Informasjon om virksomheten

1. Klesbutikk

Skrevet av virksomheten

En livsstil i enlighet med koran och Profetens Muhammad SWS Sunnah. Hos Sidib hittar du ett stort utbud av muslimska levnadsvanor för både vuxna och barn såsom Jilbab, Abaya, Khimar, Khamis, Böcker mm. Förutom kläder erbjuder vi även ett brett sortiment av accessoarer som hjälper till att komplettera din stil. Vårt sortiment av accessoarer inkluderar smycken, klockor, väskor och skor. Varje produkt är noggrant utvald för att erbjuda det allra bästa inom mode. Hos oss kan du vara säker på att hitta något som ger din outfit den där extra touchen.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Toppen service

Toppen service! smidigt leverans o bra kvalite på kläderna! Jag återkommer såklart

26. mars 2025

Svar fra Sidib

Så glädjande att höra och tack för din feedback :)

Abaya-Duo

Mycket trevlig kundtjänst även denna gång och snabb leverans. Jättenöjd med mina varor, framför allt Abaya-Duo som verkligen är en Abaya med attityd.

26. februar 2025

Svar fra Sidib

Alhamdulillah att du är nöjd med din beställning och tack för din feedback :)

Bra kundbemötande

Snabb leverans, ägaren bryr sig om sina kunder och vill ge de bästa. Rekommenderar verkligen.

4. november 2024

Svar fra Sidib

Så fin att veta om din upplevelse om kundtjänsten, jazzakallahu kheyran för ditt köp :). Må Allah swt välsigna dig.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Beställde Jersey sjalar i olika färger

Beställde Jersey sjalar i olika färger, en del var ljusare i verkligheten då bilderna på hemsidan togs på mörkare ljus så framstod de som mörkare. Den svarta Jersey sjalen är inte heller samma material som de andra, man kan inte stoppa in nål i den och sömmen är annorlunda så slöjan fastnar ej på huvudet som de andra gör. Svarta slöjan verkar också mindre i storlek. Annars har sjalarna bra material och de andra (förutom svarta) är bra i storlek.

24. april 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Man möts av islamiska värderingar och…

Man möts av islamiska värderingar och känner sig harmoniserat med det som erbjuds.
Riktig god upplevelse.

23. februar 2024

Svar fra Sidib

Tack så mycket för ditt omdöme, Sara. Ditt nöje är vår högsta prioritet och vi tar dina synpunkter på stort allvar. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra ljussättningen vid fotografering. Informationen om sjalarnas storlek är tydligt angiven, så det kan vara att du missade den.

Sidib Teamet

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Produkten i sig är förstklassig

Produkten i sig är förstklassig, precis vad jag behövde. Leveransprocessen lämnade dock mycket att önska. Det tog längre tid än förväntat, och paketet anlände något skadat. Produkten i sig kompenserar dock för besväret. Fyra stjärnor.

20. februar 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra Sidib

Tack så mycket för ditt omdöme.

Sidib Teamet

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv