Goede communicatie,snelle service,en een héérlijk overtrek, wij hebben de organic cotton met een vleugje satijn erin,héérlijk zacht,echt comfortabel.Ook de silky smooth hebben we,die is ook heel zach... Vis mer
Selskapet har svart
Vorige week na enige twijfel een badjas van Sjumo besteld. Ik heb absoluut geen spijt, hij is echt waan-zinnig!! Iedere keer dat ik hem aantrek lijkt een omhelzing, zo megazacht is hij. Ook lekker la... Vis mer
Selskapet har svart
Ik heb beide dekbedovertrekken. De koele satijn voor de zomer en de silky smooth voor de rest van het jaar. Beide dekbedovertrekken krijgen een dikke tien. Maar als ik zelf mag kiezen dan heeft de sil... Vis mer
Selskapet har svart
Wat een geweldige aankoop is dit Sjumo dekbedovertrek! De stof voelt heerlijk zacht aan en straalt kwaliteit uit. Wat ik vooral fijn vind, is dat het dekbedovertrek comfortabel blijft, ook na meerde... Vis mer
Selskapet har svart
Think of the softest, coziest sheets you’ve ever slept in... now make them even softer. That’s SJUMO! Our bedding is all about wrapping you up in pure cloud-like comfort. SJUMO isn’t just bedding, it’s love at first touch!
Amsterdam, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Wat een fantastisch beddengoed. Zo zacht, droogt super snel en je wilt gewoon nooit meer iets anders!

Svar fra SJUMO
Beddengoed waar je echt niet onder vandaan wilt! Ik ben met 1 set begonnen en heb nu alle kleuren. Ik wil nooit meer anders 🤩

Svar fra SJUMO
Sinds we dit dekbed hebben, is mijn vriend compleet verkocht… maar echt, hij rolt zich er helemaal in alsof het een soort cocon is. Gevolg: we hebben een 2 bij 2 dekbed, maar ik lig standaard nog maar onder een klein stukje 😂 Voor de volgende gaan we dus sowieso voor een nóg grotere!
Maar eerlijk is eerlijk: ik snap hem wel. Het dekbed ligt zó lekker precies warm genoeg en super comfortabel. En dat hoeslaken… elke keer als we in bed liggen zeggen we weer tegen elkaar: “oh wat ligt dit toch heerlijk.” Het voelt gewoon zacht en luxe, echt zo’n hotelgevoel thuis.
Voor ons is dit het echt helemaal waard. We slapen er zoveel fijner door. Absolute aanrader (al moet je misschien wel vechten om je eigen stukje deken 😜)

Svar fra SJUMO
Ik twijfelde eerst omdat het best wat prijziger is dan een ander dekbed/hoeslaken en ik me afvroeg of het echt zo’n verschil zou maken, maar dit is echt mijn allerbeste aankoop. Ik slaap echt een heel stuk dieper, val sneller in slaap en het ligt écht magisch.

Svar fra SJUMO
Geweldige producten! Silky smooth en Tencel Sateen beide aanraders. Snel en heel chique geleverd. Je kunt merken dat kwaliteit en service hier hoog in het vaandel staan.

Svar fra SJUMO
We hebben nog nooit eerder zo fijn beddengoed gehad. Vandaar inmiddels ook meerdere sets aangeschaft. Het is niet goedkoop. Maar zeer de moeite waard. Toen ik het binnenkreeg dacht ik even: gaan we hier niet ontzettend in zweten? Maar zeker niet! Het is heerlijk! Je hoeft niets te strijken, ook fijn!

Svar fra SJUMO
Al vaker bij Sjumo besteld. Ons hele gezin slaapt onder de silky smooth dekbedden. Nu richting het mooie weer wil ik de tencel sateen gaan proberen. Beide soorten zijn super zacht.
Bestellingen gaan makkelijk en worden snel geleverd. Klantenservice is erg goed bereikbaar en vriendelijk.

Svar fra SJUMO
Na aanraden van een vriendin, toch maar besteld en eerlijk gezegd wil niks anders meer. Het is zooo zacht en kwaliteit is top! Klantenservice ook een dikke 10! Goed bereikbaar en oplossingsricht.
Wij slapen heerlijk in de cozy set.

Svar fra SJUMO
Geweldig wat een zachtheid. Misschien een beetje warm voor de zomer maar het ligt echt heerlijk.

Svar fra SJUMO
Bizar fijn beddengoed. Zo zacht! Was eerst benieuwd hoe het zou blijven na het wassen (en niet in de droger), maar droogt snel en blijft nog even zacht. Willen niks anders meer.

Svar fra SJUMO
Ik heb inmiddels 5 bundels besteld (ook voor andere familieleden) en wij zijn allemaal FAN! Wat een cadeau aan jezelf is dit beddengoed.

Svar fra SJUMO
Ik wist niet dat beddengoed zn verschil kon maken. We hebben de Tencel kwaliteit en het is zijdezacht en het is ademend. Mijn man heeft een allergie en is blij met dit beddengoed. Bij oud beddengoed had hij het altijd warm, dit beddengoed werkt temperatuur regulerend. Ben benieuwd hoe het straks slaapt op een warme zomernacht

Svar fra SJUMO
Beste dekbed ever! Super zacht en ook nog eens binnen 2 uur droog na het wassen. Nooit meer iets anders!

Svar fra SJUMO
Wederom; het plaid voor op de bank is weer uberzacht. Wij krijgen geen genoeg van Sjumo!!!

Svar fra SJUMO
Nooit meer anders😴! Dit slaapt zo lekker, echt heerlijk!

Svar fra SJUMO
Het is inderdaad zo lekker zacht en comfortabel als gezegd wordt. Langer in bed liggen lukt niet, want de kinderen nemen het bed over omdat zij ook willen genieten van de ultieme zachtheid. Dus toch maar wat extra setjes voor de kinderen aanschaffen, wellicht kunnen we dan weer een keer uitslapen🙂

Svar fra SJUMO
Superzacht, mooie kleuren en heel snel droog als het uit de wasmachine komt. Er blijven geen geuren hangen in het beddengoed, waardoor het lang fris voelt.

Svar fra SJUMO
Heerlijk! Dit is wel ons favoriete beddengoed geworden…

Svar fra SJUMO
Betrouwbaar en prettig in communicatie! En minimaal net zo belangrijk: het ligt heeerlijk!

Svar fra SJUMO
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.