Veldig bra butikk. Familien vår liker det.

Vesterveien 4, 4836, Arendal, Norge
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Veldig bra butikk. Familien vår liker det.

Svar fra Skoringen - Alti Arendal
Kjøpte nye Ecco vintersko til gutt. De virka i 4 dager, så røk det en del. Da ønsket jeg å heve kjøpet. Butikken ville forsøke å fikse, det var ikke første gang det hadde skjedd på modellen fortalte de og de mente det skulle bli helt bra. Vi får håpe det!

Svar fra Skoringen - Alti Arendal
Hyggelig og hjelpsom betjening, og fine sko.

Svar fra Skoringen - Alti Arendal
Mitt førstevalg blant skobutikker. Gode modeller, greie priser og hyggelige, hjelpsomme ansatte.

Svar fra Skoringen - Alti Arendal
Kjøpte 2 par ankelboots og et par pumps denne uken. Superhyggelig dame jeg handlet med i butikken ute i byen 👏 Etter 2 dager fant jeg ut at jeg ville bytte begge parene med boots i noen med høyere hæl. Veldig imøtekommende betjening både på Alti Arendal og i den andre butikken som er ute i byen. Jeg byttet et par i den ene butikken og et par i den andre. Skoringen er butikken for meg 👏
Jeg gikk til butikken i den hensikt å kjøpe en helt bestemt type sko, og hadde til og med med meg en annonse for skoene fra OBS Sport. Men jeg ville først høre hva denne butikkens ansatte om skoen. Jeg endte med å kjøpe en litt annen modell av samme sko, i Skoringen butikken i Olav Tryggvasons gt i Trondheim. Utmerket faglig råd og vennlig behandling.