Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Havde en happyhoodie der efter et par måneder gik op i syningen. Skrev til deres kundeservice og blev modtaget med en positiv attitude. Der blev straks tilbudt en ny, der var desværre ikke flere af... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Elsker mine ting. Har bestilt hos Sillysanta før og besluttede mig at købe noget mere. Et sæt pyjamas og to oversize hygge hoodies. Er meget tilfreds med mine ting og fragten kom hurtigt. Kan klart an... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Dejlig oplevelse med SillySanta.dk. Købte produkter, hvoraf det ene sæt desværre var for stort og skulle returneres. Dejlig nem returneringsproces. Det eneste som kunne hive alle 5 stjerner hje... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Fair priser, fint udvalg og god kvalitet- dog er leveringen længere end lovet. Bestilte søndag formiddag og ordren blev først sendt torsdag eftermiddag. Skrev til kundeservice, da jeg skulle bruge trø... Vis mer

4,4

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Helt vildt lækkert kvalitet

Helt vildt lækkert kvalitet - blød og dejlig. Hvis jeg skal være ærlig, blev jeg meget positivt overrasket.
Jeg bestilte julesweatre til hele familien (og hunden) og det var bare lige i skabet.

18. november 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ringe kundeservice.

Ringe kundeservice.
Skal skrive med en robot for så at blive kontaktet på mail og så går der lang tid før man får en mail. Utilfredsstillende service, desværre.

28. november 2025
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Jeg fik som så mange andre forældre en…

Jeg fik som så mange andre forældre en besked på aula, så med 3 dage til at finde en julesweater skyndte jeg mig at købe dem online tirsdag morgen da der stod 1-2 dages levering
Jeg sidder nu her fredag morgen, og har ikke modtaget nogen julesweater
Ikke jordens undergang men ret frustrerende når det var hoved årsagen til at valget stod på silly santa

28. november 2025

Fantastisk service

Jeg havde købt en onesie, og konstaterer en syning der var ved at gå efter et par ugers brug. Jeg sendte et billede og en beskrivelse til deres support. 4 timer efter var der sendt en ny onesie som erstatning. Fed service!

27. november 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Super service! SillySanta leverede hurtigt, prisen var fornuftig og kvaliteten overraskede positivt. Jeg handler gerne her igen

25. november 2025

Perfekt kundeservice

Bestilte pyjamas til min man og jeg, samt vores barnebarn.
Fik så købt forkert til barnebarnet, men Villads hjalp mig, og under et døgn efter. Havde jeg den rigtige str.

Har så valgt at beholde det sæt, der var for stort. Det må hun få om 4 år🤣🤣

17. november 2025

De lynhurtige

De lynhurtige, sendte bestilling den ene dag og havde det i huset anden dag om aftenen, pragtfulde trøjer selvfølgelig billig kvalitet, da produkterne er billig, men ellers perfekte i størrelser og alting.

20. november 2025

Meget tilfreds!

Bestilte imorges, det kom her til aften, og det passer perfekt.
Vores hund er 42 kg labrador kropsbygning og fik xxl (xl havde nok også duet) Min kæreste er 180 og fik mand L og jeg er 165 og fik kvinde Medium.
Tøjet skal lige vaskes, det lugter meget kemisk, stoffet er tyndt men det forventede vi også og det er vi tilfredse med. Rigtig fint tøj til prisen. Og elsker at vi alle skal have det samme tøj på til jul.

20. november 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

I buy matching Christmas pyjamas for my…

I buy matching Christmas pyjamas for my whole family every Christmas. It has become a tradition. The reason i only buy at Silly Santa is because it is the only company where I can find sizes that fits my whole family. My husband is 2 meters tall and weighs 130kg. And I can find the same design down to our youngest child who is 3 years old.

19. november 2025

Igen igen

Igen igen har jeg bestilt der inde. Julegave til farmor, og matchende jule pj til børnene. Det nok heller ikke sidste gang. Kan kun anbefales. Hurtig levering og god kvalitet.

17. november 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig ekspedition på alle måder

Hold da op en service, hurtig levering begge gange da str var forkert, hurtige tilbagemelding og tilbage betaling og yderst go service.
Man kan trygt bestille og ikke tøve, hvis man vil bytte og bestille nye.
Dem vi købte er go kvalitet

9. november 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv