Kørelærer Simone Wulff Anmeldelser

Informasjon om virksomheten

1. Trafikkskole
  2. Førerkortutsteder

Skrevet av virksomheten

Køreskole i Holbæk. Kørekort til bil og trailer samt førstehjælp. Driving school English classes in Holbæk for category B and B/E and First Aid Courses

Kontaktopplysninger

Bra

TrustScore 4 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

9 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vi sjekker anmeldelser

Bedste køreskole og lærer

Jeg har haft Simone som kørelærer, og jeg kan ikke sige andet end, at hun har været helt fantastisk gennem hele forløbet. Hun har støttet mig, troet på mig og hjulpet mig igennem alle de svære dage, hvor nerverne fyldte mere end selve kørslen.

Simone er rolig, tålmodig og utrolig dygtig til at forklare tingene på en måde, der giver tryghed. Hun ser sine elever, hun lytter, og hun giver aldrig op — heller ikke når man selv er ved at miste modet.

Jeg bestod til sidst, og det skyldes i høj grad hendes støtte, hendes varme og hendes evne til at få mig til at tro på mig selv. Jeg kan kun give de allerbedste anbefalinger. Hvis man vil have en kørelærer, der både er professionel og menneskelig, så er Simone det helt rigtige valg.

Tak for alt Simone ❤️

24. august 2026
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Anmeldelse af Stine Aagaard og Simone wulff køreskolen

Stine Aagaard: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har kørt med Stine Aagaard, og jeg kan virkelig kun sige positive ting om hende som kørelærer. Hun er utrolig sød, tålmodig og forstående, og hun får en til at føle sig tryg bag rattet. Det betyder rigtig meget, især når man er ny bilist og kan være usikker på sig selv.

Stine er god til at forklare tingene på en rolig og forståelig måde, og hun har en rigtig god evne til at tilpasse undervisningen til den person, hun sidder ved siden af. Hun er også god til at give feedback, så man ved, hvad man skal arbejde videre med, uden at man føler sig dum, hvis man laver en fejl.

En god kørelærer skal efter min mening være tålmodig, rolig, positiv, tydelig og god til at kommunikere og det synes jeg virkelig, Stine er. Hun er også god til at skabe en god stemning i bilen, hvilket gjorde mine køretimer meget mere behagelige.

Jeg er faktisk blevet rigtig glad for Stine og kommer til at savne vores køretimer. Hun har været en kæmpe del af, at jeg har følt mig mere sikker og tryg i trafikken.

Køreskolen: ⭐️⭐️⭐️
Der opstod en situation under en teori time på køreskolen, som jeg ikke var helt tilfreds med på grund af den tone der blev brugt mod eleverne, og som påvirkede mit samlede indtryk af køreskolen. Jeg synes ellers, der var flere gode ting, men situationen gjorde desværre, at min oplevelse ikke blev helt så positiv, som jeg havde ønsket.

16. august 2026

Kære Celina.

Tak for din anmeldelse. Jeg kan sagtens se at tonen blev lidt hård den sidste dag, og det underskylder jeg gerne og tager selvfølgelig ansvaret for. Det skal være rart hver gang 😊 Jeg er glad for at se at resten af forløbet har været godt.

Der ligger jo en del mere bag de to sidste anmeldelser her og der vil jeg selvfølgelig gerne uddybe på tlf 53831030 eller mail kontakt@simonewulff.dk for dem der har spørgsmål til disse.

Stort tillykke med kørekortet. Vi vinkes ved på vejene.

Kh Simone

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Stine Aagaard - varm anbefaling

Jeg tog et kørekort hos Simones Wullf's køreskole, hvor jeg har været SÅ heldig at få den bedste kørelærer ved navn Stine Aagaard.

Waow! Stine gør et så godt arbejde! Jeg har snakket med flere som også har kørt med hende, og vi har alle haft den samme oplevelse. God!

Stine får eleven til at føle sig set, beroliget under pressede situationer, ser eleven på niveau og ikke mindst, gør lektionerne til en sand fornøjelse!

Intet er selvfølgelig useriøst. Stine tager den her “uddannelse” seriøs, men på samme måde gør det til en fest. Og får eleven klar til køreprøven.

Jeg kan VARMT anbefale Stine Aagaard!

Grunden til at jeg “kun” giver 3 stjerner, er oplevelsen med selve køreskolen. Det er selvfølgelig forskelligt fra person til person, men hvis jeg skulle tage kørekortet igen, havde jeg nok valgt en anden køreskole.

30. juli 2026

Svar fra Kørelærer Simone Wulff

Hej Anna. Tak for at tage dig tid til at fortælle mig om din oplevelse efterfølgende. Vi vinkes ved på vejene. :) Kh Simone

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg kan varmt anbefale simone’s…

Jeg kan varmt anbefale simone’s køreskole!
Det er rigtig godt forløb med gode teoritimer og en masse læring - jeg var så heldig at have Helle som Kørelære! Hun er en fantastisk person, som møder en på ens niveau og sætter sig tid af til at få dig igennem køreprøven🚗

De største anbefalinger fra mig, og hvis man er især nervøs for at køre så skal du vælge simones køreskole!😎🌞

8. juni 2026

Fantastisk oplevelse med Simona

Fantastisk oplevelse med Simona
Tusind tak til min kørelærer Simona, som har hjulpet mig med at bestå min køreprøve i dag! Hendes undervisningsstil kombinerer stor professionalisme og engagement med en enorm venlighed og tålmodighed, hvilket har været en kæmpe hjælp for mig. Simona er utrolig klog og dygtig til sit arbejde, og jeg kan varmt anbefale alle at vælge hende som kørelærer.

4. juni 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kan varmt anbefales Simone wulff…

Kan varmt anbefales Simone wulff køreskole. Der bliver taget godt hånd om en.
Og det kan jeg sige efter jeg fik et tilbud igennem kommunen for folk der for brug for lidt mere hjælp.
Jeg hade Stine aagård som min Kørelære og det var bestemt ikke dårligt, men føler sig velkommen de er i mødekommene og smilene.

Mange tak for et fantastisk forløb 🙏🏻

5. mars 2026

Stine Aagard

Jeg tog et kørekort hos Simones køreskole, hvor jeg havde en fantastisk kørelærer ved navnet Stine Aagard.
Det hold jeg var på var et specialtilbud via kommunen for personer der havde brug for mindre grupper / andre udfordringer, hvilket hun klarede ganske godt.
Selvom hun havde ekstremt travlt pga. uheldige årsager hvor hun blev nødt til at overtage flere hold, udover vores på samme tid, så var der intet stress fra hendes side der blev overlagt på os. Kan varmt anbefales.

6. mai 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tak for et fantastisk forløb

Tak for et fantastisk forløb, både teori og køretimerne være ekstremt lærerige.
Super gode til at forklare og er super forstående, og behjælpelige, hvis der er ting man ikke forstår, eller gør forkert, både i teorien og i praksis.

Simone og de andre kørelærere har mine største anbefalinger, og kan kun sige du skal glæde dig, hvis du skriver dig op her

17. desember 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hyggeligste og bedste køreskole!

Simone underviser med sådan en dejlig energi og humør, at alt teorien siver lige ind i hovedet, mens man har det så hyggeligt gennem den atmosfære hun skaber i teoriundervisningen! Med chips, sodavand og godt humør i rummet var teori noget man virkelig så frem til!!

Jeg var skam også heldig nok til at have Simone som min kørelærer senere i forløbet og også her er hun sådan en dejlig person, der peger ens fejl ud for én på en måde hvorpå man næsten kan grine, samtidigt med man lære af dem. Hele forløbet har været dejligt lærenemt og generelt hyggeligt at komme igennem - noget som jeg ellers ikke havde forventet af en almen køreskole.

De varmeste anbefalinger herfra!!!

29. september 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Simone er en meget dygtig underviser

Simone er en meget dygtig underviser. Tingene sætter sig fast, på den måde hun repeterer og inddrager eleverne i undervisningen.
Jeg har haft Bo som kørerlærer og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til ham. Han er behagelig, sjov, venlig og kompetent.
10 ud af 10 stjerner

11. september 2025

10/10

10/10

Simone, er super sød, sjov, og skaber god stemning. Man kan virkelig mærke at hun brænder for at hendes elever får et kørekort og at de har en god oplevelse igennem hele forløbet.

Der er styr på alt det praktiske, man bliver hentet og bragt til manøvrebane og køreteknisk anlæg, prøverne bliver booket til tiden og man får login til teori så man ikke selv skal ligge og rode med alle mulige abonnementer. Super nemt!

Der er også nogle virkelig erfarne og dygtige kørelærere tilknyttet, og Simone går meget op i at det er de rigtige mennesker til jobbet.

Jeg havde fornøjelse af Bo til teoriundervisning, og selvom 3 timers teori er lidt af en sejtrækker så var det faktisk meget hyggeligt og Bo er god til at forklare stoffet så alle er med. Og så er der altid kolde sodavand i køleskabet, hvilket er lidt af en gamechanger, i hvert fald hvis man tager kørekort om sommeren:)

Til køreundervisning havde jeg Helle, som er en utroligt dygtig kørelærer, gennem rutineret og god til at strukturere undervisningen. Så selvom jeg var rigtig nervøs og fantastisk dårlig til at køre bil i starten så fik Helle mig igennem og jeg bestod i første forsøg.

Så klar anbefaling herfra!

17. juli 2025

Bedste kørelærer nogensinde.

Bedste kørelærer nogensinde.
En kørelærer der har hele pakken, sympatisk, empatisk, rolig, venlig og forstående. En køreskole med forståelse for udfordringer, men som stadig kan formå at lære det nødvendige fra sig.
Jeg havde fornøjelsen af Simone til trailer kort, det var en succes.

Du finder ikke bedre køreskole end Simone Wulff

21. mai 2025

Excellent experience with Simone

I had an excellent experience with Simone. She was always incredibly nice, patient, and greeted me with a warm smile that made every lesson enjoyable and reassuring. What I truly appreciated was how she didn’t just teach me the skills needed to pass the exam, but also emphasized safe and proper driving habits that I will carry with me from now on.

Thanks to her guidance, I passed my driving exam on the very first try. She helped me stay focused and calm, which really reduced my nervousness during the classes and the test. I’m grateful for her expertise and kindness — she made learning to drive a positive and confidence-building experience.

10. april 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg kan på det varmeste anbefale Simone…

Jeg kan på det varmeste anbefale Simone Wulff som kørelærer! Hun er uden tvivl den sødeste og mest omsorgsfulde kørelærer, man kan ønske sig. Hun hepper på en hele vejen igennem, og hendes rolige og behagelige måde at undervise på gør, at man føler sig tryg bag rattet – også på de svære dage.

Jeg skiftede fra en anden køreskole over til Simone, og det var helt ærligt det bedste valg, jeg nogensinde har taget. Hun ser en som menneske og tager sig virkelig tid til at sikre, at man føler sig klar og godt tilpas.
Bestod køreprøven i første forsøg

Tusind tak for en fantastisk oplevelse – jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre kørelærer

13. mai 2025

10/10⭐️

Jeg skulle færdiggøre mit kørekort hos Simone, og det var en sand fornøjelse. Hun er smilende, glad, rosende og hepper på én hele vejen! Vi har haft nogle rigtig hyggelige timer sammen i hendes skønne Volvo, og jeg har glædet mig til hver eneste time. Man føler sig tryg, set og lyttet til. Kæmpe anbefaling herfra! 🤩🤩🧡 10/10!!

21. mars 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super imødekommende og det bedste sted at tage sit kørekort

Hvis man vil godt igennem teoriprøve og køreprøve skal man vælge Kørelærer Simone Wulff.

Simone gjorde teori virkelig interesant og sjovt. Man følte sig virkelig klar klar til teoriprøve. det var virkelig hyggeligt og hendes fremgangsmåde sørger for at man virkelig for lært det nødvendige. hendes smil er virkelig smittende på en selv og hele gruppen.

Køretimerne var også super gode hendes kørelærer er super søde og meget empatisk over for en hvis man er lidt nervøs første gang man skal ud og kører. Man kom godt igennem alt det man skulle lærer for at være klar til sin køreprøve og timerne går meget hurtigt på grund af at det er sjovt.

Hvis jeg skulle tage mit kørerkort igen ville jeg vælge Kørelærer Simones Wulffs køreskole igen.

7. januar 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

At jeg fik alt det jeg havde brug for…

At jeg fik alt det jeg havde brug for til både at bestå teori og køreprøve i første hug.
At der bliver lagt ekstra vægt på de allervigtigste ting, med nogle skrappe øjne så man virkelig forstår vigtigheden i det som bliver sagt, og ellers var undervisningen skøn og underholdende, og man fik lyst til lige at tage en omgang til med den samme lille gruppe af mennesker og kørelære 🤩

13. desember 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Svindel og fup

Her skal du aldrig handle. Hjemmesiden er fup og de er ikke til at komme i kontakt med. De sælger Philippa K. og fremstår som dansk webshop. Men de sender dig en kopivare fra Kina, som intet har med Philippa K. at gøre og som ikke en gang ligner det du har købt. På den får de dig til at skrive under på, at du har modtaget en vare fra dem.

22. mai 2017

Svar fra Kørelærer Simone Wulff

Kære Maria. Jeg er ked af din oplevelse i 2017, men meget glad for at det ikke er mig, nuværende ejer, der har givet dig den dårlige oplevelse. Nu er hjemmesiden til køreskole og ikke webshop. Trustpilot vil desværre ikke slette gamle anmeldelser, men jeg håber at kommende elever vil se mine google- og facebookanmeldelser. 😎🍀 Rigtig god dag.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv