In het verleden al eens onderdelen besteld en na problemen met de levering door slechte bezorgdienst netjes opgelost door SkatePro. Nu skates besteld en ook hier goede service bij gehad. Geen vervel... Vis mer
Selskapet har svart
Skatepro levert altijd mega snel, goede producten nooit gedoe mee gehad. Perfect voor skateboard en BMX onderdelen. Eerste bestelling was in 2021 nooit customer service hoeven te gebruiken want altijd... Vis mer
Selskapet har svart
Ik had een bestelling geplaatst maar ik zag achteraf dat ik de verkeerde maat had geselecteerd. Contact gehad via WhatsApp, zeer snelle reactie, gelijk actie en een oplossing gevonden. Super fijn... Vis mer
Onze kleindochter is bijzonder in haar nopjes met de mooie en goede skeelers. Had een maximale waardering gegeven, als de doos waarin de skeelers werden verzonden er niet zo schandalig ( een en al sch... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Deze email is point of sales materiaal, spam dus. Als ik wil retourneren moet ik printen, maar ik heb geen printer. Er wordt geen alternatief geboden. Trustpilot is niet zo plezierig om dit op te moeten schrijven, ik schrijf u liever zelf.

Svar fra SkatePro
Goede levering, de step is van goede kwaliteit en alles is volgens planning gegaan. Het pakket werd in goede staat geleverd en me dochter is er heel blij mee!

Svar fra SkatePro
het zijn goede kneepads ze zijn comfertable
als er een sleeve bij is moet je been in de sleeve gaan
en zet ze strak want ik heb het gehad dat ik ging knee sliden en ze zijn beetje naar beneden gegaan en heb me been tegen beton geschraafd niet te erg maar deed nog well pijn
Snelle verzending, snelle service en goede prijs kwaliteit.
1ste maal verkeerde maat besteld, binnen een week weer geld terug gekregen. En binnen 4 dagen de juiste maat opgestuurd gekregen.
Product zoals beschreven. Snelle levering. Ik raad wel aan om dikke sokken in de rolschaatsen te dragen bij mij vielen ze een beetje ruim

Svar fra SkatePro
Mooie, kwalitatieve skates, snelle levering.

Svar fra SkatePro
Snelle levering, behulpzame, vriendelijke klantenservice.

Svar fra SkatePro
Hele leuke skeets, dochter super blij ermee, en goede kwaliteit-prijs verhouding.
Deze bescherming zit een stuk fijner dan die goedkopere soorten waarbij je alleen een klittenbandje (dat steeds verschuift) hebt om het om te doen. Ze zijn stevig.

Svar fra SkatePro
Perfect ingepakt skateboard werkt perfect
Het product, de skates azijn heel fijn, je rijdt er zo op weg.
Mijn oma is ook zeer tevreden over de snelheid van de bezorging
Skatepro is een prima winkel. Snelle levering tegen scherpe prijzen. Goede instructies om terug te sturen , maar die zijn voor mij nog niet nodig geweest.
Snelle levering en goede service
Gekocht ter vervanging van dochters oude, tweedehands beschermers, nu ze het skeeleren opeens wel leuk vindt en het vaak doet. Ze is er heel blij mee: passen beter, gaan makkelijker aan en zijn cool! Fijn dat ze ook erg goed beschermen...
Mijn ex vrouw heeft een nieuwe step gekregen, toe ze deze uitpakte waren de banden zacht. Contact gezocht. Maar deze bedrijf stelt zoveel voorwaarden voor war ze moest doen via de mail versturen. Maar ze heeft geen mail of computer. Zij blijven doof. Terugbellen naar vrouw,,,,,,,,wanneer.
Mooie antwoord, maar nu de waarheid vertellen. Dan zijn jullie een echte firma. Mijn ex zit met de handen in het haar. Omdat jullie haar voor leugenaar hebben uitgemaakt. Nooit gebruikt is nooit gebruikt kom hem bewonderen bij haar thuis. Goede step nu -5 omdat jullie mij er toch nog bij blijven betrekken. Afspraak daar weten ze niets vanaf. Laat een vrouw van 64 jaar in de kou staan. Los het nu een keer met haar op.
Laat je niet misleiden producten met zelfde maten net geplaatst. Goed dat ik ze zelf besteld heb. Mijn ex in nu eindelijk blij met haar cadeau.
Skatepro wees eerlijk en geef haar de banden aankoop terug.
Aandachtspuntje nieuwe klanten lees de retourbeleid voor je bestel.
Geef nooit eens product cadeau aan iemand die geen computer heeft. Via de telefoon doen ze niets deze klantvriendelijke laat je dan in de kou staan.
Gelukkig dat ik mijn ex heb kunnen helpen.

Svar fra SkatePro
De as het voorwiel van de step die we kochten was verrassend snel stuk.
We namen dus contact op met de klantenservice voor een reservestuk. Daar begon de lijdensweg. Lang wachten op antwoorden, moeilijke communicatie… Hun na verkoop service laat sterk de wensen over. Raad het sterk af met hun in zee te gaan.

Svar fra SkatePro
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.