Signatur Biler Anmeldelser 65

TrustScore 5 av 5

4,9

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Serviceniveau i topklasse! Vi har købt en brugt VW Up ved Jonas i marts 2023. Jonas har gennem hele handlen været meget professionel, imødekommende og utrolig behagelig. A/C i bilen virke... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De største anbefalinger til Jonas og Signatur Biler. Super fleksibel da han med kort varsel, mellem jul og nytår, lod os prøvekøre en lækker Mercedes. Meget behagelig fyr, som virker reel og nede på j... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bilutsalg

Skrevet av virksomheten

Vi hjælper dig med at finde køreglæden. Hvad end det er en snak, prøvetur eller et specielt behov, så sidder vi klar på telefon eller mail.

Kontaktopplysninger

4,9

Enestående

TrustScore 5 av 5

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kompetent rådgivning, god tid og masser af kaffe 😊

Da mit kørselsbehov sidste år ændrede sig og jeg overvejede at skifte til elbil, var det naturligt at kontakte Jonas. Købte min forrige bil hos ham. Flere prøvekørsler, mange samtaler om bilmærker og muligheder senere, var handelen i hus. Super god rådgivning, med løbende information under vejs i forløbet.
Igen en super god oplevelse.

2. juni 2026

Hej Bo,

Mange tak for din anmeldelse og tak for, at du endnu en gang handlede bil ved os. 🙏🏻 Du er altid velkommen forbi til en kop kaffe.
Vi håber du bliver glad for den fine Volvo. :-)

Fra Sjælland til Jylland

Jeg var på udgik efter en ny familiebil, grundet familieforøgelse. Jeg er bosiddende på Sjælland, og havde udset mig nogle forskellige Opel Astra modeller. Jeg havde egentlig tænkt at købe på Sjælland, men finder en fin model hos Signatur biler. Jonas var virkelig imødekommende i telefonen, og vi endte egentlig mere at snakke om selve modellen, end den han havde til salg. Han kunne svare på ALLE tekniske spørgsmål, i modsætning til mange andre sælgere jeg havde fat i.

Hans vilje til at svare på spørgsmål om biler jeg havde set andre steder, viste mig en oprigtighed i ham som sælger, som jeg sjældent oplever. Jonas' væremåde, endte med at være udslagsgivende for at jeg kørte fra Sjælland til Jylland for at hente min nye bil.

I en verden hvor naiv tillid til fremmede ikke lønner sig særlig ofte, er signatur biler en undtagelse. Tak for god service, hjælp og gennemsigtighed igennem hele processen!

Vh. Emil

22. mai 2026

Hej Emil,

Tak for en skøn dialog, samt handlen og tusind tak for den fine anmeldelse. 🙏🏻
Det er fedt når det lykkedes, at handle hen over broen.
Du er velkommen med spørgsmål, ellers håber vi blot at se dig igen, når der skal handles bil. :-)

Ærlig og ordentlig bilhandel

Jonas og Signatur Biler får min varmeste anbefaling.
Jonas guidede mig igennem bilhandlen på en ærlig og ordentlig måde, så jeg følte mig 100% tryg. Her er kunden i centrum!
Tak for en rigtig god handel - jeg vender meget gerne tilbage😊

18. februar 2026

Hej Lena,

Tusind tak for din fine anmeldelse.🙏🏻
Du skal være meget velkommen en anden gang, eller hvis der skulle opstå spørgsmål til bilen på din vej. 😊

Købte en BMW i4 i December 2025

Købte en BMW i4 i December 2025. Jonas gav god service og jeg følte mig tryg gennem hele handlen. Så anbefalinger herfra.

19. desember 2025

Hej Peter,

Mange tak for handlen og din anmeldelse.
Du skal være velkommen en anden gang der skal handles bil. 😊

Tak Jonas for din imødekommenhed

Tak Jonas for din imødekommenhed, venlighed og dialog ifm muligt køb af ny bil.
Kan kun anbefale at tage en tur til Signatur Biler og få en snak med Jonas.
Han er meget kompetent, fleksibel og serviceminded.

7. januar 2026

Hej med jer,

Tak for anmeldelsen og dialogen vi har haft.
Vi håber at kunne hjælpe jer med bil en anden gang.

Kanon service

Kanon service !
Kan kun anbefales , super flink og god til at bruge tid på hans kunder , holder hvad han lover . Han skal nok nå langt med hans forretning. Kan kun anbefale Jonas .

27. oktober 2025

Hej Jannick,

Tak for den dialog vi har haft og tak for din anmeldelse.
Jeg håber vi ender med at gennemføre handlen, ellers er du altid velkommen en anden gang. :-)

Fantastisk service

Jonas har været super i forbindelse med køb af bil. Åbnede butikken på forespørgsel en søndag, fordi jeg bor langt væk, og er en travl dame, selvom der var lukket, og han havde været til sølvbryllup dagen forinden. Efterfølgende har jeg været der to gange, også udenfor normal åbningstid, igen på grund af den lange afstand. Men det endte jo så også med jeg købte en bil af ham.
Jeg har kun oplevet fantastisk service, og det har været de mange timers kørsel og km værd.
Jeg kan kun anbefale at købe bil hos Jonas!

2. oktober 2025

Hej Helle,

Tusind tak for handlen og din anmeldelse.
Vi håber Audien kører som en drøm.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse hos…

Jeg havde en super god oplevelse hos Signatur Biler. Jonas er meget imødekommende og ærlig , jeg følte aldrig , at jeg blev presset til noget. Jonas tog sig god tid til at besvare mine spørgsmål. Da det var nyt for mig med EL bil , fik jeg mulighed for at prøvekøre bilen flere gange .Handlen gik nemt og hurtigt, bilen var klar til aftalt tid.
Jeg vil til en hver tid anbefale venner og familie ,at handle med Jonas .

31. juli 2025

Hej Erne,

Endnu en gang tak for handlen og mange tak for de pæne ord.
Vi håber du bliver glad for din nye Astra-e.
Tøv endelig ikke med at give lyd, hvis du har yderligere spørgsmål til bilen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

En varm anbefaling fra en glad opel-ejere

Vi vil klart anbefale at købe bil hos Signatur Biler. Jonas er fleksibel, kompetent og venlig at handle ved, og med en fair pris på bilerne. Vi blev hurtigt trygge ved at købe bil hos ham, og kommer med glæde tilbage.
Vi er fuldt tilfredse med vores bil, og den kører som en drøm.

27. mai 2025

Hej Maja,

Tusind tak for handlen og den fine anmeldelse. :-)
Vi vil også med glæde hjælpe jer en anden gang.

5 STORE stjerner

Vores pensionisttilværelse krævede, at vi kun skulle have en bil istedet for 2. I bytte fik vi drømmebilen. Vi blev anbefalet at kontakte Jonas hos Signatur biler, som har fundet den allerbedste løsning for os. Jonas hjalp os hele vejen igennem og gav os en fantastisk vejledning og service. Vi giver ham 5 STORE stjerner.

22. mai 2025

Hej med jer,

Tusind tak for anmeldelsen og tak for handlen. 🙏🏻
Vi håber I er glade for den fine Astra. :-)

Dygtig bil sælger.

God og imødekommende service af Jonas, god kontakt under handlen, med mobil opkald og SMS (også ved fejl sms 😂) klargøring af bilen, med flytning af garanti til kia Danmark, undervognsbehandling, og polering, alt gik efter planen 👍🏻

27. mai 2025

Svar fra Signatur Biler

Mange tak for anmeldelsen og endnu en gang tak for handlen.
Du er altid velkommen en anden gang. Fejl SMS'er er også velkommen. ;-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lige fra starten af- har vi følt os…

Lige fra starten af- har vi følt os rigtig godt behandlet af Jonas hos Signatur Biler. Vi blev opmærksomme på via nettet, at der var et par biler på vej ind til Signatur Biler, som vi kunne være interesseret i. Vi tog kontakt og blev mødt af en smilende og rolig ung mand, som har styr på sin forretning. Vi fik købt en el-bil og fik en fornuftig pris for vores "gamle" bil, så alt i alt - føler vi os rigtig godt tilfredse og kan derfor kun give Signatur Biler og Jonas vores bedste anbefaling.

24. mars 2025

Hej Dorte,

Tusind tak for din anbefaling. :-)

Vi håber du er blevet rigtig glad for den fine EQA. Du er altid velkommen forbi, hvis du har spørgsmål eller hvis der en anden gang skal handles bil.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Flink og Venlig mand der vurderede…

Flink og Venlig mand der vurderede vores behov og ikke mindst vores gamle bil på fair vis. Min kone har fået en rigtig fin bil der 100% var som lovet. Bytteprisen var også fin. Jonas er meget saglig og gav sig tid til at sætte os ind i alt det nye udstyr. Jeg har desuden anbefalet mine kolegaer at besøge ham. Vi kommer igen.

17. mars 2025

Hej med jer,

Endnu en gang tak for handlen og tilliden og tak for jeres fine anbefaling. 🙏🏻
Både I og dine koleger er meget velkommen. :-)

Vi købte brugt bil

Hvis du står og overvejer at købe bil hos signatur biler (Jonas) så kan jeg kun sige at du er i rigtig gode hænder! Vi købte faktisk en bil af Jonas som han ikke engang havde på lager endnu fordi det er vores drømme bil, han har under hele rejsen overholdt vores aftaler været ærlig flink og bare super professionel. 👍
Mvh oliver

29. januar 2025

Hej Oliver,

Tusind tak for handlen og anbefalingen. :-)

I er altid velkommen, hvis der skulle opstå spørgsmål, eller hvis der en anden gang skal handles bil.

Drømmebil

Vi købte vores drømmebil i december måned 2024 -

Vi har aldrig før fået så god service og venlighed i en bil handel.

Jonas er ud over at være super professionel også ualmindelig venlig og lyttende til de behov vi havde i forhold til den bil vi ønskede os.

Vi kommer fra Sjælland, og havde lidt logistik udfordring på hvordan vi skulle få bilen hentet, men her var Jonas også bare fantastisk, så han var behjælpelig med, at få arrangeret fragtfirma så bilen blev leveret på vores hjemmeadresse til helt rimelige priser.

Vi kan kun give Signatur Biler 5 STORE STJERNER både til Jonas og til værkstedet. 🌟🌟🌟🌟🌟

Vi har ikke handlet der for sidste gang ❤️

9. desember 2024

Hej Simon,

Endnu en gang tak for tilliden og tak for jeres fine anmeldelse.🙏🏻
I skal være velkommen næste gang der skal handles bil, eller hvis I er i området, giver vi gerne en kop kaffe. :-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har købt drømmebilen hos Signatur…

Har købt drømmebilen hos Signatur Biler. Tak til Jonas for professionel og venlig betjening ud over det sædvanlige. Både Jonas og bilen får 5 stjerner herfra. Det er skønt at kører på 1. klasse

10. januar 2025

Hej Vivian,

Tusind tak for handlen og de flotte ord.🙏🏻
Og endnu en gang, stort tillykke med jeres fine EQA350.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Signaturbiler og sælger Jonas er helt…

Signaturbiler og sælger Jonas er helt sikkert er besøg værd, hvis man skal købe ny bil. Jonas er en meget kompetent bilsælger, man føler sig i trykke hænder, igennem hele processen, når man handler med ham, han holder dig orienteret og så er han meget fleksibel og løsnings orienteret. Jeg kommer gerne igen.

13. januar 2025

Hej Andreas,

Mange tak for handlen og den fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og så er du selvfølge altid velkommen, næste gang der skal handles bil, eller hvis der skulle opstå spørgsmål. :-)

Jeg købte en Opel Astra i sommerferi

Jeg købte en Opel Astra i sommerferien 2024. Det kørte smurt og sælgeren Jonas var professionelle ved køb og ved alle spørgsmål jeg havde. Kan varmt anbefale forhandleren.

30. juli 2024

Hej Kasper,

Mange tak for din anbefaling og endnu en gang tak for handlen. :-)
Du er velkommen når der skal handles bil igen, eller hvis der blot skulle opstå spørgsmål.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

En helt igennem smertefri og behagelig bilhandel

Jonas er bestemt et behageligt menneske og har en god tilgang til kundeservice både i forhold til fleksibilitet og ordentlighed. Købte min første el bil og er mega glad for handlen. Jonas sørgede for at bremseskiverne blev drejet af selvom det ikke umiddelbart var noget jeg havde bemærket nødvendigt ved prøvekørsel. Endnu mere reelt var det da han prismatchede samme model og udstyrsversion hos anden forhandler som var væsentligt længere væk og jeg ville gerne handle lokalt. Iøvrigt var den jeg fik sort og federe end den hvide :-) i Odense. Straks indregistrering og havde bilen ikke lige skulle forbi en synshal havde jeg såmænd kunne få bilen med samme dag. Nu gik der lige et par ekstra dage p.g.a. afdrejning af bremseskiver og syn.
Tak for en god oplevelse og handel Jonas. Du er helt sikker troværdig - ikke fordi du skal men det er i dit dna.
Ses forhåbentlig igen en anden gang.
Launy

26. juni 2024

Hej Launy,

Tusind tak for handlen og din flotte anmeldelse. 🙏🏻
Vi håber at du er glad for MX-30'eren og at det stadig er den helt rigtige bil.
Du er altid velkommen næste gang der skal handles, eller blot forbi til en kop kaffe. :-)

Signatur Biler ApS.

Rigtig dygtig bilforhandler!

Rigtig dygtig bilforhandler!
God service og kommunikation hele vejen, klart anbefaling herfra.

15. juli 2024

Hej Kristian,

Mange tak for den flotte anmeldelse og stort tillykke med den fine A3'er. :-)

Signatur Biler ApS

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv