Alles verloopt snel en makkelijk. Ik wist niet precies welk pakket het beste was en kon niet goed de verschillen herkennen. Het script wat ik wilde gebruiken had eigenlijk een heel ander pakket nodig.... Vis mer
Se hva andre synes
Wij zijn onlangs met meerdere websites overgestapt van Versio naar Site.nl en onze ervaring is zeer positief. De migratie verliep verrassend eenvoudig en alles is zonder enige downtime overgezet.... Vis mer
Voorafgaand aan een domein, DNS en website verhuizing had ik contact gezocht met de support afdeling (toch 1 van de belangrijkste afdelingen van een hosting provider) Dat ging niet alleen erg soepe... Vis mer
Edit: intussen is het binnen 24 uur opgelost met de hulp van een medewerker, er hangen nml speciale eisen aan een .it domein. Domein alsnog goed geregistreerd. Ze hebben een zeer goede prijs/kwal... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Site.nl biedt de alles-in-één oplossing voor domeinregistratie en webhosting. Registreer eenvoudig je domeinnaam bij ons of verhuis je bestaande domeinnaam en alle diensten zijn inbegrepen. Met slechts één simpele muisklik activeer je onze webhosting, websitebouwer of e-mailbeheer. Je website is bovendien altijd veilig dankzij de inbegrepen SSL (https) beveiliging. Kies voor Site.nl en profiteer van onze betrouwbare en gebruiksvriendelijke diensten.
Kontaktopplysninger
Landdrostdreef 124, 1314 SK, Almere, Nederland
- support@site.nl
- site.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 80 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
un site génial!!
Site.fr est un excellent site pour enregistrer un nom de domaine....n'importe quel nom de domaine et dans la langue que vous désirez.
Ils proposent d'excellents services et forfaits. Si vous avez besoin d'aide, vous pouvez la trouver facilement et rapidement, notamment en discutant avec leur agent en ligne.
Leurs couleurs et images utilisées pour créer ce site Web sont drôles et attrayantes.
A recommander à tout le monde !!!
Kerryl heeft mij heel goed geholpen
Kerryl heeft mij heel goed geholpen, alles was duidelijk uitgelegd en door haar ook veranderd zodat ik goed door de websitebouwer heenkon.
Acceptable Web hosting
+ Super fast and friendly support via chat
+ Web hotel loads web pages reasonable fast
- E-mail server is slow; both webmail and when loading new mails from client (outlook, thunderbird etc). Can take a few seconds for client to look for new mails.
- You must use same php-version and settings for all your sites/domains within the account.
Niets werkt op deze site, kan niets bestellen
Zag een aanbieding op Pepper, ga naar Site.nl maar niets werkt. De pakketten zijn niet af te sluiten, domeinnaam niet te zoeken, zelfs de helpdesk knop werkt niet. Zo kan je een mooie aanbieding lanceren, maar is er geen mogelijkheid om hier gebruik van te maken. Geeft mij zeer weinig vertrouwen in webhosting hier.
Edit: Alles lijkt nu weer klikbaar en te werken

Van vast laag bedrag...
Van vast laag bedrag, naar uitgeklede pakketten.
Joomla werkt niet.
Het begon zo goed. ...
// edit : de fair use policy was niet een bekend bij mij..dus idd niet transparant.
En lager. Voor 1 jaar , wie heeft ernu een site/domein voor 1 jaar.

Svar fra Site.nl
Aanvraag was supersimpel en verhuizing…
Aanvraag was supersimpel en verhuizing erg snel en vlekkeloos geregeld!
Zonder al teveel kennis een professionele site
Als je zonder al teveel kennis van zaken vlot een professionele website wilt bouwen, is Site met de bijbehorende websitebouwer een aanrader. Je kunt er niet alles, maar wel veel regelen. Voor mij precies wat ik wilde en goed is goed genoeg.
Wel zorgelijk vind ik de prijsontwikkeling, onlangs nogal verhoogd en wat gaat er over een jaar gebeuren? De berichtgeving daarover was niet transparant en zelfs misleidend in mijn ogen; prijs per jaar cq prijs per maand, gegoochel met de namen van pakketten en dan moet je toch even rekenen en dan doorhebben dat het goedkoopste pakket wel goedkoper is maar daar zit dan de websitebouwer ineens niet meer in.
De toonzetting van de mails is stuitend amicaal en schreeuwerig, dat mag wel wat professioneler. Maar goed, daar heeft je site dan weer geen last van, die maak je helemaal zelf!
Ik kan er zonder de parameter niet mee…
Ik kan er zonder de parameter niet mee werken. Ik heb hulp gevraagd en krijg er geen. Ik heb nog twee andere sites die bijna verlopen zijn maar zo laat ik ze niet overzetten naar jullie.

Heel tevreden
Veel goedkoper dan mijn vorige webhosting en heel vriendelijk. Heel goed geholpen om mijn website naadloos over te zetten. Ik ben alvast heel tevreden. Ook heel goede en deskundige support. Top!
The price is good
The price is good, but you have not many options. And it very strange that you have to wipe out that abracadabra first.

Svar fra Site.nl
Betaald voor ongelimiteerd maar ondertussen veranderen ze eenzijdig de spelregels.
Recent te horen gekregen dat de pakketten veranderd zijn … van ongelimiteerd gebruik (fair use policy) naar max. 10 gb opslag en max. 100 gb dataverkeer. Wij hebben betaald voor 5 jaar ongelimiteerd gebruik maar worden na minder dan 1 jaar teruggeschroefd naar een fractie van de initiële belofte. Upgrade naar een hoger pakket (zoals initieel voor betaald) kan enkel mits betaling. Het geld voor de resterende periode terugkrijgen? Neen, dat kunnen we niet doen. Dus zij mogen eenzijdig iets wijzigen zonder dat de consument iets kan doen.
Hun technische support laat ook de wensen na. In deze korte periode hebben wij al twee maal problemen gehad met de mails. Gemiddelde wachttijd voor een oplossing te krijgen: één week.

Site is great!
Site is great, and buying my first domain name was smooth, paid with my PayPal, got my domain name active instantly with a preview page. That was really great.
Even wennen maar leuk
Ik ben een technische analfabeet en ben…
Ik ben een technische analfabeet en ben van anderen afhankelijk . Ik heb jaren gewerkt voor mijn website via de homepage service van KPN maar die houdt ermee op en dus vond ik uiteindelijk Site.nl die vrijwel op dezelfde (voor mij begrijpelijke manier) werkt. Als ik via de chat vragen stel, krijg ik prima antwoord. Ik ben uiteraard nog een nieuweling voor u en heb nog niet veel ervaring met uw website maar ik weet zeker dat hetgeen u biedt prettig en gemakkelijk te bedienen zal zijn.
Ik ben nog aan het uitproberen
Ik ben nog aan het uitproberen, voorlopig niets te klagen.
Goedkoop & technisch dik in orde!
Omdat ik meerdere websites heb, is het voor mij belangrijk dat het goedkoop is. Daarnaast moet het technisch gezien allemaal goed geregeld zijn. Ik wil zelf zoveel mogelijk controle hebben over mijn websites en dan met name in het controlepanel bij Site.nl. Verder is voor mij de support belangrijk. Problemen worden uiteindelijk altijd opgelost.
Eén klein minpuntje is dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn. Het moet altijd via de online chat en dat vind ik minder prettig. Maar goed, daar kan ik mee leven aangezien ik doorgaans geen problemen ondervind.
Bovengenoemde is allemaal prima in orde en ik ben een zéér tevreden klant.
De verhuizing verliep snel en goed.
Na ovetstap alles supersnel grregeld
Naar Site.nl overstapt omdat alles heel eenvoudig te regelen valt. Ben er nu al dik tervreden over.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.