Ich hatte eine Fondspolice mit 25 jähriger Laufzeit, die kürzlich fällig war. Die Rendite war ok aber nicht überragend, was an den zugrundeliegenden Fonds und meiner Investmentstrategie lag, und nicht... Vis mer
Se hva andre synes
very poor experience so far. I just became a loan customer of the bank. And so far it has been a quite bad expirience Apparently, they are not able set up direct debits with join accounts and the... Vis mer
Lasst bloß die Finger von diesem oder ähnlichen vermeintlichen Altersversorgung. Ständig die Rate erhöht und am Ende kann man sie sich Nichteinhaltung auszahlen lassen sonder ab dem Renten alter bekom... Vis mer
Sanslöst dålig "bank", ett kundbemötande som gränsar till oanständigt. Spärrar och fryser en pensionär som aldrig har några stora pengar in. Spärrar även bankid som de flesta behöver för tjänster i li... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Stackars person i telefonservicen
De 19 beräknade minuterna i telefonkö är nu strax över en timme! Då har jag kommit 5 av 17 platser, den stackarn som jobbar där (fler kan det inte vara) skulle verkligen behöva hjälp. Är kunskaperna lika omfattande som telefonservicen är effektiv, borde man lägga på. Måste tyvärr prata med någon.....
Ger hafsiga och outtömliga svar på…
Ger hafsiga och ofullständiga svar på frågor om pensionsförsäkringar. Begär in uppgifter samtidigt som de skriver att de inte kommer att redovisa hur de bedömer och beslutar om det underlag som skickas in.
Skandias s k kundservice är usel
Skandias s k kundservice är ett dåligt skämt.
Jättelånga telefonköer. Låååååånga chattköer.
Bristande övriga kontaktvägar.
De ville mig något idag, men eftersom jag inte kan komma i kontakt med dem för ett klarläggande så, ursäkta, struntar jag i vad de egentligen vill.
De ska nog ägna sig åt något annat än åt kunder.
Dryga och otrevliga
Dryga och otrevliga. Personalen borde gå en charm kurs.
Så fort du kontaktat Skandia börjar de jaga och spamma dig. En katastrof till bolag.
Bra dock att de visade sina dåliga sidor på en gång så man slipper ha med dem att göra framöver.
Välj ett annat bolag för din tjänstepension.
De tar bort köp-knappen på visa aktier…
De tar bort köp-knappen på visa aktier (Gamestop, mm).
Riktiga nasister.
Bojkott!
Otrevlig personal i kundtjänst som…
Otrevlig personal i kundtjänst som dumförklarar mig när jag ringer. Jag blev dumförklarad, fnyst och suckad åt av en mycket dryg person för att inte ha hunnit ordna eftersändning av post för min bortgångna pappa när jag efterlyste faktura och bad dem skicka denna på nytt. Jag upplyste henne då om att det är en del annat att stå i vid ett dödsfall(som dessutom inträffade för bara en månad sedan)...noll sympati där. När jag ringt till andra försäkringsbolag har de varit tillmötesgående, förstående, kunnat ordna allt det jag frågat om på någon minut utan att ifrågasätta mig angående detta, inga problem! Varför inte Skandia förmår det vet jag inte. Dessutom väntade jag 60 minuter för att få prata med denna mycket otrevliga, empatilösa, dryga människa. 20 min väntetid hos andra bolag..
Välj inte Skandia för förvaltning och…
Välj inte Skandia för förvaltning och utbetalning av din tjänstepension !
Detta pga bristande möjligheter till ändring av starttid och utbetalningslängd av tjänstepensionen trots att utbetalningen inte startat. Det går endast att skjuta upp starttiden ett år i taget i förhållande till den starttid du först valde. Skandia informerar inte om detta på ett tydligt sätt. Skandias oförsvarligt dåliga flexibilitet gällande pensionsutbetalning kan ge dej stora problem.
Undvik Skandia!
Det här måste nog vara det värsta jag…
Det här måste nog vara det värsta jag varit med om! stått i kö för att få prata med kundservice i 50 minuter. Det var 40 personer i början, 50 minuter senare 20 personer före mig. Har de endast en person för kundservice?
Det har gått 6 veckor fortfarande ingen…
Det har gått 6 veckor fortfarande ingen pinkod . Jag kan varken använda mitt kort eller bank . Har ej kunnat betala mina räkningar och alla påminselseavgifer har varken kunnat handla mat till familjen, betala hyra Vilken idiot bank skickar pinkod innan inflyttningssdatum och kan ej skicka en ny med flera samtal. De erbjuder låg ränta sedan höjer de den så fort du ej låst en ränta . Välj en bank som är mer pålitlig , fall ej på låga räntan. Det är bara till att attrahera nya kunder inget mer
Gruppförsäkring Livförsäkring mm
Fick brev i dag att skandia sagt upp gruppförsäkringen med min arbetsgivare pga att vi var för få. Ringde upp dem och frågade varför de inte försökt att fler skulle ansluta sig, fick till svar att det skulle vara för mycket arbete för dem om de skulle jobba på det viset. Frågade om det gick att få till ett nytt avtal om det blev fler intresserade, då kröp SANNINGEN fram att eftersom vi är en arbetsplats med under 300 anställda så är vi inte intressanta.
SKANDIA vill sitta och rulla tummarna och ha avtal med stora arbetsgivare inte vara på fältet och informera så att de små arbetsplatserna kan vara med.
Anders Berg
Skandia är en komplett bank tycker jag…
Skandia är en komplett bank tycker jag med både försäkringar och lån
Skandia Liv strulade fruktansvärt när…
Skandia Liv strulade fruktansvärt när vi skulle få ut den grupplivsförsäkring som vår mamma hade. Hon gick bort i juni 2020 och trots att jag hade eftersändning till min adress av hennes dödsbo skickade de brevet till hennes gamla hemadress. Det tog tre telefonsamtal till Skandia Liv (inklusive telefonköer), ett till Skatteverket och ett klagomejl till Postnord innan det verkade som om det redde ut sig. Och blev snorkigt bemött vid det andra samtalet till Skandia Liv. Nä, verkligen dåligt.
Begränsad swish summa
Vill man göra en Swish betalning på över 10.000 kr så måste man ringa banken för att tillfälligt öka summan.
Så då är man begränsad till bankens telefontider, och får snällt sitta och vänta på att banken skall behaga svara.
Ställer ju till det för kunderna, men det skiter Skandia i.
Extremt dålig hantering av mitt ärende
Extremt dålig hantering av mitt pensionsärende. De skickar fel blanketter, har väldigt långa kötider i telefon, är inkompetenta i sina svar på chat och telefon, jag fick vänta i 5(!) månader trots många kontakter med dem för att till slut få ett skriftligt besked om att min pensionsförsäkring var i ordning och skulle börja utbetalas, men när dagen för första utbetalningen äntligen kom, fick jag inga pengar. Ringde till dem igen och efter en ytterligare lång väntan fick jag beskedet att de "hade gjort fel" - men ingen ursäkt. Kan inte rekommenderas!
Magen til mangel på kundeservice skal…
Magen til mangel på kundeservice skal man lede længe efter, har ringet i 4 dage, lagt beskeder i jeres såkaldte kundeservice, skrevet online anmeldelse, og hører ikke en skid fra jer.. Har aldrig været ude for noget lignende, og i burde skamme jer at have en sundhedsforsikring service, når i ikke gør noget som helst for syge mennesker..
Tröttare kundtjänst får man leta efter
Tröttare kundtjänst får man leta efter. Minst 40 minuters väntetid varje gång för att sedan mötas av noll servicekänsla.
Jag väljer definitivt en annan bank.
Webbanken funkar OK men de vill inte ha…
Webbanken funkar OK men de vill inte ha små kunder(vanliga löntagare). Efter 20 år som helkund i banken försökte byta bolånet från SBAB för att samla ihop allt på samma plats, Skandia nekade och på min fråga varför svaret var de vill inte gå in på det!!!
Väldans krångel i försök att öppna ett…
Väldans krångel i försök att öppna ett alltiett konto på denna oseriösa bank.
Man lockas på hemsidan till att öppna ett alltiett konto på några minuter, men i själva verket öppnas ingenting och det står bara "begränsat behörighet" utan någon info att hitta om detta och vad som blir då jag är inloggat? När inget händer efter flera dagar ringer jag och erbjuds att stå i kö i en halvtimme. Först när jag skriver till de skriver de ges info om att en kod först ska skickas ut i rek.brev. Men någon kod kommer inte ändå. Jag kontaktar de igen -igen halvtimme eller de ringer timmar senare- och blir lovad att få koden om två dagar, men istället får jag ett brev med info om att begära ut koden skriftlig med bild och underskrift. BankId, många kontrollfrågor och rek.brev räcker inte för de. Här fungerar inte mycket som det ska, så strunt i såna som inte förstår att bemöta kunder korrekt. Fast anställning och lärarlön räckte visst inte. Jag betalar då hellre en avgift mot att få det jag behöver på annat håll.
Klarar inte ens av en simpel sak som en postväxel till utlovad tid - men det mesta annat inom bank funkar bra.
Klarar inte ens av att skicka en postväxel till utlovad tid ... "bara beställ innan 14. då skickas den samma dag" skrivar dom ... då beställer man postväxel för bilaffär ... pengarne dras inte från konto och mann får ringa kundservice för att få lära sig att "ojdå, nån tekninsk fel gjort att inga postväxel har gjorts idag" ... ingen besked har man fått och nu får man då ringa bilsäljaren och se ut som en idiot när man ska förklara att banken inte ens klarar av att skicka ett postväxel. Ingat företag man får förtroende för.
EDIT: Det mesta annat som bankkund hos Skandia funkar bra, därfor uppjustering af rating...
Dette er Trustpilot
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.