Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Frisør Violetta er fantastisk dygtig, og jeg kommer aldrig til at skifte frisør. Hun klipper og farver så flot, giver sig tid og resultatet er helt i top. Alle jeg kender der går hos Violetta, har de... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har fået flere faste behandlinger hos Silke Care, f.eks. Fik jeg i en længere periode lavet negle af Kristina og får fortsat lavet permanent makeup hos Trine, hvor jeg også i en lang periode fik l... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Skønneste personale, god og hyggelig atmosfære! Jeg var inde og få Fire and Ice behandling hos Tine. Skønt lokale, god musik, Tine fortæller dig alt hvad hun gør så du føler dig tryg🥰 Hvis du mangl... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg er kommet hos Kristina i over 10 år. Jeg anbefaler hende til alle på min vej! Hun er den mest fantastiske, dygtigste og varmeste behandler, jeg nogensinde har været hos. Hun er utrolig fleksi... Vis mer

4,7

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hos Silkecare i Solrød er de dygtige og…

Hos Silkecare i Solrød er de dygtige og professionelle. Jeg går hos Tine som jeg har gået hos i mere end 12 år fra hun startede i Ringsted. Tine er meget dygtig og ærlig omkring hvilke behandlinger og produkter jeg har brug for. Det er sand en fornøjelse at komme hos Silkecare. ❤️

28. februar 2024

Ansigtsbehandling hos Tine

Ansigtsbehandling hos Tine,
det er ren selvforkælelse.
Jeg har været der flere gange,
altid en super skøn stemning samt professionel rådgivning omkring valg af produkter, hvad enten det drejer sig om makeup eller cremer.
Jeg kommer helt sikkert igen.

23. februar 2024

Skønneste personale

Skønneste personale, god og hyggelig atmosfære!
Hvis du mangler lidt selvforkælelse er det her stedet! 😊 Kæmpe anbefaling herfra 💆🏼‍♀️🧖🏼‍♀️

30. januar 2024

Bedste ansigtsbehandling

Jeg er fulgt med Tine fra hendes tidligere klinik i Ringsted og kører gerne 30 minutter for at få behandling af hende. Det er ren forkælelse - og med skønne produkter. Mine varmeste anbefalinger!

13. februar 2024

Yderst tilfreds

Jeg har været stamkunde de sidste 3 år, og har altid været tilfreds med behandlingernes resultat.
Jeg er altid blevet mødt med smil, venlighed og fleksibilitet i forbindelse med mine tider.

30. januar 2024

Varmeste anbefaling

Jeg er kommet hos Silke Care gennem mange år og har altid været meget tilfreds med mine behandlinger.
Meget kompetente og super søde piger.
I får min varmeste anbefaling.

25. januar 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Virkelig ringe kundeservice… eller…

Virkelig ringe kundeservice… eller rettere INGEN kundeservice.
Har fået lavet et nyt sæt vipper (single lashes til 995,-)
Deres egen beskrivelse, er der en holdbarhed på op til 4-5 uger.
Jeg bestiller tid til en opfyldning med det samme og regner med ca. 3 uger.
Indenfor den første uge, altså efter 3-4 DAGE, er over halvdelen af vipperne faldet af.. efter én uge har jeg max 10 vipper tilbage.
Jeg kontakter Silke Care via mail og beskriver problematikken samt stiller spørgsmål herom, de gider ikke engang at svare.
Tiden til opfyldning blev selvfølgelig annuleret og jeg kommer ikke til at lægge mine penge her.

19. august 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Under al kritik!

Under al kritik!

Et godt tilbud på solprodukter til halv pris. Jeg bestiller 6 produkter og modtager en ordrebekræftelse et øjeblik efter. Efter 5 dage hvor jeg ikke har hørt nærmere, skriver jeg en mail for at følge op på min bestilling. Dagen efter har jeg ikke hørt yderligere og ringer derfor og ligger besked på telefonsvarer og så får jeg en mail tilbage om at produkterne er udsolgt til den pris, men at de har fået “nye” hjem jeg kan købe til fuld pris. Der har intet stået på webshoppen om et begrænset parti eller at de var nedsat af særlig grund. Jeg mener at jeg som kunde bør få 6 stk. af de “nye” til tilbudsprisen, især da de 8 dage efter min bestilling, stadig ligger tilgængeligt på webshoppen med mulighed for at lave en bestilling.

Forstår ikke at klinikken ikke bider “fejlen” i sig og sender de produkter og får tilfredse kunder. Derudover er jeg i tvivl om jeg overhovedet havde fået besked omkring det hvis ikke jeg selv havde henvendt mig. Meget dårlig forretningsstrategi og vil bestemt ikke forsøge at handle der en anden gang eller anbefale til andre.

7. juli 2022
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv