies van Dhr.Jochem, kon het art ook op een afhaalpunt in de buurt af geleverd worden.
Inmiddels al wat meer besteld bij de Slijpschijven winkel,en hoef ik mij niet te vervelen.
Alle contacten liepen via mail,ook een 10.
Met vriendelijke groet,Rene Simmerman.

11. oktober 2021
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Levering niet volgens afspraak maar…

Levering niet volgens afspraak maar drie dagen later. Doorslijp schijf op advies gekocht vond deze zeer slecht, effe ermee geflex waren zo weg zeker slechte partij erbij geweest duur betaald en weinig ervan gehad. Action doorslijp schijven waren beter. Beter afspraken nakomen als men eerst bellen doet of alles aanwezig was, op deze kun je ook opdrachten binnen halen

10. september 2021
Logoen til Slijpschijvenwinkel

Svar fra Slijpschijvenwinkel

Goedemorgen Peter,

Dank voor het plaatsen van uw review.
Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over onze service. Nadat uw bestelling bij ons was binnengekomen hebben wij deze handmatig gecontroleerd. Het bleek dat er een andere RVS draadborstel was besteld dan telefonisch besproken, we hebben u hierna 2 maal geprobeerd telefonisch te bereiken maar er werd helaas niet opgenomen. Op het moment dat u ons heeft teruggebeld over de levertijd hebben wij dit direct voor u omgezet zodat de levering dezelfde dag nog kon worden verstuurd.

Onze klantenservice heeft geprobeerd u zo goed mogelijk te helpen, we zullen uw feedback meenemen in het verbeteren van onze dienstverlening.

Team Slijpschijvenwinkel.nl

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv