Sikkerparkering Anmeldelser

TrustScore 1.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Det er længe siden, jeg sidst har besøgt Rosengårdcentret, og jeg var desværre ikke opmærksom på deres nye parkeringsregler. Jeg så hverken skilte eller automat, da jeg ankom – skiltningen må simpel... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Parked at Rosengårdcenter Odense for 2 hour and got ticket in my eboks. We are already paying lots of taxes here in denmark still we have to pay these stupid parking fine. Govt has to control these fr... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Parkering ved Rosengårdcentret Vi var i rosengårdcentret og handle i lidt over en time, da vi er kørt ud fra parkeringspladsen, bestemmer vi os for at spise på McDonald. Vi kører ind i omr... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

D. 11 juli var vi i Rosengårdscentret. Vi købte lidt tøj en hurtig frokost og gik til sidst ned i Power for at købe en ny pc'er. Da vi kommer ud til skærmen på p-pladsen taster vi bilens reg.nr ind og... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Parkeringshus

Skrevet av virksomheten

Lad trygt bilen stå hos os - vores automatiske system gør betaling og administration nemt og enkelt, og din bil er altid i trygge hænder hos os.

Kontaktopplysninger

Dårlig

TrustScore 1.5 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

31 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Skulle desværre gi dem 1 stjerne for at…

Skulle desværre gi dem 1 stjerne for at skrive, hold jer langt væk fra dette svindel firma, man kan ikke komme ud af deres klør igen, bliver ved med at sende rykkere når man har betalt

4. juli 2024
Logoen til Sikkerparkering

Svar fra Sikkerparkering

Hej Dion.
Vi er kede af din oplevelse. Sikkerparkering sender alle breve med postnord og overholder alle krav for betalingsfrister. Vi vil anbefale dig at kontakte postnord, hvis du ikke modtager din post.
Mvh Mette

Vurdert til 1 av 5 stjerner

DET her er det mest elendige…

DET her er det mest elendige foretagende - man kan bestille parkering til Operaen for 100 kr 7 dage før man skal derud - hviulket er svært nok, kommer man langt fra! MEN vær obs på at hvis det er 7,5 dag før så charges man både de 100 kr og dertil Easypark eller hvad man nu har efter timeantal - så det er rent bondefangeri!!! Specielt da de tillader booking 8 dage før!
Elendigt , og forkasteligt.

5. juni 2024

Rent scam

Rent scam. Kalder sig ""SikkerParkering Aps Cvr nummer 42933341", men det selskab er opløst. Metoden er konstante trusler, men de nægter at dokumentere deres "krav".

16. juni 2024

Havde betalt!!!

Har betalt forud for min parkering i operahuset i forbindelse med en forestilling. Da jeg ikke har scannet min QR kode i parkeringsanlægget da jeg ankom ( automatisk bom ) er den ikke registeret og jeg har lige modtaget en bøde. Jeg tænkte, det får vi fikset da jeg har bevis for jeg har købt og betalt - men der er ingen menneskelighed, ingen flexibilitet og kun en besked om eget ansvar da jeg ringer. Hvornår er vi mennesker blevet så rigide? Mange andre virksomheder gør meget ud af brugeroplevelsen og er nysgerrige på feedback - dog ikke her. Jeg synes det er virkelig trist at have så rigide systemer, det kan alle da kun få en dårlig dag af. Både mig og de medarbejdere der arbejder der, den eneste der vinder er ejerne tydeligvis som skovler penge ind.

26. april 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Designet til at give bøder

Jeg holdt to påbegyndte halve timer mere end den ene gratis times parkering, man får i Frb. Centret. Det koster 18kr (2x9kr), som jeg skulle betale.

Bilens nummerplade scannes automatisk ved indkørsel, så jeg forventede, at dette også sker ved udkørsel, da jeg har EasyPark-appen, som jo plejer at håndtere dette automatisk.

Der blev dog ikke betalt automatisk denne gang, og jeg skulle altså have betalt manuelt ved udkørsel, hvilket jeg ikke gjorde.

Man bliver ikke stoppet på vej ud, så man bliver ikke gjort tydeligt opmærksom på, at man skal betale, og da man intet skulle gøre ved indkørsel, forventer man jo, at det samme gælder ved udkørsel, da alt andet er ulogisk.

Ethvert ordentligt system ville have indbygget en beskyttelse af brugeren, så man ikke ender med ikke at betale ved et uheld. Her er systemet dog tydeligvis designet til at forvirre brugeren med forskellige principper ved ind- og udkørsel, så man ender med at lave fejl og skulle betale gebyrer for sin parkering.

De har forsøgt sig med et figenblad: Hvis man glemmer at betale, fordi man ikke ved, at man skal betale, men efter at være kommet hjem pludselig får lyst til at betale for noget man ikke ved, man skal betale, har man 48 timer til at gøre dette. Mit gæt er, at meget, meget få udnytter denne mulighed.

Når man er ude over de 48 timer pålægges 250kr (!) i "kontrolgebyr", hvilket der ikke bliver sendt en regning på (se de mange eksempler på manglende regninger herinde). Herefter kommer der nogle rykkere, hver med 100kr i gebyr, som man modtager, hvis man er heldig. Hvis man er uheldig modtager man først en rykker, når beløbet er blevet meget højt.

Jeg modtog først rykker nr. to efter min regning, som oprindeligt lød på 18kr, var steget til 468kr.

Systemet er så dumt designet, at det ikke kan være en fejl, men må være bevidst—det er et klassisk eksempel på "asshole design"—og jeg forstår ikke, at Frb. Centret og Securitas, som leverer systemet, vil lægge navn til dette.

12. februar 2024

Operaparken

Brugte operaparkens parkering to gange indenfor samme måned. Begge gange afsluttede jeg min parkering ved brug af automaterne. Første gang var min nummerplade blevet registreret af easypark, så da jeg afsluttede parkeringen, stod der jeg bare kunne køre ud. Den samme skete nummer to gang, her stod der også min parkering var afsluttet og jeg blev ikke bedt om at betale. Denne gang var min nummerplade dog ikke blevet læst af easypark, men automaten bad mig stadig ikke om at betale, men skrev jeg kunne køre ud.
Efterfølgende har jeg fået en bøde. Interfacen skal altså laves om, så det er tydeligt om man har eller ikke har betalt.. Mega misledende at beskeden "Din parkering er nu afsluttet.." kan poppe op uden en betaling er registreret.

28. mars 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Kæmpe svindelfirma som lever af at…

Kæmpe svindelfirma som lever af at snyde folk mest muligt. Meget ubehagelig og arrogant kundeservice medarbejder. Håber virkelig hun kan sove godt om natten ved at arbejde sådan et sted og behandle folk som hun gør.
Hold jer langt væk fra steder hvor man kan parkere hvor de opererer. Selvom man følger guides, vejledninger og betaler som man får oplyst mm. får man stadig en opkrævning og kontrolafgift på 550 kr man ikke kan komme ud af.

29. april 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Svindlere og taber virksomhed.

Konsulenterne holder ikke hvad de lover.
De lover at vende retur.
Ingen tilbagemeldinger.

Ingen mails er besvaret.
De har truet med inkasso, selvom de over flere gange har lovet at vende retur med feedback på mail og telefon.
Kæmpe amatør virksomhed.

26. april 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg har lige modtaget en rykker ind af…

Jeg har lige modtaget en rykker ind af døren for at parkere i Frederiksberg Centret d. 2/4, hvilket jeg er meget uforstående overfor. Ifølge centret får man ved brug af deres app 2 timers gratis parkering når man har indtastet sin nummerplade i deres app. Dette har jeg gjort forud for at jeg var i centret. Vi har parkeret i mindre end 2 timer, men har nu modtaget en rykker på 268kr., men har INTET før det hørt om at vi skulle betale noget som helst! Jeg går stærkt ud fra at dette er en fejl fra jeres side og at I vil fjerne denne bøde omgående!!!!

2. april 2024

😡😡😡😡

Under alt kritik. Skulle en søndag i Operaen og betalt meget for billetterne. Der stod ingen steder at det kostede penge at holde der og på en søndag må man holde i hele København uden betaling…. Sidste gang jeg tager til Operaen i København. Sikkerparkering vil kun hive penge ud af uvidende mennesker😡

16. mars 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg hører intet om en parkeringsbøde før jeg får nr 2 rykker. Og her får jeg samtidig en trussel om snarlig overdragelse til inkasso! Jeg har på intet tidspunkt fået hverken den oprindelige bøde eller den første rykker. Da jeg opponerer, får jeg at vide at de to forrige er sendt med DAO, men jeg har aldrig modtaget dem - denne bevisbyrde ligger imidlertid hos mig og ikke DAO. De har swipet deres kort, når de er to meter fra min bopæl og det er deres bevis for levering.

8. januar 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

AVOID! SCAM COMPANY! MAFIA!

AVOID!! AVOID!! AVOID!!
THIS COMPANY IS A TOTAL SCAM!

Like many others, we parked at the Opera House in Copenhagen.

We ended our parking on one of the parking machines (like we often do) - and the payment would go through EasyPark.

HOWEVER - a week later we get a fine in the mail anyways! 550kr..

This is because THEIR system failed to handle the parking through EasyPark (it has worked many times in the past). There is nothing we can do but pay the fine, as they also threaten with more costs if we don't pay right away.

A HORRIBLE SCAM COMPANY! THIS SHOULD BE ILLEGAL!

12. april 2024

Flabet firma! FØJ

Fik i dag inkassoskrivelse af post nord postbud. Dette for en P bøde i operaen 27/12. Systemet var brudt ned, så kunne kun betale for en anden zone, uden for operaen.
Nu er sagen overdraget til inkasso - har ingen skrivelser fået tidligere??? Brevet er over 14 dg. Gammelt.
Kan læse at mange har oplevet det samme.
Håber at der er nogen der kan gøre noget!
Meget ufine metoder der er i brug her!!

11. april 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Fra SikkerParkering ankom håndbåret via…

Fra SikkerParkering ankom håndbåret via PostNord 10/4 en opkrævning tilbagedateret 16 dage 25/3 for parkering 21/3 i kælderen syd for operaen på 140 kr + kontrolafgift 550 kr med forfaldsdato 9/4. Den pågældende aften virkede automaten ikke for mig og flere andre, og det gjorde den heller ikke 7/2, hvor mit kreditkort dagen efter automatisk blev trukket for 157,50 kr for parkering i aktuelle tidsrum. Kunderservice var helt uforstående over de inkonsistente forløb og henviste til 7/24 telefonnummer og skilte på pladsen samt angiveligt krav om betaling inden for 48 timer. Man kan mistænke at bevidst manglende servicering af betalingsautomaten og gedulgt skiltning giver SikkerParkering en solid ekstra indtjening. Flere lignende oplevelser beskrevet i dette forum foranlediger, at deres logo rettelig burde være UsikkerParkering.

21. mars 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv