3,6

Middels

Ikke den bedste oplevelse

Ikke den bedste oplevelse. Både mad og personale.

Vi var en 15 styks, til noget arrangement med fri af alt og ad libitum.

Vi starter godt ud hvor vi får vores mad og dyppelse efter et lille kvarters tid, hvilket er super fint. Dog er der ikke nok dyppelse ift kødet, så vi beder flittigt om mere bernaise. Det tager dog en lille 30 minutter for at modtage bernaise. hvor vi til sidst har spist alt vores mad, dog ikke pommes. Så derfra har vi så bernaise, men intet kød. Vi fik desværre kun kød 2 omgange da vi skulle hive i dem hele tiden, samt vente 45 min hver gang. Det var ujævnt, og ikke timet ift bernaisen var væk, var der stadig kød. Når bernaisen blev bestilt, tog det så lang tid at kødet var tomt til den tid, og sådan blev det ved.

Vi var nødsaget til heletiden at skulle hive fat i personalet, for at få bestilt nyt kød og bernaise. Normalvis kommer personalet selv hen og ser løbende om der mangler noget til bordet.

Selvfølgelig har vi dog larmet lidt, det er da ril at forvente når vi har bestilt ad libitum mad og drikkelse af alkohol. Der kunne det have været rart hvis vi fik et rum / plads til bare os uden at andre sidder tæt, så vi ikke generer dem.

Dog bliver vi placeret tæt på alle andre, hvor vi så overhørte flere gange personalet sige til de andre gæster ‘hvis de larmer skal i bare sige til, så skal jeg nok smide dem ud’ ahhhh.. det vidst ikke sådan man skal sige til gæsterne.

En enkelt gang bedte en af kollegaerne efter en te ske, til desserten da han manglede. Personalet kom med en teske, man da man ikke var hurtig nok til at tage imod den, valgte hun at smide / kaste, eller tabe den på bordet. Det er super ærgeligt. Det kan ske. Hun kunne dog bare have lagt den på bordet istedet.

Alt i alt ikke en super god oplevelse herfra. Vil ikke anbefale til andre firmaer at skulle holde arrangementer derinde, da de simpelthen ikke kan følge med ift. maden, og manglende service selvindsigt.

Denne besked er slet slet ikke for at være ond eller gøre oprør. Det er jeg oplevede, af at spise derinde første gang.

Kødet og bernaisen samt pommes var til gengæld rigtig rigtig godt! Smagte super!

16. mai 2025

Super lækker frokost

Super lækker frokost. Virkelig veltillavet og rigeligt af alt.
God betjening. Kan varmt anbefale et besøg hos Sides i Jægergårdsgade.

8. juni 2025

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis