Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Topservice, snel geleverd. Set deurvangers voor de achterdeuren van de Ford Custom 2024+ – eenvoudig te installeren en werkt perfect.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een pushbar en sidebars aangeschaft voor mijn t6, deze passen geweldig. Helaas de rechter sidebar vernield maar sidebar.nl heeft dat weer netjes kunnen oplossen door een losse sidebar te leveren. Teve... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Duurde even maar werd netjes gebeld waar men het afgeven moest daar ik afwezig was.

Informasjon om virksomheten

1. Bilutstyrsbutikk
  2. Forhandler av bilkarosserideler
  3. Bildeler
  4. Engrossalg av verkstedsutstyr
  5. Stigeleverandør
  6. Verktøyrom

Skrevet av virksomheten

Op zoek naar functionele accessoires voor je bedrijfswagen? Sidebar.nl is een leverancier van functionele accessoires voor de bedrijfsbus. Wij leveren een breed assortiment kwalitatieve producten die je helpen om je werk makkelijker uit te voeren en om je auto optimaal te beschermen. Bescherm je carrosserie met onze RVS sidebars, pushbars of backbars. Als aanvulling kun je de bumper beschermen tegen schade met een robuust bumperpaneel (zwart of alu). Wil je een opstap bij de laadcabine die gelijk als aanrijdbeveiliging dient? Kijk dan eens naar ons assortiment achteropstappen. Ook verkrijgbaar voor voertuigen mét trekhaak. Vervoer je vaak lang materiaal voor je werk? Kijk dan eens naar ons assortiment imperialen. Wij leveren aluminium Q-Top imperialen met dicht of open zijframe of een rvs uitvoering van Equinox. Zoek je een eenvoudigere daktransport oplossing? Bekijk dan eens onze aluminium allesdragers. De eenvoudige uitvoering is een set van 2 dragers die in een vaste positie staan. Daarnaast leveren we ook de Q-Top Comfort Bars; een duurzame allesdrager set die in 2-standen te positioneren is; liggend of staand. Om je autostoel te beschermen tegen vuil en vocht, leveren wij maatwerk stoelhoezen. Het zitvlak is van stevig denim-look stof en wordt dus niet heet door de zon. De instapzijde is van kunstleder, omdat dit het meest kwetsbaar is door in- en uitstappen. Wil je in de laadruimte beter zicht? Dan leveren wij diverse led-lampen die je kunt aansluiten op de binnenverlichting van je bus. Er zijn ook lampen met IR-sensor verkrijgbaar of flexibele lichtsnoeren. Ideaal om te verwerken in de kleinere ruimtes van de laadruimte. Om je bus tot werkplek om te bouwen, leveren we ook ladegeleiders, uitschuifplateaus, mobiele bankschroefhouders en rekken om kittubes of spuitflessen op te hangen. Een laadruimte vol dure gereedschappen tegen inbraak beschermen? Kijk dan naar ons brede assortiment inbraakwerende raampanelen. Dit maatwerkproduct is van plaatstaal met open profielen en eenvoudig te monteren. Elke plaat is maatwerk en past precies. Sidebar.nl is ruim 15 jaar actief op de markt en wij zetten ons elke dag in om onze klant zo goed mogelijk te servicen. Met plezier geven we persoonlijk advies en denken we in oplossingen die bij de klant past. Kijk gerust eens op onze site of neem contact met ons op!

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Sidebar en bumperstrip besteld

Sidebar en bumperstrip besteld, op afgesproken datum geleverd en mooie goede kwaliteit.
Volgens afspraak geleverd. 😊😊

20. april 2025

Svar fra Sidebar.nl

Dankjewel voor deze mooie review, daar zijn wij blij mee! We wensen je veel veilige en vooral schadevrij kilometer toe!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De levering van mijn imperiaal was…

De levering van mijn imperiaal was lekker snel, dus dat begon al goed! Na het monteren liep ik tegen wat problemen aan met de aerodynamica. Even contact opgenomen met de klantenservice, en wat een fijne ervaring was dat! Supervriendelijk en meedenkend, en zonder gedoe stuurden ze kosteloos een onderdeel op dat het probleem zou moeten verhelpen. Echt top geregeld! Dat noem ik nog eens service met een glimlach. Helemaal tevreden!

15. april 2025

Svar fra Sidebar.nl

Hartstikke fijn om te horen, bedankt en nog heel veel mooie zonweringsopdrachten gewenst! Laat die imperiaal maar z'n werk doen ;-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Echt heel blij met de raam roosters.

Echt heel blij met de raam roosters.

Vriendelijk aan de telefoon, duidelijke informatie, snelle levering.

Ik raad sidebarNL aan.

13. mars 2025

Svar fra Sidebar.nl

Bedankt voor uw review, fijn om te horen dat de inbraakwerende raamroosters naar wens zijn. Succes met de montage!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Service, kwaliteit en prijs!

Inmiddels al de 4e keer besteld bij Sidecar. Door de service, kwaliteit en prijs kom ik voor elke nieuwe bedrijfswagen van onze organisatie weer terug!

20. februar 2025

Svar fra Sidebar.nl

Bedankt voor deze mooie review!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer tevreden van mijn aankoop

Zeer tevreden van mijn aankoop.
Goede service en snelle levering.

12. november 2024

Svar fra Sidebar.nl

Bedankt voor uw review, fijn om te horen dat u tevreden bent met de raamroosters. Een perfecte manier om inbraak te weren!

Beschermingsrek voor binnenraam…

Beschermingsrek voor binnenraam gekocht, rek past precies.

Overzichtelijke site, alles duidelijk afgebeeld, snel verstuurd en een duidelijke communicatie door de vervoersdienst Elst Transport.🙏

25. juli 2024

Svar fra Sidebar.nl

Bedankt, fijn om te horen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Diverse accessoires besteld voor een…

Diverse accessoires besteld voor een zeer jonge bedrijfswagen. Hier werd snel en adequaat op gereageerd en gehandeld.

Het is altijd leuk zaken doen als beide partijen elkaar volgen in een goede communicatie !

27. mai 2024

Svar fra Sidebar.nl

Fijn dat je onze werkwijze waardeert en de tijd neemt om een mooie review te schrijven. We bezorgen elkaar die glimlach :-) Veel gebruiksplezier van de producten!

goede kwaliteit

goede kwaliteit, buigt niet door onder het gewicht, goede montage handleiding er bij. Erg content met de hele gang van zaken. 👏🏼

3. mai 2024

Svar fra Sidebar.nl

Bedankt voor uw review, fijn om te horen! Veel gebruiksgemak van uw aankoop.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Paar dagen later binnen gekregen en…

Paar dagen later binnen gekregen en gemonteerd en dit ging zeer makkelijk goede montage handleiding er bij. Erg content met de hele gang van zaken. 👍

27. april 2024

Svar fra Sidebar.nl

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent, dank u voor deze mooie review en veel plezier met uw aankoop!

Team Sidebar.NL

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv