Skandinaviskautflykter Anmeldelser

9 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Ungå

Ungå! Kun salgs promotering, det er ikke en utflukt! Bruker 3 timer på buss fremnog tilbake, hurtig stopp i grottene mellom 20-45min er satt av. Så opp smake på pallela og vente på at vussen skal gå tilbake for å slippe maset om salg av svenske alovera produkter. Total tid 8 timer. Det er salgs promotering av ull senge produkter. Ikke noe grotte tur. Det er et flott museum med masse info på stede guidene ikke forteller om. Konstant mas om donasjoner, tips, salg osv! Tapasen var kun noe svette greier i en plastik boks for å ha noe å tygge på under 2timer foredrag om ull og kasmir senge tøy….

20. desember 2024

Flink guide.

Når vi ser bort fra ullshowet som var altfor langt, var turen som het: Jannes genuina Teneriffa veldig fin og svarte til forventningen. Flink guide med masse kunnskap om øyene.
Bør opplyse om at prisen er sponset av ullsalget og at man først hører på dette før turen starter. Mange hadde ikke sett den ene linjen i informasjonen.
4 stjerner pga 2 timer foredrag og salg.

2. mars 2024

Vi var med på turen til La Gomera.

Vi var med på turen til La Gomera tirsdag 25. jan. 2024.
En meget flott tur på alle måter, i stort sett fint vær.
Greit at det var en organisert ulltur, men det tar ikke bort kvaliteten på turen.
Skåne-Janne gjorde en utmerket jobb som guid.
Han berettet engasjert om stedets historie og holdt selskapet i ånde hele turen.🙂👍
La Gomera har en unik natur, så turen anbefales til alle.
Dette blir ikke siste turen dit🙂👍

25. januar 2024

Svindel satt i system

Svindel satt i system. Sjekket nettet og de har fått omfattende klager i nær 15 år. Klager til forbrukermyndighetene og omtaler i aviser har prellet av i alle år. Kontant betaling stinker svart arbeid og luguber markedsføring dekker over det egentlige formålet med turene. Et skreddersydd system for å lure eldre over 70 år! Frarådes på det sterkeste!

16. januar 2024

Uæerlig reklame

Uæerlig reklame. Det står ingenting om at dette er en sponset tur. Du må sitte å høre på salgsprat om ullprodukter til krampa tar deg. Tapas lunsj: liten kavring, osteskive, en slags omelett og litt spekemat. Vin til maten, har smakt verre. Turen som sådan var faktisk bra med bra kunnskap fra guiden. Etterhvert ble det noe slitsomt med stadig pushing på aloe vera produkter og tigging om støtte til et veldedig formål. Tilsvarende turer uten salgsprat koster fort vekk det dobbelte. Velger ikke tur fra disse igjen.

23. november 2023
Vis anmeldelser på alle språk. (64 anmeldelser)

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis