Alles verloopt snel en makkelijk. Ik wist niet precies welk pakket het beste was en kon niet goed de verschillen herkennen. Het script wat ik wilde gebruiken had eigenlijk een heel ander pakket nodig.... Vis mer
Se hva andre synes
Wij zijn onlangs met meerdere websites overgestapt van Versio naar Site.nl en onze ervaring is zeer positief. De migratie verliep verrassend eenvoudig en alles is zonder enige downtime overgezet.... Vis mer
Voorafgaand aan een domein, DNS en website verhuizing had ik contact gezocht met de support afdeling (toch 1 van de belangrijkste afdelingen van een hosting provider) Dat ging niet alleen erg soepe... Vis mer
Edit: intussen is het binnen 24 uur opgelost met de hulp van een medewerker, er hangen nml speciale eisen aan een .it domein. Domein alsnog goed geregistreerd. Ze hebben een zeer goede prijs/kwal... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Site.nl biedt de alles-in-één oplossing voor domeinregistratie en webhosting. Registreer eenvoudig je domeinnaam bij ons of verhuis je bestaande domeinnaam en alle diensten zijn inbegrepen. Met slechts één simpele muisklik activeer je onze webhosting, websitebouwer of e-mailbeheer. Je website is bovendien altijd veilig dankzij de inbegrepen SSL (https) beveiliging. Kies voor Site.nl en profiteer van onze betrouwbare en gebruiksvriendelijke diensten.
Kontaktopplysninger
Landdrostdreef 124, 1314 SK, Almere, Nederland
- support@site.nl
- site.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 80 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Verhuizen was eenvoudig, support is behulpzaam
Ik ben overgestapt naar Site.nl, omdat ik voor mijn hobbysites betaalbare, maar goede en betrouwbare hosting zocht. De recensies waren goed, maar het is natuurlijk altijd even afwachten wat je krijgt en wat je ervaringen zijn.
De verhuizing naar Site.nl was eenvoudig. Hosting en email was snel opgezet. De snelheid van de webservers is prima.
Na de verhuizing liep ik tegen e.e.a. aan rondom een .htaccess bestand dat op deze webserver anders geïnterpreteerd werd (Litespeed itt Apache), maar dat is na even puzzelen ook opgelost.
Ik heb contact gehad met de support afdeling (ook vanwege een ander dingetje), die waren behulpzaam en reageerden vrij vlot.
De ervaringen die ik tot nu toe heb zijn positief!
Site-je bouwen?
Vrijwel al mijn (redelijk bescheiden) wensen voor mijn website waren vrij gemakkelijk te verwezenlijken en bovendien simpel uit te voeren.
Via mond op mond reclame bij Site.nl…
Via mond op mond reclame bij Site.nl tercht gekomen. Hoofdzakelijk voor een domein voor email. Setup was zeer eenvoudig en het toevoegen aan email-client ging na invullen gegevens out of the box. Reeds na enkele uren was de email up&running. Vandaar mijn 5 sterren
Geweldige service snelle informatie.
Geweldige service snelle informatie bij het zoeken welke provider de beste informatie leverd. Dik tevredenheid. Een aanrader voor anderen. Ook een domeinnaam zeer snel verzorgt.
Het was niet eenvoudig de site online…
Het was niet eenvoudig de site online te krijgen, maar eenmaal gelukt allemaal prima en dik in orde
De helpdesk krijgt van mij een 1
De helpdesk krijgt van mij een 1. Ik kreeg standaardantwoorden die niet bijdroegen tot het oplossen van mijn probleem. Ik werd niet serieus genomen. Uiteindelijk zelf kunnen oplossen: webmail, emails versturen, ontvangen lukte pas na gebruik van een VPN (buiten NL)

Svar fra Site.nl
Snel af te sluiten en goede servicedesk
Snel af te sluiten, zeer betrokken en bekwame helpdesk.
Menu structuur op android zou duidelijker, meer intuïtieve mogen.
Snelle reactie en oplossing.
Snelle reactie en oplossing.
Na diverse pogingen om mijn email issue zelf op te lossen uiteindelijk de helpdesk van site gevraagd om hulp. Door het stellen van de juiste vragen en analyse heeft Kerryl het probleem na twee mailcontacten (waarvan één laat in de avond) opgelost. Dank!
Eenvoud is alles.
Het aanmelden was een koud kunstje. Het overzetten van mail en de website ook.
De helpfiles helpen je wanneer dat nodig is.
Zowel webshop als email snel opgestart
Zowel webshop als email snel opgestart. Websuitebuilder ook snel te doorgronden, alles werkt, mooie templates, beste prijs.
Tevreden met Site
Alles loopt tot nu toe vrij soepel.
Overzichtelijk en duidelijk waar iets te vinden is.
Ook de help-chat reageert altijd binnen korte tijd
site activeren etc gaat zonder…
site activeren etc gaat zonder problemen. Het zijn echter unix servers en dan draait de site daar niet zonder meer op als je van windows servers komt.
Enorm goede provider, waar voor je geld.
Heb al 2 a 3 domeinen + hosting bij deze provider gehad, dit is standaard een go-to voor mij geworden als ik een website nodig had of heb met creatieve ideeën.
Had een jaar geleden een bepaalde situatie waar ik wat hulp bij nodig had en ze hebben me eigenlijk direct geholpen, was als ik het me goed herinner zelfs nog in de avond, super tevreden.
Het dashboard is klantonvriendelijk
Het dashboard is klantonvriendelijk. Aanpassing van de site om deze te kunnen uploaden was nodig. Geen FTP opload en via de Filemanager kan geen map (folder) worden geupload noch aangemaakt in de public html sectie... Het aanmaken van e-mail adressen is me nog steeds niet gelukt...

Prima provider
Prima provider. Je krijgt veel voor een relatief voordelige prijs. Wel wat vaker spam in de mailbox, maar de ervaring leert; dat komt ook wel weer goed.
Top team bij site.nl
Er waren een aantal problemen opgedoken met mySQL bij de overgang naar hun Zilver Pakket. Eén e-mail volstond evenwel om het team aan het werk te zetten en een oplossing te zoeken. Het probleem kreeg heel vlug een oplossing, een top service en top webhosting bij site.nl. Met speciale dank aan contact persoon Kerryl die alles heel fijn communiceerde. Bedankt !!!
Site maken is zo makkelijk nog niet.
Er wordt gesteld dat je zo een eigen site hebt gemaakt zonder enige technische kennis hiervoor.
Dit klopt absoluut niet. Heb afgelopen week behoorlijk wat tijd gespendeerd hierin maar nog steeds geen site in de lucht.
Staat dat er 24 uur hulp is indien nodig. Heb 1,5 uur zitten wachten op een reactie maar ben toen gestopt.
Dus het verhaal waarmee ze klanten proberen te krijgen klopt niet als je weinig kennis hebt over dit item

Svar fra Site.nl
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.