Goede communicatie,snelle service,en een héérlijk overtrek, wij hebben de organic cotton met een vleugje satijn erin,héérlijk zacht,echt comfortabel.Ook de silky smooth hebben we,die is ook heel zach... Vis mer
Selskapet har svart
Vorige week na enige twijfel een badjas van Sjumo besteld. Ik heb absoluut geen spijt, hij is echt waan-zinnig!! Iedere keer dat ik hem aantrek lijkt een omhelzing, zo megazacht is hij. Ook lekker la... Vis mer
Selskapet har svart
Ik heb beide dekbedovertrekken. De koele satijn voor de zomer en de silky smooth voor de rest van het jaar. Beide dekbedovertrekken krijgen een dikke tien. Maar als ik zelf mag kiezen dan heeft de sil... Vis mer
Selskapet har svart
Wat een geweldige aankoop is dit Sjumo dekbedovertrek! De stof voelt heerlijk zacht aan en straalt kwaliteit uit. Wat ik vooral fijn vind, is dat het dekbedovertrek comfortabel blijft, ook na meerde... Vis mer
Selskapet har svart
Think of the softest, coziest sheets you’ve ever slept in... now make them even softer. That’s SJUMO! Our bedding is all about wrapping you up in pure cloud-like comfort. SJUMO isn’t just bedding, it’s love at first touch!
Amsterdam, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Niet verwacht dat het echt zo zacht is als beweerd wordt, maar dat is het echt! Het slaapt heerlijk en ik kan het iedereen aanraden.

Svar fra SJUMO
Het is het zachtste en fijnste dekbed overtrek wat ik ooit gehad heb. Als of je geknuffeld wordt door een zacht beertje. Ik kan het iedereen aanraden en de kwaliteit en service is onwijs goed.

Svar fra SJUMO
Nog nooit zo fijn lekker dekbed overtrek gehad heerlijk

Svar fra SJUMO
Ik won 1 dekbedovertrek via Linda Magazine en heb het meteen uitgeprobeerd; de dag erna heeft mijn man eronder geslapen: allebei heel erg enthousiast. Zacht, licht, warm maar niet benauwd dus meteen een 2e bijbesteld. Super blij mee!
De prijs is stevig maar de stof blijft mooi en ik slaap heerlijk.
Voor de zomer overweeg ik om de satijn uitvoering aan te schaffen.....

Geweldig zacht beddengoed.
Ook na zoveel wassen blijft de kwaliteit écht heel mooi. De levering is snel & de klantenservice stond zelfs op zondag voor mij klaar.

Svar fra SJUMO
Zeer klantvriendelijke service, denken goed mee. Daarna komt het fijnste; het allerzachtste beddengoed dat je ooit ervaren hebt. Op tijd je bed uit is niet vanzelfsprekend door het heerlijke beddengoed. Inmiddels in bezit van 3 stuks want zonder is echt geen optie meer!

Svar fra SJUMO
Fantastische dekbedovertrek en hoeslakens. Heerlijk zacht. Inmiddels voor het gehele gezin aangeschaft. Aanrader!

Svar fra SJUMO
Heel fijn materiaal en zeer goede kwaliteit. Hebben inmiddels 3 dekbedovertrekken, onderlaken en slaap masker. Sneldrogend. Maar vooral belangrijk is dat we zo fijn slapen eronder. Zou niet anders meer willen.

Svar fra SJUMO
Voor de duidelijkheid wil ik op geen enkele manier een medische stempel drukken op SJUMO.
Mijn achtergrond is dat ik 3x uitgezonden ben naar Afghanistan en naast fysieke problemen heb ik ook een complexe PTSS hieraan overgehouden. Dat resulteert er o.m in dat ik ‘s nachts enorm veel kan zweten en al jaren op zoek ben naar beddengoed dat langer mee gaat en frisser blijft. SJUMO is het eerste beddengoed wat bij mij langer meegaat, langer frisser is en ook na een nacht van zweten het alleen nodig heeft om uit te kloppen en eventueel een beetje luchten en het is en blijft gewoon droog en fris. SJUMO is voor mij dan ook een blijvertje we hebben inmiddels 2 complete sets gekocht en wat mij
betreft kan wat we nog in de kast overhebben gehouden van de afgelopen jaren gewoon exit in de kliko.

Svar fra SJUMO
Wij zijn groot fan van Sjumo! Afgelopen winter hebben we heerlijk geslapen onder de Silky Smooth. Dat beviel zó goed, dat ik bij de gedachte aan weer onder harder beddengoed slapen tijdens de warmere dagen, meteen ook de Tencel Sateen heb besteld. Ja, het is echt een investering, maar geloof me: dit is het absoluut waard. En als extra pluspunt is het na het wassen ook nog eens snel droog. De Silky Smooth kreukt bovendien nauwelijks… wat wil je nog meer?

Svar fra SJUMO
Fijn dekbedovertrek! Erg zacht en slaapt heerlijk!!

Svar fra SJUMO
Echt een heerlijk dekbedovertrek! Zacht, mooi van kleur en super comfortabel!

Svar fra SJUMO
Tijdje terug de SJUMO badjas besteld. Helaas door stakingen bij de Douane was de levering extra vertraagd, SJUMO heeft mij al die tijd goed op de hoogte gehouden rondom de levering. Super fijn, zodra het binnen was hebben ze de badjas ook meteen verstuurd!! De badjas is fantastisch en het wachten 100% waard!

Svar fra SJUMO
Wij zijn super tevreden over Sjumo! Alles wat we tot nu toe hebben besteld was van topkwaliteit en precies zoals verwacht. De service is betrouwbaar en de levering verliep soepel. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar goede producten en een fijne ervaring. Wij blijven hier zeker bestellen!

Svar fra SJUMO
Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe dekbedovertrek en hoeslaken! De stof is echt super zacht en voelt heerlijk aan op de huid. Sinds ik deze gebruik, slaap ik veel beter en word ik uitgerust wakker. Echt een aanrader voor iedereen die van comfort houdt!

Svar fra SJUMO
Het dekbedovertrek is zo heerlijk zacht. Voor mij zorgt het echt voor een betere en meer ontspannen slaap. Ik zou het iedereen aanraden (en dat heb ik dus zéker ook al gedaan!) De kleur is prachtig en blijft mooi, ook na nu ruim een jaar intensief gebruik.

Svar fra SJUMO
Super dekbed overtrek en hoeslaken!
Ik slaap vaster en dieper door de heerlijke zachte stof. Nooit meer anders, warm in de winter koel in de zomer!

Svar fra SJUMO
As donderdag komt ons nieuwe bed en gaat de nieuwe dekbedovertrek erop. Nu al zoveel zin in, z'n mooie kleur en mooi zacht, super!

Svar fra SJUMO
Ik raad iedereen dit fantastische dekbed aan, wij hebben inmiddels al meerdere en verschillende kleuren, nooit anders meer!

Svar fra SJUMO
Wauw, wat een fantastisch dekbedovertrek en hoeslaken! Super zacht en warm, maar niet zweterig. Daarnaast super goede en snelle klantenservice. Al met al heel blij met de aankoop en stiekem al aan dromen over een tweede set.

Svar fra SJUMO
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.