Goede communicatie,snelle service,en een héérlijk overtrek, wij hebben de organic cotton met een vleugje satijn erin,héérlijk zacht,echt comfortabel.Ook de silky smooth hebben we,die is ook heel zach... Vis mer
Selskapet har svart
Vorige week na enige twijfel een badjas van Sjumo besteld. Ik heb absoluut geen spijt, hij is echt waan-zinnig!! Iedere keer dat ik hem aantrek lijkt een omhelzing, zo megazacht is hij. Ook lekker la... Vis mer
Selskapet har svart
Ik heb beide dekbedovertrekken. De koele satijn voor de zomer en de silky smooth voor de rest van het jaar. Beide dekbedovertrekken krijgen een dikke tien. Maar als ik zelf mag kiezen dan heeft de sil... Vis mer
Selskapet har svart
Wat een geweldige aankoop is dit Sjumo dekbedovertrek! De stof voelt heerlijk zacht aan en straalt kwaliteit uit. Wat ik vooral fijn vind, is dat het dekbedovertrek comfortabel blijft, ook na meerde... Vis mer
Selskapet har svart
Think of the softest, coziest sheets you’ve ever slept in... now make them even softer. That’s SJUMO! Our bedding is all about wrapping you up in pure cloud-like comfort. SJUMO isn’t just bedding, it’s love at first touch!
Amsterdam, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Heerlijke zachte dekbed. Onze kids waren jaloers. Ook voor hun een dekbed besteld en slapen heerlijk.
Echt een aanrader voor jong en oud.

Svar fra SJUMO
Dekbedovertrek besteld, superfijne zachte stof!! Heel makkelijk met wassen en kan zo de droger in en je bed weer op👌🏻

Svar fra SJUMO
Waanzinnige kwaliteit en fantastische service!

Svar fra SJUMO
Wij willen nooit meer anders! SJUMO slaapt écht fantastisch. Het is zo zacht, voelt super comfortabel en het is ook zeker niet ‘te warm’. Ook in de zomer slapen wij heerlijk onder de Silky Smooth. Inmiddels al 3 dekbedsets besteld.

Svar fra SJUMO
Vorige week mijn nieuwe dekbedovertrek en hoeslaken van Silky smooth ontvangen. Alles was super mooi ingepakt en gelijk gewassen en mijn bed opgemaakt. Wat ziet de kleur Faded Blue er geweldig uit. Maar wat is die zacht niet normaal. Het ziet er niet alleen prachtig uit het slaapt ook heerlijk. Heel zacht, niet te warm een feestje om in te slapen. Voor de zomer ga ik zeker nog een Tencel Sateen set erbij kopen. En voor mij en mijn man niks anders meer dan de schitterende sets van SJUMO.

Svar fra SJUMO
Na heel lang twijfelen een aantal maanden geleden toch het silky smooth beddengoed besteld. Vooraf contact gezocht om een aantal vragen te stellen en elke keer een super snelle en mega vriendelijke reactie gekregen. Zelfs toen ik op het laatste moment nog een wijziging wilde aanbrengen was dit geen enkel probleem en super snel geregeld.
Het beddengoed zelf is echt fantastisch, ik was bang dat het misschien te warm zou zijn, maar dat is het zeker niet. Ik geniet nog elke dag van het instappen in een heerlijk aangenaam en zacht bed en iedere ochtend baal ik weer dat ik er uit moet. Nog geen seconde spijt gehad van deze aankoop en zou het iedereen aanraden!

Svar fra SJUMO
Wat een fantastisch dekbedovertrek! Het is echt zoals ze zeggen: heerlijk zacht en het is gewoon een feestje om naar bed te gaan!
Het voelt aan als een super zachte knuffelbeer!

Svar fra SJUMO
Het ligt heerlijk! Het dekbekovertrek is super zacht, lekker warm en ik slaap veel dieper. Elke avond een feestje om naar bed te gaan!

Svar fra SJUMO
Heerlijk zacht, geen nat beddengoed meer door nachtelijk zweten. Wat daarnaast ook fijn is, is dat het beddengoed makkelijk te wassen is en snel droogt.

Svar fra SJUMO
Een kleed voor op de bank gekocht , echt een waanzinnig mooi kleed , meissie is er blij mee en als zij blij is , is de rest ook blij

Svar fra SJUMO
Is echt heerlijk beddengoed. Slaap nu goed. Blijft ook mooi na meerdere keren wassen

Svar fra SJUMO
Echt zo n gouden gevoel als ik met mijn slaapmasker lig.
Mindfulness samen met sjumo
Het slaapmasker is genieten
Slaap
Lekker alvast .

Svar fra SJUMO
Heel fijn zacht beddengoed! De satijnen lijn echt voor een wat koeler gevoel en de silky smooth is zo fluffy, wel echt warm dus meer voor de winter!

Svar fra SJUMO
Echt fantastisch heerlijk bedden goed . We hadden eerst een dekbed overtrek besteld voor ons zelf , toen onze dochter niet meer uit ons bed kwam ook een heerlijke set voor haar besteld . Het is zo zacht dat je niet stopt met knuffelen met je beddengoed . Het heeft nog nooit in onze kast gelegen .. altijd op bed ( wassen en drogen tussen door uiteraard , dat gaat lekker snel ( snel drogend )

Super zacht !!
Hoeft niet gestreken te worden .

Svar fra SJUMO
Super grote fan van Sjumo, eerst voor onszelf, maar inmiddels ook voor onze kinderen. We willen écht niks anders meer!!

Svar fra SJUMO
Sinds wij slapen in een “sjumo bed” willen we nooit meer anders!
Super snel en vriendelijk contact met de klantenservice bij vragen over de bestelling.
Wij zijn begonnen met een hoeslaken omdat we het eerlijk gezegd wat prijzig vonden. Maar eenmaal op het bed waren we gelijk overtuigd! Er moest gelijk een hele set aangeschaft worden (nu recent zelfs een tweede).
In de wintermaanden is het heerlijk zacht en warm. De warmere maanden vonden we spannend. Maar toen was het juist lekker fris. Niks geen nachtelijk zweten.
Als het over Sjumo gaat promoot ik het zeer enthousiast bij alle vrienden en kennissen die het willen horen (en met succes).

Svar fra SJUMO
Sinds wij Sjumo hebben ontdekt is het een feestje om naar bed te gaan, maar kost het grote moeite om uit bed te komen... Je slaapt er zo enorm lekker door dat je je bed niet meer uit wilt! Echt een aanrader!

Svar fra SJUMO
Super fijn dekbedovertrek en hoeslaken.
Je wilt echt niet meer wat anders.
Voordeel het is zo droog na het wassen en je hoeft het niet te strijken 😄

Svar fra SJUMO
Het is oprecht een slaapverbetering. Ik kijk elke dag uit om in bed te stappen met Sjumo! Je gunt iedereen dit beddengoed.

Svar fra SJUMO
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.