Restaurant Skovbakken Anmeldelser 19

TrustScore 4 av 5

4,2

Informasjon om virksomheten

1. Restaurant

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Hos Restaurant Skovbakken i Odder, serverer vi traditionel dansk mad. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil bestille bord nær Horsens & Skanderborg.

Kontaktopplysninger

4,2

Bra

TrustScore 4 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bestilte den 4-retters nytårsmenu fra Restaurant Skovbakken i Odder. Den var absolut fremragende, ikke mindst hovedretten (kalvemørbrad med en udsøgt sauce). Det kunne ikke gøres bedre. Denne Skovbakken i Odder skal ikke forveksles med den dårlige anmeldelse dateret 1.4.2024 (Birgitte). Der findes ikke en Zoo i Odder.

31. desember 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super dejligt sted med god mad og…

Super dejligt sted med god mad og hyggelige omgivelser om man sidder inde i restauranten eller ude. Hvis der er det mindste er de gode til at få tjekket op på det med det samme og sørge for det hele er i orden. Ordentlig personale som er smilende og imødekommende og altid klar med en lille vits.
Mega lækkert sted. Kan klart anbefales.

13. juni 2025

De har gjort det igen.

De har gjort det igen.
Vi har været til fest som gæst.
Vi har været med til flere arrangementer med spisning og hygge. Og her I weekenden har vi holdt fødselsdag med 68 gæster med god mad musik og dans.
Alt arrangeret af de dygtige værter og udført af gode og velfungerende tjenere. Og den historiske bygninge var endnu en gang rammen og vidne til en vellykket fest. Mange tak for jer.

1. februar 2025

Nytårsmenu

Lækker, lækker nytårsmenu 2024/2025!
Dejlig mad og kød der var så mørt, at en kniv var overflødig.
Nem tilberedning med fin vejledning.
Super og hurtig betjening ved afhentning.
Jeg håber, I gentager succesen næste år!
Tak for mad - og rigtig godt nytår!!

31. desember 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Først og fremmest var personalet…

Først og fremmest var personalet dårligt. Man skulle selv række hånden op før de kom til bordet. Forretten havde stået i køknet i lidt tid før den kom til bordet. Hovdedretten (buffet) så lækker ud men men men. Skovduen kunne man ikke skære i gennem og var uspiselig. Vildsvinet lugtede og smagte dårligt. Vi nød drikkevarerne og gik sultne fra restaurantet.

17. oktober 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Holdt konfirmation for min datter med…

Holdt konfirmation for min datter med 70 mennesker.
God mad, vin og lokaler og der stopper kvaliteten så også.
Der var fri adgang til zoo for gæsterne og vi ønskede at vores gæster kunne strække ben og gå en tur i haven efter middagen og inden desserten, men det måtte de ikke for ejeren af restauranten for så betød det at hun skulle have personale i køkkenet og stå og vente på at vi kom retur til dessert, og det ville hun ikke betale for. Vi SKULLE spise alle tre retter i streg og i en vis fart så hun kunne sende personale fra køkkenet hjem og spare penge, det var hendes eksakte ord. Så ingen zoo til vores gæster da zoo havde lukket efter desserten.
Flere gæster bad om flere kartofler som stod i skåle på bordende under hovedretten, men der blev blot vrisset tilbage at der var afmålt kartofler pr. mand så det kunne de ikke få. Med kuvertpris på 825 kr. er jo direkte pinligt.
Der var flere af vores gæster der ikke drak vin og aftalen var at kuvertprisen for disse gæster ville bliver reduceret, det skete ikke. Det hele var meget beregnende og det virkede til at det bare handlede om at få afviklet selskabet så de kunne tjene nogle penge. Sodavand skulle betales ud over kuvertpris og var 42 kr. pr sodavand. Når børnene så løb en tur udenfor kom personalet og fjernede resterne af de åbnede sodavand for så at servere nye når de kom retur.
Havde en aftale med restauranten dagen før konfirmationen om at komme med bordkort og sange osv. Kommer til en lukket restaurant på det aftalte tidspunkt, vi var kun heldige da der stadig var en kok som vi kunne få fat i derinde, men ejeren var der ikke til at møde os som aftalt.
Virkelig dårlig oplevelse generelt, med en ejer der stod og vågede over selskabet som høg.
Dejlig konfirmation ikke pga. Skovbakken, men på trods af Skovbakken.
Skovbakken gaber vidst over mere end de kan klare.

1. april 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rigtig pæne lokaler og super lækker mad

Så hyggeligt et sted med tre forskellige lokaler med hver sin personlighed! De nye renovationer har gjort så meget for stedet, så der er det moderne med sjælen fra det ældre. Jeg har flere gange fravalgt stedet grundet hvor gammelt det hele så ud, men renovationerne har gjort at jeg vil booke fester deroppe grundet modesineringen. Meget lækker mad har både prøvet deres frokost buffet og vi fik vores nytårsmenu fra Skovbakken i år og det var den bedste beslutning! Man får meget for pengene og kommer 100% tilbage!

30. desember 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

<3 STEGT FLÆSk med hele svineriet ;)

<3 De lavede det lækreste STEGT FLÆSK med persillesovs, nye kartofler, hjemmesyltede agurker og rødbeder, BARE til os, selvom de havde travlt med forberedelser til BYFESTEN, der startede dagen efter.
Bordet var dækket så fint. Og vi fik rigtig god betjening.
(og kiks til bettemusen, så hun ikke blev utålmodig) <3
Kan KUN anbefale det sted :)
Hilsen Sussie Ahlevig

2. august 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Fuldstændig skandaløst at man sidder…

Fuldstændig skandaløst at man sidder til dødskaffe på restauranten og der er en gæst som holder tale, men bliver forstyrret af køkkenet hvor der er en gal voksen mand som skælder højlydt sit personale ud, og råber når der er gæster. Hvad bilder i jer ind?

13. juli 2023

Stor succes med fødselsdagsfesten på Restaurant Skovbakken i Odder

Vi havde en dejlig rund fødselsdagsfest, som vi alle længe vil kunne mindes med glæde. Med flot borddækning og med fine blomsterdekorationer. Hyggelige lokaler, gode stole samt dejlige omgivelser.
Utrolig venligt og meget servicemindet personale. Og ikke mindst en meget dejlig menu, som alle roste meget. Det smagte godt alt sammen. Alt i alt levede det hele op til vore forventninger. Og vi kommer meget gerne igen, når lejligheden byder sig. Restaurant Skovbakken i Odder kan meget anbefales til afholdelse af fester. Afslutningsvis tak til jer alle fordi, I har været med til at skabe en succes for mig / os.

18. mars 2023
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Bestyrelsen for ejerlaug i Højbjerg

Bestyrelsen for ejerlaug i Højbjerg, bestilte til vores sensommerfest, tapas fra restaurant Skovbakken i Odder.
Det er en oplevelse vi ikke glemmer! Lækre, smukt anrettede smagsoplevelser, gør at vi allerede nu påtænker samme koncept næste år -tak for god service.

23. september 2022

Super servering til Guldbryllup

Super servering til Guldbryllup
Har lige haft 70 gæster til tapas. Det var utroligt spændende og lækkert. Desværre gjorde varmen, at folk ikke spiste op, men mange var kede af, at appetitten ikke rakte.
Tak for jeres bidrag til en god fest.

19. juli 2021

Havde købt 4 deals.

Havde købt 4 deals. til restaurant SKOVBAKKEN ::ODENSE :Et vennepar og os to var der lørdag 05-12-2020
Vi fik en fantastiks lækker anretning og betjeningen var super
Alt i alt en rigtig god oplevelse,som vi kan kun anbefale stedet
Lene-Kurt Hansen

6. desember 2020

Fantastisk sted

Fantastisk sted
Var desværre med til at bisætte min svoger den 27/9
Vi afsluttede på Skovbakken og kan kun sige at alt var fantastisk, vi var godt 70 mennesker og alt fungerede fra start til slut , fin og høflig betjening og mad og omgivelser i top
Kan varmt anbefales

2. oktober 2019
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har netop holdt vores bryllup…

Vi har netop holdt vores bryllup inklusiv reception på Restaurant Skovbakken, og der kan kun gives maksimalt ros i den professionelle måde de håndterede festen. Hele vejen igennem har de formået at få os til at føle os trygge, ved at overlade så stort en ansvar for en fantastisk dag og fest. De igennem hele planlægningen, været med på vores ideer og ønsker.
Maden var fantastisk, personalet var venlige og servicen var helt i top.

Vi sender derfor de varmeste anbefalinger og hvis du ønsker rustikke omgivelser, med lækker mad til din næste fest, vil vi anbefale jer denne restaurant.

5. september 2019
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv