Hittil ypperlig service! Jeg fikk en pakke feilsendt. Denne kunne jeg beholde samt. Jeg fikk dobbelt opp med varene jeg egt hadde bestilt! Helt rå service! Jeg har også bestilt gpu fra dem, de har dem... Vis mer

tok kontakt med de for og se når de fikk en doge miner inn, ble til prat om en mining rig med Gpu (skjermkort), endte opp og kjøpe en kd-box for stille (lyd-desibel) passiv inntekt , har du spørsmål... Vis mer

1. Kryptovalutatjenester
  2. Elektronikkbutikk

Selger mining-utstyr og utvinner kryptovaluta

Viktig informasjon

3,2

Middels

SK Mining AS har vist både positive og…

SK Mining AS har vist både positive og negative sider. Selv om noen kunder har hatt gode opplevelser med rask service og problemløsning, har andre hatt utfordringer med manglende kommunikasjon og ordre som ikke har blitt levert. Det er viktig for selskapet å forbedre kundestøtte og sikre pålitelig levering fremover. Totalt sett er tjenesten akseptabel, men det er rom for forbedring. 3 stjerner.

3. november 2024

Alt går bra nå

Alt går bra nå, vennligst unngå dem for enhver pris, for du vil garantert ikke få pengene tilbake. Når det gjelder meg, investerer jeg 1520 USD. Et lykketreff fant jeg en anmeldelse for å få hjelp fra glóbalFund retrival. N et ..jeg bestemte meg for å kontakte dem via nettsiden deres. På kort tid ble saken min behandlet og jeg fikk pengene mine tilbake.

19. januar 2023

dette er mitt råd til dere alle

dette er mitt råd til dere alle. invester på et sted du kan stole på, i motsetning til her vil pengene dine bli feid rene eller kontoen forsvinner. men for refusjon kan du kontakte glóbal Fundrètrival. nett. på nettleseren din. De skuffer aldri. dette er den eneste måten jeg kan hjelpe deg på

16. januar 2023

Hold deg unna

Dette firmaet er det bare å holde seg unna.

Betalte ekstra for personlig levering grunnet stor pakke, dette skjedde ikke til avtalt tid og når pakken endelig ble sendt, så ble den sendt med vanlig post..

Varene som ble levert var ikke rengjort skikkelig (slik de lovet på nettsiden) og fungerte dermed ikke som de skulle. Etter mye frem og tilbake den første uken etter kjøpet ønsket jeg å benytte angrerett. DEt var da de store problemene begynte. Innehaver an bedriften kan ikke angrerettsloven og forsøker å sette sine egne frister og vilkår for retur og tilbakebetaling.

Selv etter bekreftelse om at de skulle betale tilbake 28 000kr, så har de ikke hentet pakken som var sendt i retur engang. Etter telefon til innehaver er det tydelig at bedriften går dårlig og de tyr derfor til slike skitne løsninger for å holde seg flytende. STYR UNNA!!

13. oktober 2022

SK mining leverte kun deler av det jeg…

SK mining leverte kun deler av det jeg hadde bestilt, uten noe som tydet på at de hadde tenkt å følge opp. Da jeg kontaktet de så sa de at de skulle sende meg det resterende når det kom inn på lager, men 2 mnd senere har jeg ikke hørt noe.

1. august 2022

Svindel, Spam

absolutt mangel på kontakt, ikke svare på e-post, ikke svare på telefonen, ikke sende de bestilte varene.
Vanlige svindlere.

4. juli 2022

Dette er gutteklubben uten utdanning

Dette er gutteklubben uten utdanning og erfaring med noe som helst arbeid og kundeoppfølging. Det merkes når ikke alt går på skinner. Har ventet over to måneder på serverkasse uten å få kontakt eller respons fra selskapet. Amatører på høylys dag. Styr unna!! Bj.

1. juli 2022

Fin butikk med gode priser

Fikk i utgsngspunktet feil produkt, noe som teekker ned. Når jeg dog først fikk kontakt med kubdeservice var de veldig hjelpsom og sendte meg nytt produkt raskt. Får 4/5 stjerner av meg.

19. mai 2022
Logoen til SK Mining AS

Svar fra SK Mining AS

Hei!

Vi har hatt mye sprengt kapasitet i det siste, men jeg ser nå at du ble besvart dagen etter du sendte chat. Husk at du alltid kan sende oss en e-post til salg@sk-mining.no så skal vi hjelpe så raskt som mulig.

Ser at vi har fått sendt ut nye, riktige produkt, så vi anser saken som løst for vår sin del. Pakkefeil skjer dessverre av og til, men det er fremdeles bare beklagelig.

Med vennlig hilsen,
Martin

Holder ikke det de lover

Holder ikke det de lover. Ventet på produktet i 7 uker nå. Sendte melding om jeg jeg vil ha pengene tilbake men ingen svar å få . Har nå gått 2 uker uten noe svar eller penger tilbake.

13. mai 2022
Logoen til SK Mining AS

Svar fra SK Mining AS

Hei!

Som forklart på mail har bestillingen stått fast i Kina som følge av lockdown som varte ut hele april, der vi ikke fikk maskinen før i begynnelsen av mai.

Ser også nå at vi har fått ordnet en grei løsning for begge parter 😊

Mvh,
Martin