Simracingstore Anmeldelser 21

Se hva andre synes

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Selskapet har svart

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Pros: Heldere en uitgebreide website; telefonisch ook goed bereikbaar; goede en vriendelijke support service; snelle levering; redelijke prijzen. Cons: Heel jammer dat producten soms uitverkocht zij... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Dataspillbutikk

Skrevet av virksomheten

Simracingstore.nl | Jouw Nummer 1 Sim Racing Store! Simracingstore heeft een groot assortiment aan race sturen, pedalen, simulatoren, wheelstands, motion platformen en meer! Wij staan altijd klaar om u verder te helpen en te adviseren op het gebied van sim racing. Bekijk voor meer informatie onze website!

Kontaktopplysninger

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Bij het bouwen van een sim rig heb ik…

Bij het bouwen van een sim rig heb ik hier als eerst het stuur gekocht, de dagen er na heb ik van denemarken tot belgie de andere componenten gekocht. Toch waren al deze onderdelen dagen eerder aangekomen dan mijn wiel. Dit duurde meer dan een week.

Even rekening mee houden dus als je hier besteld

10. juni 2026
Logoen til Simracingstore

Svar fra Simracingstore

Beste Yoeri,

Allereerst hartelijk dank voor uw bestelling en excuses voor de vertraagde levering!

Wij streven ernaar om alle bestellingen, zoals aangeven op onze site, binnen 1-3 werkdagen te leveren. Dit lukt ook (bijna) altijd! Wij doen er alles aan om vertragingen tegen te gaan maar helaas kan het onverhoopt gebeuren dat een bestelling toch vertraging oploopt. Als dit het geval is worden klanten altijd vroegtijdig en binnen het termijn van de reguliere levertijd hierover geïnformeerd samen met een nieuwe leverdatum, dit is ook in uw geval gedaan. Ik zie dat uw bestelling na verzending verkeerd is gesorteerd bij DHL wat ook voor vertraging heeft gezorgd, waardoor uw bestelling uiteindelijk in 5 werkdagen is geleverd.

Nogmaals onze oprechte excuses voor de vertraging, hopende op uw begrip. Voor nu veel race plezier toegewenst!

Met Vriendelijke Groet,
Team Simracingstore.nl

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Top Simracing Store

Cons: Heel jammer dat producten soms uitverkocht zijn en de levertijd niet bekend is en ik dus verder op het internet ga zoeken. Wel kun je aangeven een email te willen ontvangen als het product weer op voorraad is.

6. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

I wanted try a direct drive cockpit

I wanted try a direct drive cockpit, to see what that was like. So i called them and was able to make an appointment the next day. Got a clear explanation about the systems and got the try 2 simulators. It was awesome.

14. august 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Product niet ontvangen

Product niet ontvangen. Geld niet teruggekregen. Complete Toko onbereikbaar. Kansloze zaak. Dan ga ik toch liever naar RacingRick.nl

12. november 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

hier een Moza r12 + KS steering wheel…

hier een Moza r12 + KS steering wheel besteld,
Helaas bij aankomst zat er een R9 in en geen R12
contact opgenomen via het telefoon nummer op de website werd vriendelijk te woord gestaan en ik woonde dichtbij op een route waar gereden werd persoon aan de telefoon vroeg of het goed was dat ze savonds de bestelling kwamen omruilen voor dit gebeurde ook netjes, persoon was vriendelijk en bood ook zijn excuus aan voor het ongemak, Top Service

26. november 2024

Zeer goede service

Zeer goede service.Ik bestelde nog na via de telefoon bij een eerdere bestellingen om het samen op te kunnen sturen .Dit werd prima opgelost en uitgevoerd.Zelfs opsturen naar Spanje kwam goedkoper uit dan in Spanje te kopen (Moza pedalen)Met DHL ook goede ervaringen en had het thuis op 4 werkdagen.

12. september 2024

Zeer goede service

Zeer goede service, product werd snel geleverd. Helaas was de meegeleverde voeding (power supply) defect maar na een belletje gepleegd te hebben met de klantenservice werd na wat trouble shooting het probleem geïdentificeerd. Binnen 1 dag kreeg ik een vervangende op gestuurd.

Zou het zeker aanraden om hier te kopen, iets wat ik zelf ook zeker ga doen mocht het weer nodig zijn.

5. august 2024

Vriendelijk en snel

Half drie besteld en drie uur later was mijn bestelling al binnen. Nou woonde ik blijkbaar in de buurt, maar zulke service is zeldzaam. Ook super dat ze nieuwe Moza producten gewoon direct op voorraad hebben.

17. juni 2024

Friendly staff, cool equipment

Friendly staff and you have the opportunity to try out some of the direct drive equipment. As stated on the website, you need to give them a call for an appointment - I was able to visit the next day.

21. november 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bij Simracingstore een Moza R5 bundle…

Bij Simracingstore een Moza R5 bundle besteld goed verpakt geleverd na verloop van tijd een storing, restarts van de R5 base bij het later bestelde FSR stuur.
Bleek bij error melding bij Moza dat er een fout zat in het moederbord van de base. Deze is zonder problemen vervangen, prima feedback en contact met de shop.
Alleswerkt weer super. Deze webshop is echt een aanrader.

15. juli 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer netjes geholpen, echt een aanrader!

Zeer netjes geholpen door Hammedy en uitgebreid kunnen testen in de showroom.
Ik twijfelde om de stap te nemen omdat er niet veel bekend is op het web over deze winkel. De rit van het oosten naar Ter Aar was het zeker waard en heeft mij geholpen in mijn keuze voor Moza.
Spullen zijn uiteindelijk netjes thuis bezorgd na een lange wachttijd met duidelijke communicatie over de levertijd.
Een aanrader als je je simrace spullen eens in het echt wil bekijken en testen ipv klakkeloos te bestellen!

26. april 2023

Fijne vriendelijke webshop

Pre order van Moza R9, CS Wheel en CRP pedalen gedaan, netjes op de hoogte gehouden van voortgang. Duurde uiteindelijk wel langer dan gehoopt (6 weken)
CRP pedalen bleken uiteindelijk niet bij de levering te zitten maar kon ik kosteloos en gemakkelijk annuleren en uiteindelijk voor simagic p2000-r pedalen gegaan.
Bijzonder vriendelijk en fijne webshop, Complimenten!

14. februar 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik was sceptisch met bestellen hier in…

Ik was sceptisch met bestellen hier in eerste instantie aangezien deze webshop behoorlijk nieuw is en ik nog geen reviews kon ontdekken. Nadat we per mail en telefonisch contact met elkaar gehad hebben schepte dit al veel vertrouwen. alsnog besteld en ondertussen ook al ontvangen. Tussentijds had ik nog een vraag over de levering en deze werd weer heel snel beantwoord. De klantenservice van deze webshop ongeëvenaard goed!

18. mai 2021
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv