Sendte maska i retur pga av kabelen i maska va dårlig , fikk beskjed send den inn - ikke hørt fra de på 6mnd svarer meg ikke på noen mail !

“Jeg vil sterkt advare mot å handle hos Silmyk. Etter flere uker og mange e-poster, har jeg fortsatt ikke fått svar på mine henvendelser, noe som viser en sjokkerende mangel på kundeservice. Produkten... Vis mer

De er veldig kjappe med å sende ut varene, men de er helt elendige med å svare på mail hvis det gjelder å returnere en vare. Har prøvd å nå de på Facebook, mail og Instagram uten hell. Har sendt varen... Vis mer

Jeg har over lang tid (1 - 2 år) slitt med acne/kvise utbrudd og mye arr og prøvd utrolig mye forskjellig uten hell. Nå har jeg testet LED masken hver dag på multi program i nesten 3 uker og kan aller... Vis mer

1. Leverandør av skjønnhetsprodukter

Silkemyk er et anerkjent skjønnhetsmerke som er tilgjengelig i 15 land. Vi er stolte av å presentere kvalitetsverktøy for din skjønnhetsrutine. Sortimentet vårt omfatter LED-maske, IPL-hårfjerner, Gua Sha-sett og Heatless Curls. Våre produkter kan kjøpes online via vår nettbutikk, fra autoriserte forhandlere eller hos utvalgte Skintonic-butikker.

2,1

Under middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Har brukt ledmasken i 2 måneder nå.

Har brukt ledmasken i 2 måneder nå.
Dette er det jeg har merket av behandlingen.

1. Mindre rødhet i huden.

2. Jeg får mindre kviser jevnt over.

3. Det ene arre i ansiktet mitt vises mindre.

Synes som den er litt dyr, men jeg forstår at den kanskje må koste så mye om man skal ha noe av bra kvalitet når det kommer til ledlys terapi.
Kan anbefales videre 😀

15. desember 2021

Fikk leveringen raskt

Fikk leveringen raskt, kjøpte en ipl og gua sha. Allerede litt mindre hårvekst på fotene etter 3 behandlinger. Gua sha settet er helt fantastisk, man kjenner at det er ekte rosequarts de har benyttet. Jeg føler meg alltid litt freshere etter bruk av gua sha.😊

15. desember 2021

Bedre enn forventet

Etter mye om og men bestemte jeg meg for å teste ut Silkemyk sin IPL.

Da jeg har sett mest av de på Instagram blant de som selger hårfjerningsapparater.

Jeg kjøpte det med forbehold om at jeg kunne levere det tilbake hvis det ikke fungerte.

Jeg har nå brukt det noen få uker og har startet å se resultater.

Det er nok fortsatt noen uker igjen før jeg vil være helt hårfri men det virker som det faktisk fungerer. Håper jeg blir å oppnå ønsket resultat.

14. desember 2021

Lureri og svindel

Lureri. Mottok aldri produktet (som jeg i utgangspunktet ikke ville ha da jeg fant det mye billigere andre steder). De fikk meg til å politianmelde det før jeg som avtalt skulle få pengene mine tilbake da jeg aldri mottok det. Plutselig ombestemte de seg, og sa jeg ikke kunne få pengene tilbake, men at de kunne sende et nytt produkt (som jeg ikke fikk lov å returnere, til tross for at jeg sa i fra om at jeg ville avbestille produktet så fort jeg la inn bestillingen i utgangspunktet). Jeg gav dermed etter til tross for at Forbrukerrådet rådet meg å gå videre med det. Silkemyk hadde blokkert meg over alt og slettet anmeldelsene mine. Jeg gikk ikke videre med saken da jeg var i en ellers hektisk periode med studie og jobb. Etter å ha brukt produktet to ganger, fikk jeg tydelige brannmerker på kroppen (selv ved bruk av laveste styrke). Dette var for ca. et halvt år siden, og jeg har fortsatt merker på kroppen. Råder alle til å styre unna denne useriøse aktøren!

Svar til kommentar:
Dette er heller ikke sant. Dere lovet meg å få pengene tilbake, med en betingelse- at jeg skulle politianmelde det. Jeg gjorde det, men da hadde dere ombestemt dere, og jeg fikk beskjed om at dere hadde sjekket opp i vilkårene deres og at det ikke gikk likevel. Jeg får ikke sendt noe dokumentasjon på brannskadene, nettopp da dere har blokkert meg. Jeg vet at jeg uansett ikke hadde kommet noe vei med dette, da jeg allerede har fått en stor smakebit av den elendige servicen deres. Isåfall får jeg ta det videre slik Forbrukerrådet sa jeg burde gjøre, da dere bare oppgav deler av historien til dem, til tross for at jeg har dokumentasjon for hele. Vil også påpeke hvor lite profesjonelt det er at dere stadig sletter anmeldelsene mine (og de fleste andre sine, som er negative).

12. desember 2021
Logoen til Silkemyk.no

Svar fra Silkemyk.no

Hei Maria,

Du kontaktet oss i Juli og sa du ikke hadde mottatt pakken fra oss, selv om du hadde fått beskjed om at pakken var levert til deg fra posten.

Vi kontakter posten samme dag, hvor dem kan bekrefte at pakken er utlevert til deg og det er ingen avvik på denne sendingen. Når en forsendelse er utlevert til deg, går ansvaret for varen over til deg som forbruker.

Hos Silkemyk er vi opptatt av god kundeservice og synes det var leit at pakken din hadde forsvunnet og tilbyr deg derfor en helt ny IPL kostnadsfritt, forutsetningen er at du anmelder forholdet.

I etterkant av dette har du kontaktet oss på nytt, hvor du ønsker å få pengene refundert for varen, istedet for en ny vare.

Etter dialog med forbrukerrådet valgte vi å avslå denne forespørselen, da dem mener vi har strukket oss langt i denne saken. Ved å refundere penger for produktet til deg, kunne du teoretisk ha fått pengene tilbake og beholdt varen.

Vi kan heller ikke se og ha mottatt noe dokumentasjon eller henvendelser vedrørende brannmerker som du nevner, dette er noe vi gjerne ønsker du sender dokumentasjon på til post@slkmyk.no

Hilsen
Team Silkemyk

God kvalitet

Jeg har sett at LED-masker har blitt veldig populære den siste tiden, så jeg var veldig spent på å prøve den ut. Etter å ha brukt 5.000 kr på en maske, var jeg nysgjerrig på kvaliteten, men masken fremstår som godt bygget og har en fin vekt. Jeg liker veldig godt at det følger med pads, slik at man kan tilpasse masken til ansiktet, dette er et stor tommel opp fra meg! Har utført 9 behandlinger og jeg kan se store forbedringer i huden min, kan definitivt anbefales!

9. desember 2021

Silkemyk=strykkarakter

Bestilte IPL hårfjerner fra silkemyk. Passet på i forkant av bestillingen at både hud og hår var «riktige» i henhold til hva de anbefalte på nettsiden. Fe reklamerte med at du kunne få pengene tilbake innen 90 dersom man ikke var fornøyd. Brukte produktet slik de anbefalte, men så ingen endring hva gjelder hårvekst på legger eller bikinilinje. Sendte de da en Mail om at produktet ikke levde opp til hva de reklamerte for på nettsiden og at jeg derfor da ønsket å returnere produktet å få tilbake pengene. Dette viste seg da i praksis ikke var mulig dersom jeg ikke hadde tatt bilder av kroppen ( som ble behandlet) FØR og for hver uke i seks påfølgende uker. Dette er informasjon som ikke er oppgitt eller formidlet da jeg kjøpte produktet. Dvs at deres såkalte «90- dagers åpent kjøp» ikke er et faktum i realiteten. Jeg mener bedriften bedriver lurer kunden, for du står uten «rettigheter» til å få tilbake pengene dersom du ikke har tatt disse bildene. Jeg stusser også over at de reklamerer med at IPL-hårfjerner kan brukes over hele kroppen, men da mener de at man skal sende bilder av private deler for å bevise at produktet ikke fungerer? Silkemyk får strykkarakter av meg, elendig kundebehandling, de lurer kundene sine bevisst. Skulle ønske man kunne gå sammen og føre denne saken til Forbrukerrådet, dette da jeg ser at det er mange flere som har opplevd det samme.

19. november 2021
Logoen til Silkemyk.no

Svar fra Silkemyk.no

Hei Silje,

Kjedelig å høre at vårt produkt ikke fungerte for deg. Dessverre vil ikke vår laser fungere for alle. Resultatet og behandlingseffekten av IPL avhenger av hårstråets melaninnivå.

Jeg kan se at når du handlet produktet ditt i August, hadde vi 90 dagers fornøydhetsgaranti og ikke 90 dager åpent kjøp. Forutsetningen for at du skulle kunne benytte deg av vår fornøydhetsgaranti, var at du som kunde hadde tatt 6 progresjonsbilder som kunne dokumentere at du har brukt produktet i anbefalt tid, for å kunne se en effekt med vårt produkt. I våre gamle vilkår står det at du som kunde står fritt til å velge hvor du tar bilder og at du kun trenger å ta bilde av et behandlingsområde, selv om du skulle ha behandlet flere steder samtidig.

Vi har sendt deg nødvendig dokumentasjon som viser våre vilkår og betingelser når du bestilte varen. I e-posten sendt til oss 8 .November skriver du at du ønsker å melde inn saken til forbrukerrådet, vi sender deg svar samme dag hvor vi oppfordrer deg til dette om du er uenig i vår avgjørelse. Fornøyde kunder noe vi tar på alvor, men vi kan ikke gå vekk fra regler og betingelser som var gyldig når du bestilte ditt produkt.

Skulle det vise seg at forbrukerrådet kommer til en annen konklusjon enn oss, vil vi selvfølgelig føye oss etter dem.

Brukt gua sha for å redusere kviser.

Brukte gua sha for å redusere kviser.
Har sett betydelig reduksjon ved å bruke gua sha inn i hudpleie rutinen min.
Startet å se en effekt etter 6 dagers bruk.

14. oktober 2021

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, de svarer raskt og gjør alt de kan for å løse ting som til og med kunden selv har skyld i.

14. oktober 2021

Har brukt silkemyk sin ipl i 5 uker

Har brukt silkemyk sin ipl i 5 uker. Tenkte å se om jeg kunne stoppe hårveksten på ryggen. Ser at håret har startet å vokse ut en del saktere. Fortsatt en lang vei å gå før jeg er helt hårfri, men produktet fungerer definitivt .

9. oktober 2021

Testet led-masken i 3 uker nå

Testet led-masken i 3 uker nå. Allerede fått en betydelig reduksjon av anken min. Håper den vil hjelpe å forebygge enda bedre over tid. Fikk varen 2 dager etter jeg bestilte.

9. oktober 2021

God kvalitet

Dette er produkter av god kvalitet! Jeg hadde ipl-hårfjerneren fra silkemyk fra før, og valgte å teste ut led-masken. Så resultater etter en ukes tid! Mye jevnere hudtone, og arr syns mindre.
Rask levering.

8. oktober 2021

Jeg er så fornøyd med denne…

Jeg er så fornøyd med denne ipl-laseren. Etter å ha prøvd det meste innen hårfjerning, har jeg endelig funnet noe som fungerer for meg. Har kun brukt den i 4 uker, men ser allerede en enorm reduksjon i hårveksten. Pluss for at den er så enkel i bruk. Anbefales!

4. oktober 2021