Styr langt, langt unna!!
Firmaet hadde vært på døren hos en person som ikke visste hva hen signerte på, og hadde opplevd de to som var der så arrogante og pågående, at hen tilslutt hadde signert på «noe». Ingen kvittering, eller kjøpskontrakt har pårørende funnet, da de kom morgenen etter.
Alle seriøse vekterselskap ble kontaktet, for å finne ut hvem som hadde vært der, og tilslutt lensmannen, da det ble mistenkt være kriminelle.
I dag, to uker etter, kom pårørende på besøk. Da var det to karer der, som nesten var ferdig med å installere brann- tyverialarm. Pårørende kontaktet meg, og jeg forklarte at hen ikke skulle ha noen alarm, og at hen hadde sagt hen hadde hjelp, som måtte godkjenne dette. Dette ble ikke hørt, da de var på døra.
Ekstremt arrogante, og kom med uttalelser som «Beklager at du har en sånn pårørende», og «Tenk hva som skjedde i Drammen». Vedkommende nektet å gjenta dette, da jeg skulle ta opp samtalen, men vi er fem stykker som har hørt det samme.
Det var ikke deres problem at hen hadde signert, ei heller at hen ikke har økonomiske midler til å betale dette, eller at hen har hjelp til mye.
Kunne jeg gitt minus, hadde jeg gjort det.
Helt nyoppstartet selskap, nå i vår.
For guds skyld, styr langt langt unna!!