Ich habe im September 2 Stiefel bestellt ein Paar in braun und eins in schwarz. Geliefert wurden 2 Schwarze. Der Kundenservice war sehr gut und ich habe 2 Wochen später das richtige Paar erhalten... Vis mer
Selskapet har svart
Had hier een leuke corset besteld in het wit, in 2 dagen binnen gekregen en ze hebben me goed geadviseerd! Dankjewel toppers. Ook geweldige acties met hun lives op TikTok!! Helemaal fan. Vaste klant e... Vis mer
Selskapet har svart
Heb hier al vaker kleren besteld en is echt top kwaliteit. Ik ga ook zeker vaker blijven bestellen! Het is altijd binnen 1 week binnen
Meine Tochter hat Stiefel für knapp 70 € bestellt, die auch sofort von ihrer Kreditkarte abgebucht wurden. 13 Tage später hat sie trotz diverser Rückfragen per E-Mail nicht einmal eine Information er... Vis mer
From Two Sisters, To Another
De flier, 6605ZR, Wijchen, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 86 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Slechte klantenservice. Bestelling na dagen nog steeds niet ontvangen. Ook geen verzend code. Geen contact met deze mensen te krijgen. Reageren niet op whatsapp en ook niet op de mail. Echt een oplichting. Ik heb dit bedrijf officieel gemeld bij de consumentenbond en ook bij Shopify. Zij zullen dit onderzoeken en zo nodig de webshop uit de lucht halen. Ik lees ook bijna niks goed over dit bedrijf wat een schande zeg!

Svar fra Sistership
Contact is erg slecht, weken bezig om iets op te lossen en moet steeds berichten na sturen om eindelijk eens antwoord te krijgen.
Retourzendingen zijn ook niet gemakkelijk aangezien je hier contact voor moet opnemen en dan geen reactie krijgt.

Svar fra Sistership
Goeie communicatie, super lieve medewerker ook meedenkend.
Ik ben erg mee blij bedankt!
Mijn retour is succesvol verwerkt.
💕

Svar fra Sistership
Retourzending gaat blijkbaar erg moeilijk, het pakket is al anderhalve week bij hun in huis en nog steeds niets verwerkt en staat nog open bij Klarna. Dpd gebeld en zegt ook is allang bezorgd hun zeggen van niet, op e-mail krijgt je een standaard antwoord als je dat al krijgt. Je wordt totaal niet serieus genomen en lossen het niet omdat het immers om een retour gaat, zolang je maar koopt en niks terug stuurt dan wordt je in de watten gelegd.
Mijn ervaring met sistership is super positief! Ze hebben regelmatig leuke collecties en veel aan te bieden in de webshop en ook voor een betaalbare prijs. Als je vragen of advies nodig hebt qua maat helpen ze je altijd graag daarbij en ik vind het beide hele lieve en spontane meiden. Ook is de verzending snel wat heel erg fijn is als je last minute een outfit nodig hebt! Ik raad het iedereen aan.
Mijn favoriete webshop!
2 super leuke, spontane meiden die altijd heel eerlijk zijn. Ik koop hier vaak mijn kleren en ik ben altijd tevreden, de service is super. Ook met verzenden heb je het super snel binnen, dit is fijn voor als je last moment nog een outfit moet hebben. Ze hebben er van alles, voor ieder wat wils!
Enthousiaste leuke en eerlijke meiden, zijn eerlijk in hun advies en geven altijd ze zijn ook zo klantvriendelijk, ik raad de dames zeker aan om bij hun te bestellen leuke prijzen leuke items gekocht van goede kwaliteit. Ze pakken het live in
2 heerlijke zussen! Geven eerlijk hun mening, gaan je niet voorliegen! Staan paraat om u verder te helpen, niets is te veel al moeten ze heel hun collectie laten zien. Ik heb zeer graag met hun te doen. Ik shop zeer graag bij hun!
Super aardige zussen.
Als je iets niet weet qua maten dan helpen ze je met de goede maat.
Top service! Alles word altijd super snel verstuurd en is snel in huis.
Qua klanten service ook top geregeld! Als de meiden niet live zijn beantwoorden ze de vragen via hun chatbot op hun site! Mijn favoriete winkel ♡
Super leuke kleding, eerlijk advies en altijd vriendelijk.
Enorm Goede service. Probleem met een artikel netjes snel opgelost.
Leuke kleding! Goed geholpen ook door de lieve eigenaresses toen ik niet wist welke maat ik moest bestellen.
Leuke winkel en lieve meiden.
Bestel hier altijd mijn kleren en de levering is altijd snel!
#Loveforsistership🫶🏻
Super leuke webshop! Lieve meiden die erg behulpzaam zijn en eerlijk advies geven. Hier scoor ik vaak mijn leukste items voor naar kantoor of juist een feestje!
17:42 - Insta dm gestuurd aangezien ze niet reageren op mails. Houden vol dat omdat zij hebben getypt dat verzendkosten en retourkosten hanteren, bij het volledig retouren dit niet terug hoeven te storten. Ik ga zeker verdere stappen ondernemen.
Wees gewaarschuwd en koop hier niks. Onprofessioneel gedrag en kennen en hanteren de WETTELIJKE regels niet
15:32 - Tijdens een tiktok live een broek bestelt. Waren enthousiast aan het begin.
Tot dat je wilt retourneren.
Je wijst de dames op de wettelijke regel dat wanneer je de volledige bestelling retourneert OOK de eerst betaalde verzendkosten moet terug ontvangen.
Dus bestel je een broek van 49,95 en verzendkosten van 5,95. Krijg je dit dus BEIDE terug.
Dames weigeren dit te doen. Nogmaals een mail gestuurd met de wettelijke regels. Nu wachten op reactie.
Ook staat op de site dat als je wilt retourneren je een mail moet sturen en je dan de retourinstructies en retourformulier ontvangt. Heb beide niet gekregen.
Afhankelijk van de reactie en oplossing wordt deze review aangepast.
Hele slechte service! Ik had een broek besteld en toen ik hem retour stuurde moest ik alsnog €12,90 betalen. Dus ik heb geld uitgegeven maar ik heb NIKS! €12,90 verzendkosten klopt niks van. Dan wordt er gezegd; dat is voor versturen en retourneren… €12,90 naar de prullenbak gegooid dus…. Nogmaals slechte service!
2 super leuke meiden, heb toevallig net een bestelling gedaan! Zo top, laten ook alles duidelijk zien en zijn super lief!❤️
Ik ben zooooo tevreden over deze lieve dames🤩🤩
PostNL was mijn pakketje kwijt geraakt.. maar stond wel als bezorgd. Ik eas zo teleurgesteld.. maar ze hebben me direct geholpen. En mocht gewoon voor het bedrag uitkiezen wat ik wou❤️ Ik bestel vaker bij hun. Ze hebben hele leuke kleding en schoenen en accessoires. Zeker weten waard om een kijkje te nemen.. en uiteraard te shoppen. Xxx Michelle
Super lieve dames, als er iets is mag je het vragen krijg je een antwoord op je vraag, ze geven met liefde uitleg over alles! geweldige site geweldige Sisters❤️
Heb laarzen besteld pasten helaas niet heb ze terug gestuurt op 11 oktober en zijn 13 oktober bij hun aangekomen gemaild geappt gebeld en als nog hebben ze de retour nog niet door laten lopen heb via Klara achteraf betalen gedaan en nog steeds staat hij in afwachting van hun ik heb een mail ontvangen waar in staat we hebben 14 dagen de tijd om de retour te regelen en het geld terug te geven 13 oktober + 14 dagen kom ik uit op 27 oktober we gaan nu november in ze doen het allemaal lekker op hun gemak ik wil dat het geregeld word !!!!
Mijn favoriete webshop!
Leuke en betaalbare kleding en ook nog van goede kwaliteit.
Ik heb al meerdere bestellingen geplaatst en zal dit blijven doen.
Beide meiden die de webshop runnen geven je het perfecte maatadvies en zijn ook super gezellig.
Ik raad de webshop iedereen aan.
Verzending is ook altijd erg snel, heel prettig
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.