Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben super blij met me aankoop. Echt top kwaliteit, heb namelijk best een gevoelige huid dus ben super blij. Me huid is er op vooruit gegaan. Bedankt voor snelle service!

Selskapet har svart

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik en mijn dochters zijn al jaren fan van deze professionele schoonheidsspecialiste! Ze heeft veel kennis en ervaring ma shaa Allah!!. De producten zijn makkelijk in gebruik en doet wat het beloofd!... Vis mer

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben super blij met me aankoop

Bedankt voor snelle service!

22. februar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben supertevreden over mijn…

Ik ben supertevreden over mijn gezichtsbehandelingen bij haar. Ze is vriendelijk, professioneel en zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt. Mijn huid ziet er elke keer weer prachtig uit. Absoluut een aanrader .

13. januar 2026

Altijd tevreden bij Skinsos

Al jaren vaste klant bij Skinsos en altijd volledig tevreden. Na meerdere schoonheidspecialiste geprobeerd te hebben, blijft dit zonder twijfel mijn nummer 1! De schoonheidspecialiste is profesioneel, klantvriendelijk en kijkt echt naar wat jouw huid nodig heeft. Dankzij de juiste huidanalyse en de producten van Medik8 en Meditopics zie ik echt een prachtig resultaat 🤍

10. januar 2026

Top schoonheidsspecialiste en topproducten

De producten zijn makkelijk in gebruik en doet wat het beloofd!
5 sterren zeker waard ❤️❤️❤️❤️❤️

10. desember 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Onlangs een gezichtsbehandeling gehad…

Onlangs een gezichtsbehandeling gehad en ik ben super tevreden over het resultaat. Mijn huid ziet er zichtbaar frisser uit en mijn gezicht heeft een mooie glow gekregen. Er werd optimaal gekeken naar wat mijn huid nodig had en professioneel advies verstrekt. Na afloop voelde mijn huid heerlijk zacht en verzorgd aan en kreeg ik direct complimenten uit mijn omgeving. Ik kom hier zeker terug en raad deze behandeling absoluut aan!

22. desember 2025

Perfect

Mooie producten en hele fijne service! Snelle en nette levering

12. desember 2025

Svar fra Skinsos

Bedankt voor je perfecte review!

​Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over zowel onze producten als de service. We doen ons best om alles snel en netjes bij je te bezorgen, dus goed om te horen dat dit gelukt is.

​Veel plezier met je aankoop!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Echte aanrader!!Mijn eigen huidtherapeut is ermee…

Mijn eigen huidtherapeut is ermee gestopt tijdelijk. En ik vind t erg lastig en een grote drempel om zomaar bij een ander na zoveel jaren aan m’n huid te laten zitten. Maar t was echt een zeer aangename ervaring goede huidanlyse en ze geeft ook goed uitleg over de naverzorging. Je kunt met zekerheid stellen dat ze haar klanten oprecht en zorgvuldig behandeld. Ik ga in elk geval terug! Mijn vertrouwen heeft ze zeker.

14. november 2025

Beste Loubna,

Wat een ontzettend mooi compliment, dankjewel! We begrijpen heel goed dat het een grote stap is om je huid aan iemand anders toe te vertrouwen als je gewend bent aan een vaste therapeut.

​Dat je de ervaring bij Skinsos als zo vertrouwd en zorgvuldig hebt ervaren, is precies waar we het voor doen. We zijn blij dat we je vertrouwen hebben kunnen winnen en gaan daar zuinig op zijn. Tot de volgende keer!

Geweldig!

Ik kom inmiddels al 2 jaar bij Skinsos en mijn huid is nog nooit zo mooi geweest. De professional die mij behandelt weet precies wat mijn huid nodig heeft en dankzij haar advies straal ik echt. Ik gebruik vooral de Medik8 producten (soms ook Toskani) en zie zoveel verbetering. Superfijn dat er nu ook een website is om alles makkelijk te bestellen. Binnen no time mijn pakket binnen.

13. oktober 2025

Svar fra Skinsos

Wat een heerlijk bericht, Abrar!
​Dat je al twee jaar bij ons komt, vinden we echt een groot compliment. Het allerleukste om te lezen is natuurlijk dat je huid er nog nooit zo goed heeft uitgezien en dat je weer straalt. Daar doen we het uiteindelijk allemaal voor!
​Goed om te weten dat de producten van Medik8 en Toskani zo goed bij je passen. En super dat de nieuwe webshop bevalt en je pakketje zo snel binnen was.
​Dankjewel dat je al zo lang klant bent bij Skinsos. Tot snel!

Uitmuntend

Al een aantal jaren vaste klant van skinsos en
nog steeds heel erg tevreden! De
behandelingen en producten zijn uitmuntend
en de service en klantvriendelijkheid ook. Ik reis er zelfs speciaal bijna 70km voor af.
Skinsos raad ik zeker iedereen aan!

13. desember 2025

Svar fra Skinsos

Wat een ontzettend mooi compliment!

​Dat je al jaren vaste klant bent vinden we al fantastisch, maar dat je elke keer bijna 70 kilometer reist om naar ons toe te komen. dat is voor ons echt het allergrootste compliment dat je kunt geven.

​We zijn ontzettend blij dat de reis het voor jou elke keer weer waard is en dat je zo tevreden bent over de behandelingen en de service. We gaan ons uiterste best doen om die kilometers ook de komende jaren de moeite waard te laten blijven.
​Dankjewel voor je loyaliteit en je mooie aanbeveling voor Skinsos!

Super tevreden!

Super tevreden!

Heerlijke gezichtsbehandeling gehad. Mijn gezicht voelde weer heerlijk zacht aan. Alles werd stap voor stap uitgelegd heel fijn dat. Kan niet wachten tot de volgende afspraak.

5. desember 2025

Svar fra Skinsos

Wat leuk om te lezen, Latifa!

​Fijn dat je zo hebt genoten en dat je huid weer lekker zacht aanvoelt. We vinden het belangrijk om je rustig mee te nemen in de behandeling, zodat je precies weet wat we doen. Goed om te horen dat je dat ook zo hebt ervaren.

​We kijken nu al uit naar je volgende bezoek bij Skinsos.
Tot snel!

Investering in mijn gezicht

Ik ben al een tijdje over gegaan naar een goede skincare en echt 1 woord wauw. Investeren in goede creams is zo belangenrijk ik wil niets anders meer. Uitleg en producten zijn overigens kwalitatief goed

10. november 2025

Svar fra Skinsos

Wat een mooie woorden, Salwa!

​Je hebt helemaal gelijk: goede huidverzorging is echt een investering in jezelf. Het is geweldig om te horen dat je dat verschil nu ook echt ziet en voelt. Dat is waar we het voor doen.

​Fijn dat de uitleg duidelijk was en dat de kwaliteit van de producten zo goed bevalt. Geniet van je nieuwe routine bij Skinsos!

Altijd een fijne ervaring

Ik kom al jaren bij Skinsos en ben een vaste klant. Bij Skinsos ben je aan het juiste adres voor je gezichtsbehandelingen. De behandelaar is een super lieve en vakkundige vrouw. Ze zal je altijd van advies voorzien en neemt de tijd voor de behandelingen. Mijn huid is enorm verbeterd!

20. november 2025

Svar fra Skinsos

Dankjewel voor dit mooie bericht, Ghiz!

​Omdat je al jaren komt, is het extra fijn om te lezen dat je de rust en het advies tijdens de behandelingen nog steeds zo waardeert.

​Dat je huid zo zichtbaar is verbeterd, is uiteindelijk het mooiste resultaat. Dankjewel dat je al zo lang trouwe klant bent bij Skinsos.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De bestelling was goed verpakt en snel…

De bestelling was goed verpakt en snel bezorgd. Daarnaast is de website duidelijk en overzichtelijk, wat het bestellen eenvoudig maakte.

25. november 2025

Svar fra Skinsos

Bedankt voor je fijne review, Fozi!

​Goed om te horen dat je bestelling vlot en netjes bij je is aangekomen. We hebben veel aandacht besteed aan de duidelijkheid van de website, dus het is extra leuk om te lezen dat je het bestellen zo makkelijk vond.

​Veel plezier met je aankoop.

Super tevreden

Ik kom hier al bijna 2 jaar regelmatig en ik ben nog steeds erg tevreden!
Mijn acne is drastisch verminderd en door de behandelingen en de producten die ik consequent gebruik is dit vrijwel blijvend.
Ik gebruik zelf producten van zowel toskani als medik8 en ben er erg tevreden over. Ik zie keer op keer resultaat.

23. november 2025

Svar fra Skinsos

Wat een fantastisch resultaat!

​Dat je al bijna twee jaar bij me komt, vind ik super. En dat je acne zo drastisch is verminderd, is vooral een compliment aan jou zelf.

​De behandelingen vormen de basis voor de verbetering van je huid, maar jouw consequente gebruik van de producten thuis ondersteunt dat proces. Juist die combinatie zorgt ervoor dat het resultaat ook echt blijvend is.
​Goed om te zien dat deze aanpak voor jou werkt.

​Dankjewel voor je inzet en je vertrouwen in Skinsos.

Aan te bevelen

Via de website een huidanalyse gedaan. Ging heel makkelijk. Ik kreeg op basis van mijn analyse producten geadviseerd. Deze nog met korting kunnen kopen. Snelle levering. Producten gebruik ik nu een paar weken. Zie zichtbare resultaat! Heel tevreden mee.

31. oktober 2025

Svar fra Skinsos

Wat goed om te horen, Nathalie!

​Fijn dat de online huidanalyse zo makkelijk voor je werkte. Ons doel is om je ook via de website van persoonlijk en passend advies te voorzien. Dat je na een paar weken al zichtbaar resultaat ziet, is het bewijs dat we de juiste match hebben gevonden voor jouw huid.

​Bedankt voor het delen van je ervaring en veel plezier met de producten!

Super tevreden!!

Altijd onwijs tevreden over de behandelingen en adviezen voor skincare! Mijn huid is nooit zo rustig geweest.

22. november 2025

Svar fra Skinsos

Dankjewel voor je enthousiasme!

​Dat je huid nu zo rustig is, is misschien wel het fijnste resultaat dat er is. Goed om te horen dat de behandelingen en mijn advies daar zo goed bij helpen.

​Fijn dat je zo tevreden bent.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben zo tevreden met de behandelingen

Ik ben zo tevreden met de behandelingen van skinsos. Ik zie het echt als een heerlijke ontspanningsmoment en wat werkt ze toch met liefde en ze helpt je zo goed! Na elk gezichtsbehandeling ben ik zo tevreden.

21. november 2025

Svar fra Skinsos

Dankjewel voor je lieve woorden, Hajar!

​Wat fijn dat je de behandelingen ziet als een echt ontspanningsmoment. Dat je merkt dat ik mijn werk met liefde doe, vind ik een groot compliment. Ik vind het belangrijk dat je je goed geholpen voelt en elke keer weer tevreden de deur uitgaat.

​Tot de volgende behandeling!

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv