Echt werkelijk niet te geloven onbehoorlijke behandeling van klant. Geen product, geld weg en onbereikbaar telefoonnummer. Tijd voor zwaardere middelen. De reactie hieronder is toonvoorbeeld van... Vis mer

Eerst zouden de schoenen op voorraad zijn, dan blijkbaar niet maar plots toch bericht dat ze verzonden waren. Al bij al gelukkig niet echt lang moeten wachten zeker gezien de drukke pakjes periode.... Vis mer

Persoonlijk vindt ik de schoenen super goed zitten. Vooral de goede ondersteuning aan enkel en hiel. Ik heb de schoenen dagelijks 10 tot 14u aan en nooit last van de voeten. Door de goede ondersteunin... Vis mer

De door mij bestelde inlegzooltjes waren niet op voorraad. Daar kreeg ik een keurige mail over, met daarin het weeknummer dat ze weer leverbaar zouden zijn. De betreffende week werden ze prompt geleve... Vis mer

1. Skobutikk

De SIXTON webshop van Uniwork voor alle Sixton veiligheidsschoenen.

3,5

Middels

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Echt werkelijk niet te geloven…

De reactie hieronder is toonvoorbeeld van het niveau. Er is niet gemaild, wel een paar beloofd, maar niks mogen ontvangen.

En maar doorgaan.. maar er zijn echt geen mails ontvangen op mijn mailadres. mheida at hotmail.com voor de zoveelste keer voor alle duidelijkheid. En als de toon van het telefoongesprek waar ik vol interesse en goede moed aan begon wat minder onbehoorlijk was geweest had ik waarschijnlijk wat minder duidelijk gemaakt hoe slecht dit allemaal gaat.

27. mai 2020
Logoen til Sixton

Svar fra Sixton

Dank voor uw beoordeling.
We hebben u per mail geïnformeerd dat er tot onze spijt nog steeds onduidelijkheid was over de levering van uw bestelling, met een vooraf vermeld langere levertijd. 2 mails, op 11 en 20 mei.
Op sommige dagen kan onze telefooncentrale minder goed beschikbaar zijn. E-mails worden altijd zsm beantwoord.
Wij berichten u nog over de levering van uw bestelling, of geef aub vooraf een annulering per mail door voor een spoedige terugbetaling.
Mvg,
Sixton.shop klantenservice

Prima

Snelle en correcte levering bestelde product

18. mars 2020

Super aardige mensen

Super aardige mensen, toen ik belde wanneer mijn pakketje geleverd zou worden. Netjes op tijd geleverd

26. januar 2020

Voorraad

Super blij met de werkschoenen ook!

12. desember 2019