Simplybarefoot Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Väldigt trevlig butik att handla av, med bra grejer till suveräna priser. För att inte tala om kundtjänsten som varit något utöver det vanliga. Varorna kom när de skulle, retur som sköttes smidigt o... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bra barfotaskor kan du hitta var som helst bara du söker tillräckligt länge; likaså även hos Simply Barefoot. Jag är supernöjd med skorna jag köpte. Det du inte hittar lika enkelt överallt är en... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Jag fick genast en förbättring i min fothälsa,kunde breda ut mina tår.. Jag upplevde även snabbt en förbättring i mina knän.. Kändes som jag äntligen hittat grundproblem till min värk och ser fram e... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Skobutikk
  2. Butikk for ortopediske sko

Skrevet av virksomheten

SimplyBarefoot är en svensk webbutik som specialiserar sig på barfotaskor och minimalistiska skor för kvinnor, män och barn. Vår filosofi bygger på att skor inte ska begränsa foten utan i stället stötta dess naturliga rörelse. Därför erbjuder vi modeller med bred tåbox, tunn och flexibel sula samt zero drop, vilket ger kroppen en mer naturlig hållning och rörelsemönster. Vi vill göra barfotaskor tillgängliga för fler genom att erbjuda prisvärda alternativ som kombinerar kvalitet, funktion och design. Vi vill göra det enkelt att hitta skor för både vardag, träning och lek. SimplyBarefoot riktar sig till alla som är nyfikna på barfotaskor, oavsett om man provar för första gången eller redan är van användare. För oss är kundupplevelsen minst lika viktig som produkterna vi säljer. Vi erbjuder snabb leverans inom några arbetsdagar, fria storleksbyten och flera trygga betalningsalternativ. Vår kundservice finns tillgänglig för att svara på frågor och ge råd om rätt modell eller storlek. Vi vill att varje kund ska känna sig sedd och trygg genom hela köpprocessen. SimplyBarefoot är ett svenskt företag med organisationsnummer 559449-1077. Alla priser anges i svenska kronor inklusive moms och vi kommunicerar på svenska för att säkerställa enkelhet och trygghet för våra kunder. Vi ser våra kunder som viktiga ambassadörer för en naturligare livsstil och värdesätter varje recension som hjälper oss att utvecklas. Välkommen till SimplyBarefoot där vi låter fötterna röra sig som de är skapta för.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

50 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Sköna skor

Sköna skor. Snabb leverans. Storleken stämde med vad jag brukar ha. Jättenöjd!!

8. august 2026

Svar fra Simplybarefoot

Härligt att höra att allt blev rätt direkt och att skorna känns sköna! Tack för de fina orden och hoppas du får mycket glädje av dem 😊

Bra service

Bra service! Inga problem att byta skor när de färgen inte passar.

27. juli 2026

Svar fra Simplybarefoot

Tack för omdömet! Kul att höra att bytet gick smidigt. Vi vill att det ska kännas enkelt att hitta rätt, oavsett om det gäller storlek, färg eller modell.

Återkommer gärna.

Bra beskrivning av produkterna, bra storlekstabeller, bra kommunikation och så sköna skor.

17. juli 2026

Svar fra Simplybarefoot

Stort tack för omdömet! Kul att höra att produktbeskrivningarna och storleksguiderna gjorde det lättare att hitta rätt, och framför allt att du trivs i skorna.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Om du vill ha ett par barfotaskor är detta butiken!

Varorna kom när de skulle, retur som sköttes smidigt och trevligt bemötande.

16. juli 2026

Svar fra Simplybarefoot

Stort tack för de fina orden! Det betyder extra mycket att höra att kundservicen överträffade förväntningarna. Vi vill att det ska kännas enkelt och tryggt att handla hos oss och då är den personlig servicen en viktig del i det hela.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Sköna skor till bra pris.

Sköna skor till bra pris. Väldigt snabb leverans direkt i brevlådan.

23. juli 2026

Svar fra Simplybarefoot

Tack för omdömet! Vad kul att höra att du är nöjd med både skorna, priset och den snabba leveransen. Bra summerat av vad vi försöker leverera 😊

Svar fra Simplybarefoot

Stort tack för omdömet! Kul att höra att du är nöjd med både kvaliteten och priserna. Det är precis den kombination vi vill kunna erbjuda.

Vänligt bemötande

Snabb leverans. Tyvärr passade
inte skorna och jag fick först erbjudande om att byta, men beslutade mig för att returnera dem. Mycket vänligt bemötande.

9. juni 2026

Svar fra Simplybarefoot

Tack för de fina orden! Även om skorna inte blev helt rätt den här gången är vi glada att höra att du upplevde ett vänligt bemötande och att allt kring bytet och returen fungerade smidigt.

Hoppas vi får chansen att hjälpa dig hitta rätt par framöver.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snabb service och fina bekväma skor!

Snabb service och fina bekväma skor!

17. mai 2026

Svar fra Simplybarefoot

Tack för de fina orden. Det är alltid kul att höra att både leveransen och skorna levde upp till förväntningarna.

Allt fungerade bra

Allt fungerade bra, från beställning till leverans

18. mai 2026

Svar fra Simplybarefoot

Tack för omdömet! Kul att höra att allt gick smidigt hela vägen. 😊

Riktigt bra!

Har aldrig upplevt så bra service någon annanstans med bland annat byten av storlek och modell. Skorna är jättesköna, fina och prisvärda och man går mycket mer naturligt i dem än i vanliga skor och stärker därmed hela kroppen. Har även köpt till sonen och maken och de är väldigt nöjda. Även snabb leverans. Kan verkligen rekommendera!

15. mai 2026

Svar fra Simplybarefoot

Stort tack för de fina orden! Extra kul att höra att hela familjen blivit nöjda med skorna! Och härligt att du märker skillnaden i både komfort och det naturliga steget.

Tack igen för rekommendationen, det betyder mycket för oss 🙌

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Att det v ar stora storlekar

Att det v ar stora storlekar, borde ha stått någonstans.
Gav bort mina och tänkte beställa nya men då får jag en transportkostnad, som jag inte vill ha.

14. mai 2026

Svar fra Simplybarefoot

Hej! Tack för omdömet! Tråkigt att storleken inte blev rätt från början, men det är lätt hänt då alla fötter är olika och modeller kan sitta olika 😊 Vi erbjuder alltid gratis storleksbyte eller byte till annan modell i sådana här fall och man har dessutom 1 månad på sig att byta, vilket vi försöker vara tydliga med.

Om det fortfarande är aktuellt är det bara att höra av dig till oss så löser vi det åt dig!

Ursköna tåstrumpor

Ursköna tåstrumpor - blir säkert fler beställningar 🤩

10. mai 2026

Svar fra Simplybarefoot

Så kul att höra och tack för omdömet! Tåstrumpor är verkligen svårt att gå tillbaka från när man väl vant sig 😄

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Varan kom snabbt och motsvarade…

Varan kom snabbt och motsvarade förväntningarna.
Det hade varit bra om det på hemsida funnits bredd på skorna

8. mai 2026

Svar fra Simplybarefoot

Tack för omdömet 😊 Kul att höra att skorna motsvarade förväntningarna och att leveransen gick snabbt.

Och även tack för feedbacken kring bredden på skorna. Det är något vi håller på att lägga till på fler och fler modeller just nu för att göra det enklare att hitta rätt direkt.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bra skor - bättre service!

Det du inte hittar lika enkelt överallt är en snabb, trevlig och effektiv service när du behöver det. För min del gick hur snabbt och smidigt som helst när jag behövde komma i kontakt med företaget.

Rekommenderar varmt! Nästa gång jag är ute efter barfotaskor kommer jag definitivt att kika hos Simply Barefoot först.

12. mai 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra Simplybarefoot

Stort tack för de fina orden 😊 Extra kul att höra att du uppskattade servicen lika mycket som skorna. Vi försöker alltid göra det enkelt och personligt när man behöver hjälp och det betyder mycket att du märkte det!

personlig kontakt

personlig kontakt, svarade direkt, snabb leverans

7. mai 2026

Svar fra Simplybarefoot

Tack snälla 😊 Kul att höra att allt gick smidigt och att du fick snabb hjälp direkt. Vi försöker alltid ge personlig service och skicka iväg beställningarna så fort vi kan.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Färgen är mer vinröd än röd

Färgen är mer vinröd än röd. Lite väl smal läst men bra plats för tårna. Storlek stämmer. Hade önskat att 38:an var 0,5-1 cm bredare nedanför tårna.
Behåller ändå och hoppas att gå ut bredden.

7. mai 2026

Svar fra Simplybarefoot

Tack för ditt omdöme och för bra feedback kring både färg och passform! Vad fint att du ändå känner att skorna fungerar för dig. Skulle man mot förmodan känna vid provning hemma att storlek eller modell inte blir helt rätt, hjälper vi alltid till med ett smidigt och kostnadsfritt byte. 😊

Smidig affär rakt igenom

Bra produkter o väldigt snabb leverans. O vid byte av strl var det en väldigt smidigt o ett bra sätt att lösa bytet.

3. mai 2026

Svar fra Simplybarefoot

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att du är nöjd med skorna och att allt gick smidigt. 😊

Pålitlig, snabb, trevlig Kundtjänst

Litet familjeföretag från Skåne med Pålitlig, Bra, Trevlig och Snabb Kundtjänst.
Bra erfarenhet. Kan rekommendera.

5. mai 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra Simplybarefoot

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att du uppskattade både servicen och kontakten med oss. 😊

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv