Się Żyw Justyna Borska Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Polecam program oddechowy. Pani Justyna przekazała nam bardzo dużo wiedzy w łatwy i przyjemny sposób. W programie brałam udział z moją mamą która ma ciężkie choroby płuc, dzięki ćwiczeniom pani Justyn... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Obserwowałam tą panią na Instagramie. Ta pani opublikowała jakiś filmik jak produkowana jest posypka do ciast i tortów, podpis był jakby to było coś obrzydliwego itp. Rozumiem, że jest to niezdrowy p... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

W trakcie szkolenia uszy przestały się wiecznie zatykać, przestałam kaszleć i bardziej czytam własny organizm. Dziękuję Pani Justyno za wiedzę jaką Pani przekazuje. Nikt wcześniej nie był mi w stanie... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Helsekonsulent
  2. Trening og ernæring
  3. Helse- og velværebutikk
  4. Kosttilskuddsbutikk

Skrevet av virksomheten

Pomagam ludziom odzyskać zdrowie, dobre samopoczucie, energię dożycia. Sama chorowałam wiele lat na stwardnenieni rozsiane i neuroboreliozę, dzięki temu mam ogromne, wieloletnie i niestety traumatyczne doświadczenia, które pomagają mi leczyć innych. Stosuje metody połączenia żywienia niskowęglowodanowego, ketogennego, diety GAPS oraz carnivore wraz z kluczowym dla naszego zdrowia oddechem. Dobieram model żywienia do stanu zdrowia i sytuacji życiowej pacjenta

Kontaktopplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jestem bardzo zadowolona z konsultacji…

Jestem bardzo zadowolona z konsultacji z Panią Justyną . Pani Justyna jest pełna empatii ma bardzo dużą wiedzę i przekazuje ją bardzo otwarcie.
Dostałam takie zalecenia że odmieniają moje życie o 180° . Same zmiany sposobu oddychania już pomogły mi w lepszym śnie a nie mogę się doczekać jak się zmieni moje samopoczucie jak wdrożę wszystko co zaleciła mi P. Justyna. Bardzo pomocne są materiały przysłane w PDF ciągle do nich wracam bo jest tego sporo i chcę wszystko wprowadzać w moje życie wg zaleceń.

7. september 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wszystko przebiegło sprawnie. Książki w stanie idealnym do mnie trafiły bardzo szybko. Mogę powiedzieć tylko dziękuję 🙂.

1. august 2023

Justyna

Justyna, ciągle dążąca do bycia najlepszą influenserką...😂
A poważnie, to super kobieta, która na własnym przykładzie pokazała, że można a nawet trzeba walczyć o swoje zdrowie! Duża wiedza i świadomość. Tak trzymaj szalona 😊♥️

27. juli 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Pani Justyna to bardzo profesjonalna…

Pani Justyna to bardzo profesjonalna osoba o wysokim poziomie kultury osobistej. Specjalistka z dużym doświadczeniem - co było widać od samego początku konsultacji. W końcu ktoś dał nam gotowe wskazówki i rozwiązania jak poradzić sobie z problemem ogromnej wybiórczości pokarmowej u naszego synka. Wierzę, że dzięki konsultacjom u Pani Justyny syn będzie zdrowy. Z całego serca polecam!!!

10. juli 2023

Jedna z niewielu🧡

Dziewczyna, która wie o czym mówi….z własnego doświadczenia. Warto posłuchać i skorzystać z Jej wiedzy. Baaaardzo polecam!!! I dziękuję 🙏🏼
Justynko, nasze dobro narodowe🧡żeby Ci się chciało jak najdłużej!

26. juli 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Pani Justyna jest kobieta o niezwykle…

Pani Justyna jest kobieta o niezwykle charakterze! Ma łatwość w przekazywaniu ważnej i jeszcze na nasze czasy niekonwencjonalnej wiedzy. Uwielbiam ja oglądać na instagramie i dzieki jej obecności tam zakupiłam pare książek i staram się wprowadzać zdrowe nawyki na codzień. Brawo za dobra robotę! Pozdrawiam

26. juli 2023

Kobieta-anioł!😁

Kobieta-anioł!😁
Ogromna wiedzą, którą dzieli się z ludźmi!!! Potrafi nakierowac na rzeczy (książki, ćwiczenia, pożywienie), które pomagają w dalszej walce o zdrowie. Zawsze szczera ze świetnym humorem 😁
Dziękować tylko tam komuś na górze, za to że jest i jej się po prostu CHCE!!! ❤️🙏💫

25. juli 2023

Zdrowie się ma jedno

Justyna jest niezwykle konsekwentna i stanowcza w swoim postepowaniu . Na drogach swojego życia jest zawsze gotowa do pomocy chorym ludziom. Potrafi z niestrudzonym uporem pokazywać ludziom prawdziwe przyczyny utraty zdrowia i tym samym otwierac oczy tym nieświadomym. Należy nie tylko ją podziwiać, ale też traktować tą wspaniałą kobietę, jako wzór do naśladowania.

7. juli 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv