Fikk en veldig god opplevelse og gode råd gjennom messengersamtale om hvilke farge på setetrekket jeg kunne få og jeg ønsket noe i gullfarge som de ikke hadde, men kunne få gullsøm og det ble jo så f... Vis mer
Fornøyd med kvalitet og passform. Hadde vært ekstra fint med beskrivelse av hvordan men løser deksler etc til hvert bilmerke. Får nybil-følelse👍🏼
Greit trekk til ok pris , levert på tida , noe jobb å få det montert men you tube er god å ha 😊
leveransen er egentlig en 5 stjerners men nett bestillingen var litt uklar trodde jeg bestilte sorte trekk fikk mørke grå prøvde og gå inn på siden for og se om jeg hadde gjort noe feil finner ingen... Vis mer
SKAI AS produce high quality custom made seat covers for commercial vehicles. Long experience and good craftsmanship means that our seat covers of the best quality fit your car perfectly. SKAI's production is rooted in old tradition, and with modern technology and good craftsmanship, the best quality is ensured.
Hylkjebakken 48, 5109, Hylkje, Norge
- +4796662352
- info@skaisetetrekk.no
- skaisetetrekk.no
Greit trekk til ok pris
Kvalitetstrekk!
Kjøpte 2 setetrekk til Toyota Landcruiser. Flott kvalitet og arbeid.
Rask og grei levering. Anbefales på det sterkeste!
Veldig fornøyd med kvaiteten på trekk…
Veldig fornøyd med kvaiteten på trekk og kundeservicen.
Likte fargene på følsen av trekka
Likte fargene på følsen av trekka. Monteringa var ikkje noko gledlig.
Rygg trekket til 2 seteren virker alt for trang. Vanskelig å få borrelåsen på.
Å nokon av strekka virker alt for korte. Hode putene var au vanskelige å få på.
Fornøyd med kvalitet og passform

Svar fra Skai Setetrekk

Svar fra Skai Setetrekk
Det var enkelt å finne riktig produkt…
Det var enkelt å finne riktig produkt til vårt kjøretøy, betalingsmetode var rask å sette opp, og produktet ble levert raskt.
Setetrekket er veldig fine passer godt…
Setetrekket er veldig fine passer godt til setene og gir bilen et løft
God passform
Bra passform