Site.nl Anmeldelser 260

TrustScore 4 av 5

4,1

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alles verloopt snel en makkelijk. Ik wist niet precies welk pakket het beste was en kon niet goed de verschillen herkennen. Het script wat ik wilde gebruiken had eigenlijk een heel ander pakket nodig.... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij zijn onlangs met meerdere websites overgestapt van Versio naar Site.nl en onze ervaring is zeer positief. De migratie verliep verrassend eenvoudig en alles is zonder enige downtime overgezet.... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Voorafgaand aan een domein, DNS en website verhuizing had ik contact gezocht met de support afdeling (toch 1 van de belangrijkste afdelingen van een hosting provider) Dat ging niet alleen erg soepe... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Edit: intussen is het binnen 24 uur opgelost met de hulp van een medewerker, er hangen nml speciale eisen aan een .it domein. Domein alsnog goed geregistreerd. Ze hebben een zeer goede prijs/kwal... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Webhotell

Skrevet av virksomheten

Site.nl biedt de alles-in-één oplossing voor domeinregistratie en webhosting. Registreer eenvoudig je domeinnaam bij ons of verhuis je bestaande domeinnaam en alle diensten zijn inbegrepen. Met slechts één simpele muisklik activeer je onze webhosting, websitebouwer of e-mailbeheer. Je website is bovendien altijd veilig dankzij de inbegrepen SSL (https) beveiliging. Kies voor Site.nl en profiteer van onze betrouwbare en gebruiksvriendelijke diensten.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 80 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

slecht

Ik ben overgestapt naar site. Al van het begin af aan heb ik problemen gehad met inloggen eerst in het controle panel en nu kan ik niet meer inloggen bij de website om die aan te passen. Volgens de klantenservice ligt het aan mij. Ik heb er spijt van om te zijn overgestapt naar site. Zodra ik kan ga ik hier weg zonde van me geld.

16. mars 2023

Beste Andre,

Bedankt voor je feedback over Site.nl. Het spijt ons dat je problemen hebt ervaren bij het inloggen. Zoals we hebben aangegeven, ben je zelf verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van je WordPress website. We begrijpen dat dit lastig kan zijn als je geen of weinig technische kennis hebt. Daarom hebben we je de tip gegeven om onze websitebouwer te proberen, die geen technische kennis vereist. Onze websitebouwer is net als webhosting inbegrepen bij je domeinnaam.

We hopen dat je in de toekomst nogmaals overweegt om Site.nl te gebruiken en ons team staat altijd klaar om je te helpen met eventuele vragen of problemen.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Een website is zo gemaakt

Een website is gemakkelijk in elkaar te zetten, ik mis wel het simpel plaatsen van Mp3 files en video files is omslachtig.
Verder mis ik wat extra dingen om het e.e.a. op te leuken maar voor de prijs is het prima.

18. mars 2023

Bijna goed

Jammer dat er een port gesloten is die ik voor een website nodig heb ,maar goed ben er op een andere manier uit gekomen

14. mars 2023

Prijs en Kwaliteit zijn Top

Ook al maak ik nog niet lang gebruik van de diensten zijn we tot hier toe heel tevreden. De kwaliteit van de aangeboden diensten is top. De prijs is zeer voordelig wat toch ook belangrijk is.

26. februar 2023
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Een beetje teleurstellend

Een beetje teleurstellend. Ik wil als proef mijn site verhuizen naar Site.nl (28GB) en dit lukt niet echt en dat terwijl ik wel weet wat ik doe. Ik wil een backup van mijn site hebben om dingen te kunnen uittesten maar helaas alles is te traag. Ook na een nieuwe installatie van Wordpress is alles al snel erg traag. Nu zoek ik een verhuiscode om MIJN domain naam ergens anders heen te verhuizen. Nergens te vinden waar je de benodigde verhuiscode te vinden. Dus de chat aangezet en gevraagd geen antwoord! jammer

Update: E.e.a. is keurig geregeld. Ook de aanbieding om e.e.a. aan te passen was keurig en binnen een half uur had ik de verhuiscode en ik snap nu ook waarom die per mail komt. Dan kan Site.nl het gesprek aan en ik denk ook van die ervaring leren.

22. februar 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Beste Danny,

Bedankt voor je feedback over je recente ervaring met onze diensten. We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de snelheid van je website en we vinden het ook jammer dat je onze hulp daarbij niet hebt willen aannemen.

Uit ons gesprek begrepen we dat we je konden helpen bij het verbeteren van de snelheid van je website door extra CPU, RAM of schrijfsnelheid toe te wijzen en door caching plugins te gebruiken. Helaas besloot je om deze opties niet te proberen.

We begrijpen dat het belangrijk is om een goede snelheid van je website te hebben en we willen graag benadrukken dat we veel ervaring hebben met het optimaliseren van Wordpress websites, inclusief het toewijzen van extra resources en caching plugins. We hadden je graag willen helpen om de snelheid van je website te verbeteren en hopen dat je in de toekomst alsnog gebruik wil maken van onze expertise.

We zijn blij dat we je hebben kunnen voorzien van de verhuiscode en we hopen dat de verhuizing van je website soepel verloopt. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Site.nl heeft echt hele goede service!

Site.nl heeft echt hele goede service! Ze bieden hele goede diensten aan tegen een heel aantrekkelijke prijs. Het beheerpaneel is heel overzichtelijk en als je een vraag/probleem hebt zijn ze goed bereikbaar via mail of de chat en helpen ze je graag en professioneel!
Ik hoop echt dat ze deze prijsaanbod kunnen blijven waarborgen. Dan blijf ik zeker nog jaren klant!

6. februar 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

het is niet wat ik dacht prijs kan je…

het is niet wat ik dacht prijs kan je nergens vinden na jaar betaal achter af is het engels geen nederland achter af komen ze er mee dat wel nou daar heb je wat aan zeg oplichters

31. januar 2023

Beste Rudy,

Het spijt ons dat je ontevreden bent over onze diensten. Wij stellen het altijd op prijs als onze klanten hun feedback delen, zodat we onze diensten kunnen verbeteren.

Graag willen we opmerken dat onze prijzen duidelijk op onze website staan vermeld en dat je ook altijd onze helpdesk kunt raadplegen als je vragen hebt of problemen ondervindt. Het is echter jammer dat je geen contact met ons hebt opgenomen, omdat we dan niet in de gelegenheid zijn geweest om de problemen die je ervaart op te lossen. Wij zijn altijd bereid om te helpen en de situatie op te lossen.

Jammer dat je de stap hebt genomen om je service bij ons te beëindigen. Mocht je in de toekomst opnieuw overwegen om gebruik te maken van onze diensten, dan staan wij graag voor je klaar.

Site.nl

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv