Signal Bredbånd AS Anmeldelser 10

2,2

2,2

Under middels

STYR UNNA

Etter at min far gikk bort kommer det inkassokrav et halvt år etterpå. Dette til tross for gjentatt forsøk på å kontakte Signal. Tilbakeringsfunksjonen endte med at de la på etter 2. ring så rakk ikke å svare tlf. Har sendt inn melding på kontakt siden deres om skaen, men fikk aldri noe tilbakemelding. før nå via Kredinor. STYR UNNA

22. april 2026

November 2024 ville jeg si opp og de…

November 2024 ville jeg si opp og de overtalte meg til å fortsette med lavere pris og høyere tilbud, alt for 998nok. I dag har jeg ringt pga jeg betaler 1200-1300 nok. Hun ville ikke høre på meg og sa at hun kan ikke gå tilbake i tid. På slutten hun sa at det er riktig, hun fant hva slags avtalen jeg fikk og hun skal prate med faktura avdelingen og så får jeg beskjed. Resultatet er at jeg fikk ikke noe beskjed, men istedenfor fikk jeg en ny faktura igjen med akkurat den samme pris!!! Er dette mulig???!!!! Tyver, dementer, som absolutt har ikke noen kompetanser, respekt til kunder, hold seg unna dette selskapet!

9. april 2025

Hadde det vært mulig og gi null…

Hadde det vært mulig og gi null stjerner, så hadde jeg gjort det. Har ikke hatt hastigheten vi betaler for siden vi fikk nett fra Signal. Kundeservice er til liten hjelp, og jeg får forskjellige beskjeder hver gang. Men vi får aldri rett hastighet. Til den prisen burde produktet være bedre, og det er aldri på tale å få refundert noe av beløpet. Jeg skal nå se om noen andre kan levere nett her hos oss, dette orker jeg ikke lenger

20. september 2024

Potensielle kunder: styr unna! Eksisterende kunder: klag Signal AS inn for brukerklagenemda!!

Potensielle kunder: styr unna! Eksisterende kunder: klag dem inn for brukerklagenemda!!!

I snart over 3 år, helt fra første dag jeg fikk fiberbredbånd hos Signal AS den 21. mars i 2021, har jeg slitt med ustabil og treg forbindelse.
Dette til tross for at Signal AS/Altibox AS markedsfører seg som leverandør av Norges "raskeste" internett, og som liksom skal ha "god dekning" over "hele landet".

Mitt abonnement på 500Mbps er i beste fall opp i mot 200 eller 300 Mbps, veldog sjelden oppi 400Mbps.

Jeg opplever fiberbredbåndslinja mi som veldig treg så nettsider vil ofte bufre igjen og igjen, selv på dager da målinger er langt høyere enn 300Mbps.

TV detter stadig ut, selv på samme dag etter at jeg har resettet internettboks og dratt ut TV-boks og tilhørende utstyr.

Intet hjelper og ingen bistand å få fra kundeservice.. :(
De bare legger all skylden på sine kunder, selv om situasjonen er utafor oss kunders kontroll!!!! >:-(

De burde betale sine misfornøyde kunder differansen mellom faktisk netthastighet og det de betaler for uansett hvor mange år det går tilbake!!

Jeg er skuffet over at kundeservice virker så uvillig til å bistå sine kunder.

Selv om målinger viser 499Mbps på Altibox og Signal AS sine sider, så er det et stort avvik sammenlignet med NKOM sine nettsider for netthastighetsmålinger.

Kan dette tyde på at Altibox og deres underleverandører "trikser" med netthastighetstallene ved å tillegge falske høye positive målingsverdier?
Det kan jo få kunder til å spekulere i disse baner i alle fall..

Noen av kundebeh. virker ikke til å forstå hva de driver på med.

Dette blir for dårlig, Signal AS. Gjør bedre enn dette!
Gi oss kunder litt over den netthastighet vi betaler for!

1. juni 2023

Satans elendig møkk!

Elendig kundeservice. Selgerne er påtrengende og «presser» på for salg, tyr til løgn og feilopplysninger for å få gjennomslag.
Kundeservice oppleves nedlatende og/eller kunnskapsløse.
Montørene som monterer og igangsetter er intentanende og kan ikke kommunisere godt nok.
De driter i kundene sine og graver opp og ødelegger innkjørselen din.

19. juli 2023

Klarte ikke å løse feil på bredbånd før…

Klarte ikke å løse feil på bredbånd før helg og ønsker ikke å gi kompensasjon for de dagene nettet var nede på grunn av at feilen skjedde rett før helg. Selv om feilen varte godt over 60 timer.
Det er rimelig enkelt å selge til blodpris og til de vilkårene man vil når man har monopol på et område...

7. august 2023

Bytter internettleverandør snarest..

Som kunde betaler jeg 899,- i måneden for internett i mitt hjem. Dersom jeg skulle ha problemer med mitt nett, så får jeg ikke hjelp fra kundeservice utenom åpningstider da jeg som kunde er knyttet opp mot gamle Nornett. Jeg får beskjed om å heller kontakt kundeservice i åpningstider. Dette har skjedd 2 ganger de siste 2 ukene.

Nå er det påske, ingen internett når vi våkner på morgenen og jeg ringer kundeservice igjen. Får samme beskjed om å ringe i åpningstider. Jeg spør damen jeg snakker med om det er slik at jeg kan risikere å ikke ha internett helt til tirsdag - for da åpner de kundeservice for de kundene som er i tilknytning Nornett - hun bekrefter dette og beklager for at hun ikke kan hjelpe noe mer.
Spør henne om det er noe mulighet å få en tilbakemelding dersom de vet om noen feilmeldinger i området, men får beskjed om at får jeg sikkert beskjed om fra kundeservice når jeg ringer på tirsdag.

6. april 2023

Tregt nett og dårlig tv-løsning

Jeg har bredbånd og RiksTv på IP fra Signal gjennom borettslaget. Netter er tidvis så tregt at bildet på TVen hakker. Nettet er generelt tregt, og til tider er 4G mobildata via telefonen mye raskere. Anbefaler INGEN å bruke Signal

31. mars 2021

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis