Ik ben super blij met me aankoop. Echt top kwaliteit, heb namelijk best een gevoelige huid dus ben super blij. Me huid is er op vooruit gegaan. Bedankt voor snelle service!
Se hva andre synes
Selskapet har svart
Selskapet har svart
Ik en mijn dochters zijn al jaren fan van deze professionele schoonheidsspecialiste! Ze heeft veel kennis en ervaring ma shaa Allah!!. De producten zijn makkelijk in gebruik en doet wat het beloofd!... Vis mer
Ik ben super blij met me aankoop
Bedankt voor snelle service!
Goede producten voor een eerlijke prijs
Medik8 product besteld voor ik het wist…
Medik8 product besteld voor ik het wist was het geleverd. Super blij mee 🤩
Ik ben supertevreden over mijn…
Ik ben supertevreden over mijn gezichtsbehandelingen bij haar. Ze is vriendelijk, professioneel en zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt. Mijn huid ziet er elke keer weer prachtig uit. Absoluut een aanrader .
Altijd tevreden bij Skinsos
Al jaren vaste klant bij Skinsos en altijd volledig tevreden. Na meerdere schoonheidspecialiste geprobeerd te hebben, blijft dit zonder twijfel mijn nummer 1! De schoonheidspecialiste is profesioneel, klantvriendelijk en kijkt echt naar wat jouw huid nodig heeft. Dankzij de juiste huidanalyse en de producten van Medik8 en Meditopics zie ik echt een prachtig resultaat 🤍
Top schoonheidsspecialiste en topproducten
De producten zijn makkelijk in gebruik en doet wat het beloofd!
5 sterren zeker waard ❤️❤️❤️❤️❤️
Onlangs een gezichtsbehandeling gehad…
Onlangs een gezichtsbehandeling gehad en ik ben super tevreden over het resultaat. Mijn huid ziet er zichtbaar frisser uit en mijn gezicht heeft een mooie glow gekregen. Er werd optimaal gekeken naar wat mijn huid nodig had en professioneel advies verstrekt. Na afloop voelde mijn huid heerlijk zacht en verzorgd aan en kreeg ik direct complimenten uit mijn omgeving. Ik kom hier zeker terug en raad deze behandeling absoluut aan!
Ik heb al heel wat producten uitgetest
Ik heb al heel wat producten uitgetest. Hier toch de betere merken gevonden. De bezorging was ook op tijd.
Perfect
Mooie producten en hele fijne service! Snelle en nette levering

Svar fra Skinsos
Echte aanrader!!Mijn eigen huidtherapeut is ermee…
Mijn eigen huidtherapeut is ermee gestopt tijdelijk. En ik vind t erg lastig en een grote drempel om zomaar bij een ander na zoveel jaren aan m’n huid te laten zitten. Maar t was echt een zeer aangename ervaring goede huidanlyse en ze geeft ook goed uitleg over de naverzorging. Je kunt met zekerheid stellen dat ze haar klanten oprecht en zorgvuldig behandeld. Ik ga in elk geval terug! Mijn vertrouwen heeft ze zeker.

Geweldig!
Ik kom inmiddels al 2 jaar bij Skinsos en mijn huid is nog nooit zo mooi geweest. De professional die mij behandelt weet precies wat mijn huid nodig heeft en dankzij haar advies straal ik echt. Ik gebruik vooral de Medik8 producten (soms ook Toskani) en zie zoveel verbetering. Superfijn dat er nu ook een website is om alles makkelijk te bestellen. Binnen no time mijn pakket binnen.

Uitmuntend
Al een aantal jaren vaste klant van skinsos en
nog steeds heel erg tevreden! De
behandelingen en producten zijn uitmuntend
en de service en klantvriendelijkheid ook. Ik reis er zelfs speciaal bijna 70km voor af.
Skinsos raad ik zeker iedereen aan!

Super tevreden!
Super tevreden!
Heerlijke gezichtsbehandeling gehad. Mijn gezicht voelde weer heerlijk zacht aan. Alles werd stap voor stap uitgelegd heel fijn dat. Kan niet wachten tot de volgende afspraak.

Investering in mijn gezicht
Ik ben al een tijdje over gegaan naar een goede skincare en echt 1 woord wauw. Investeren in goede creams is zo belangenrijk ik wil niets anders meer. Uitleg en producten zijn overigens kwalitatief goed

Altijd een fijne ervaring
Ik kom al jaren bij Skinsos en ben een vaste klant. Bij Skinsos ben je aan het juiste adres voor je gezichtsbehandelingen. De behandelaar is een super lieve en vakkundige vrouw. Ze zal je altijd van advies voorzien en neemt de tijd voor de behandelingen. Mijn huid is enorm verbeterd!

Svar fra Skinsos
De bestelling was goed verpakt en snel…
De bestelling was goed verpakt en snel bezorgd. Daarnaast is de website duidelijk en overzichtelijk, wat het bestellen eenvoudig maakte.

Super tevreden
Ik kom hier al bijna 2 jaar regelmatig en ik ben nog steeds erg tevreden!
Mijn acne is drastisch verminderd en door de behandelingen en de producten die ik consequent gebruik is dit vrijwel blijvend.
Ik gebruik zelf producten van zowel toskani als medik8 en ben er erg tevreden over. Ik zie keer op keer resultaat.

Aan te bevelen
Via de website een huidanalyse gedaan. Ging heel makkelijk. Ik kreeg op basis van mijn analyse producten geadviseerd. Deze nog met korting kunnen kopen. Snelle levering. Producten gebruik ik nu een paar weken. Zie zichtbare resultaat! Heel tevreden mee.

Super tevreden!!
Altijd onwijs tevreden over de behandelingen en adviezen voor skincare! Mijn huid is nooit zo rustig geweest.

Svar fra Skinsos
Ik ben zo tevreden met de behandelingen
Ik ben zo tevreden met de behandelingen van skinsos. Ik zie het echt als een heerlijke ontspanningsmoment en wat werkt ze toch met liefde en ze helpt je zo goed! Na elk gezichtsbehandeling ben ik zo tevreden.

Svar fra Skinsos
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.