1. Babyutstyrsbutikk

Sleepytroll was born from one father’s frustration with his newborn needing constant rocking to fall asleep. What started as a small invention in Norway has grown into an award-winning baby tech brand trusted by families around the world. The Sleepytroll Baby Rocker gives parents a helping hand, gently rocking strollers or cribs so babies can fall asleep faster and stay asleep longer, while parents finally catch a break. Established in 2015, Sleepytroll has led the category with features like multi-purpose design (compatible with strollers, cribs*, and bouncers*), a 3-hour rocking cycle, app control, smart sound and motion sensors, 12-hour battery life, 2.5-hour fast USB-C charging, and IPX4 water resistance — making it the most advanced baby rocker on the market. Sleepytroll Baby Rocker Gen 2 was named one of TIME’s Best Inventions of 2024 and Best in Test by Tek.no, Norway’s most trusted product review site. *adapters sold separately.

4,0

Bra

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Vugger lenge og kan styres med app

Vi hadde en Rocket først, og jeg hadde ikke engang hørt om Sleepytroll. Det var faktisk min mann som kom hjem med Sleepytrollen en dag, og den har vært helt revolusjonerende for oss.

Den lader superraskt, batteriet varer i evigheter, og den vugger til og med i TRE (!) timer. Tror ikke noen andre rockere kan gå så lenge.

Også skikkelig luksus å kunne styre alt fra appen fra sofaen min, og få varsler når sensorene er blitt utløst.

Har ikke testet alt i appen enda, men hittil bare gode opplevelser og skulle ønske jeg hadde funnet denne først :D

7. oktober 2025

Svar fra Sleepytroll

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Så utrolig hyggelig å høre at dere er så fornøyde med Sleepytroll, og at både batteritid og appfunksjoner har gjort hverdagen litt enklere.

Vi blir alltid glade for å høre hvordan Sleepytroll hjelper familier i småbarnstiden 💛

Veldig bra!

3. november 2025

Svar fra Sleepytroll

Så hyggelig å høre – tusen takk!

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og det gjør oss ekstra glade å vite at Sleepytroll har gjort hverdagen litt enklere for dere.

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt! Det hjelper babyen med å koble sammen søvnsykluser, og nå sover hun mye lengre på dagtid.

18. oktober 2025

Svar fra Sleepytroll

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! :)

Sleepytroll-teamet

Leverandør svarer ikke e-poster når det…

Leverandør svarer ikke e-poster når det gjelder produkt som er defekt.

29. september 2025

Hei Glenn,

Takk for tilbakemeldingen. Vi har svart deg på alle henvendelser vi har mottatt, både på e-post og via Facebook, og beklager dersom noe av kommunikasjonen ikke har nådd frem.

Som nevnt tidligere gjelder reklamasjonsretten i to år etter kjøp, og ettersom produktet ble kjøpt for mer enn to år siden, faller det dessverre utenfor denne perioden.

Vi forstår likevel godt skuffelsen, og vi har brukt tilbakemeldinger som din til å forbedre produktet. Sleepytroll Baby Rocker Gen 2 har blant annet fått bedre batteri, sterkere motor og flere tekniske oppgraderinger for lengre levetid.

Takk igjen for at du delte erfaringen din – det hjelper oss å bli bedre.

Sleepytroll-teamet

Tidligare så måtte vi stille alarm...

Tidligere måtte vi stille en alarm på omtrent 35 minutter for å gå bort til vognen og ta en tur, slik at datteren vår ikke våknet når hun var på vei inn i en ny søvnsyklus.

Med Sleepytroll merker den automatisk når hun begynner å røre på seg eller lage lyder, og aktiveres for å hjelpe henne med å gå over i en ny søvnsyklus.

Vi bruker også vippestoladapteren, som er helt genial når vi trenger litt tid til å fokusere på vår andre datter ved matbordet foreksempel.

28. august 2024

Svar fra Sleepytroll

Tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi pris på! Vi er så glad for at du og din baby er fornøyd med Sleepytroll.

Emilie

Helt supert produkt!

Helt supert produkt!! Småen sovner som en stein når jeg bruker denne. Anbefales sterkt :)

10. juli 2024

Svar fra Sleepytroll

Vi er så glad for å høre dette!! Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din feedback :)

Hilsen Emilie

Flott hjelpemiddel for babysøvn

Flott hjelpemiddel for å få baby til å sove i vogn uten at du selv behøver å stå å rugge på vogna! Dette er absolutt din beste venn dersom du ønsker å få ting gjort mens baby sover!

31. mai 2024

Svar fra Sleepytroll

Tusen takk for så fin feedback, Nina! Det setter vi pris på. Vi er så glad for at du og din baby er fornøyd med Sleepytroll.

Hilsen Emilie

Superfornøyd

Superfornøyd - funker fint med vogn og baby sovner!

13. august 2024

Svar fra Sleepytroll

Tusen takk for fine ord :) Det setter vi pris på!

Hilsen Emilie, Team Sleepytroll

Dårlig kvalitet og dårlig kundesupport

Dårlig kvalitet på produktet og en kundeservice som ikke vil og kan hjelpe hvis noe skjer.

Styr unna dette produktet!

5. august 2024

Hei Simen,

Vi er lei oss for at du har hatt en dårlig opplevelse. Som et lite team må vi følge våre retur- og reklamasjonsvilkår, men vi setter pris på tilbakemeldingen din og bruker den til å forbedre oss.

Søppel

Søppel. Holdbarhet i ca 3 mnd, vår 4. vugger nå og den har også tatt kveld. Styr unna

2. august 2024

Hei,

Vi er lei oss for å høre om opplevelsen din. Vi vil gjerne hjelpe deg. Ta kontakt med vårt supportteam, så skal vi se nærmere på saken din.

Sleepytroll Team

Dette er et dårlig produkt

Dette er et dårlig produkt. Jeg hadde en før som ble ødelagt etter et halvt år. Jeg fikk en ny på garanti og denne ble brukt i et halvt år frem til babyen ikke trengte den mer. Det har nå gått ca. 1,5 år siden den ble brukt, men i mellomtiden har den blitt serviceladet og lagret innendørs. Når jeg nå skal bruke den, fungerer den ikke. Til tross for svært lite bruk og god vedlikehold ønsker fortsatt ikke sleepytroll å gi meg en ny!

15. februar 2024

Hei!

Vi beklager dette. Vennligst kontakt vårt supportteam igjen, så skal vi gjøre en grundigere undersøkelse av saken. Ut fra det du skriver, ser det ut til at du har fulgt våre instrukser, og vi ønsker å se nærmere på dette.

Sleepytroll Team

Vis anmeldelser på alle språk. (55 anmeldelser)