Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vurdert til 4 av 5 stjerner

EDIT: obsługa Showroom się wykazała i otrzymałam zwrot należności. Zamówiłam dwie koszulki, przyszły niewłaściwe. Zapłaciłam za nie 421zl, zostało mi zwrócone 177zl. Obsługa fatalna, mam wrażenie... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Jestem bardzo zadowolona z otrzymanej przesyłki. Dobry produkt, w dobrej cenie. ALE… uważam, że dokonując zakupu za prawie 1500 zł, przydałoby się zapewnić darmowego kuriera, albo przynajmniej wysyłk... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Klesbutikk
  2. Butikk for motetilbehør
  3. Veskebutikk

Skrevet av virksomheten

Showroom by Miinto to największa platforma modowa w Polsce, która łączy najlepiej ubranych ludzi na świecie z unikalnym wyborem najwyższej jakości, luksusowej i ręcznie wybieranej lokalnej mody. Jako, że platforma showroom jest kolektywem sklepów, każde zamówienie jest starannie realizowane przez pasjonatów pracujących w najlepszych butikach na świecie. Czujesz się zainspirowany? Odwiedź nas na showroom.pl Jeśli potrzebujesz wsparcia, nasz Dział Obsługi Klienta jest gotowy do pomocy w każdej godzinie tygodnia na czacie.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 89 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Złożyłam reklamację wadliwego obuwia

Złożyłam reklamację wadliwego obuwia. Od samego początku byłam zbywana informacjami o „oczekiwaniu na odpowiedź z butiku”.
Reklamacja została rozpatrzona na podstawie zdjęć, na których nie było widać wady-problem dotyczył podeszwy (buty skrzypiały podczas chodzenia), czego nie da się uchwycić na fotografii.

Po ponad 30 dniach od złożenia reklamacji nie otrzymałam żadnej odpowiedzi, mimo że zgodnie z przepisami powinna ona zostać udzielona w ciągu 14 dni. Zwrot pieniędzy był w tej sytuacji zasadny, jednak firma twierdzi, że odpowiedź została wysłana-niestety nie wiadomo komu.

Reklamację zgłosiłam po 8 miesiącach od zakupu. Buty były sporadycznie używane, jednak mimo to uznano je za „nadmiernie zużyte” i odmówiono uznania reklamacji. Przypominam, że konsument ma prawo złożyć reklamację w ciągu 2 lat od zakupu!

Dla mnie to sytuacja niedopuszczalna-brak rzetelnego podejścia i lekceważenie klienta.

BARDZO NIE POLECAM i OSTRZEGAM przed zakupami-w przypadku problemów z produktem trudno liczyć na uczciwe rozpatrzenie reklamacji.

3. oktober 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nie polecam. Brak odpowiedzi na reklamacje ponad miesiąc i brak kontaktu ! Sprawa zgłoszona do rzecznika spraw konsumenta i do kancelarii prawnej ponieważ była to droga torebka!
Edit w dniu dzisiejszym wyslalam do Państwa przedsadowe wezwanie do zapłaty i wyślę również ma adres siedzimy firmy !

25. mars 2026

Zareklamowałam obuwie Mcquuen

Zareklamowałam obuwie Mcquuen, ponieważ skóra odchodziła od buta. Buty noszone naprawdę sporadycznie, miałam takie białe i skóra nie odchodziła, więc to ewidentnie wina wykonania obuwia i co? Reklamacja odrzucona. Jest mi przykro, bo robiłam tu już zamówienia, a teraz czuję się oszukana, bo buty za prawie 2 tysiące, a tu odchodząca skóra.

23. mars 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Miesiąc temu zamówione buty do tej pory…

Miesiąc temu zamówione buty do tej pory nie dotarły, Kontakt ze sklepem praktycznie zerowy, napisali że dowiedzą się w GLS do 21 dni, a ja się dowiedziałam u przewoźnika w 3 minuty, że moja przesyłka zaginęła w Holandii. Prośby o zwrot pieniędzy kompletnie ignorowane. Kieruję sprawę do sądu. Odradzam wszystkim zakupy!

20. februar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Od 2 miesięcy czekam na zwrot…

Od 2 miesięcy czekam na zwrot pieniędzy, za zwrocone zamówienie. Napisałam kilkadziesiat maili i poświęciłam wiele czasu na czacie.wielokrotnie obiecabo zwrot pieniedzy,ktore do dziś nie zostaly zwrócone.

13. mars 2026

Szanowna Pani Renato,

Dziękuję za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią na Trustpilot.

Bardzo mi przykro słyszeć o opóźnieniu w otrzymaniu zwrotu pieniędzy oraz o czasie, jaki musiała Pani poświęcić na kontakt z nami w tej sprawie. Zapewniam, że doskonale rozumiem, jak frustrująca może być taka sytuacja.

Zwroty środków są zazwyczaj realizowane niezwłocznie po otrzymaniu i zarejestrowaniu zwróconego produktu przez sklep partnerski. W niektórych przypadkach konieczna jest jednak dodatkowa weryfikacja, co niestety może wydłużyć czas przetwarzania zwrotu.

W celu udzielenia Pani dokładnych informacji i zapewnienia, że dokładamy wszelkich starań, by zrealizować zwrot jak należy, skontaktowałem się z Panią mailowo.

Dziękuję za cierpliwość, jeszcze raz najmocniej przepraszam za tak wydłużony czas oczekiwania na środki i mam nadzieję, że wkrótce uda się pomyślnie rozwiązać tę sprawę.

Robert, Showroom by Miinto

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Pierwszy zakup

Zamówiłam torebkę. Po 2 dniach otrzymałam e-maila, że nie ma jej na stanie w żadnym butiku i zamówienie zostało anulowane. Jako, ze płaciłam kartą kredytową, to od razu została zdjęta blokada i środki były z powrotem dostępne.
Po kilku dniach zamówiłam kolejną torebkę z dużym rabatem. Na szczęście tym razem już po 4 dniach torebka przyszła do mnie z butiku we Włoszech. Ładnie zapakowana i wygląda na oryginalną. Na ten moment mogę śmiało polecić ten sklep. Nie wiem jak by było w przypadku zwrotu...

26. februar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nieoryginalne produkty Ami Paris, brak zwrotu środków

Nieoryginalne produkty Ami Paris, na przesłane dowody jedynie puste formułki ze strony sklepu, żadnego przepraszam ani realnych działań.
Po zwrocie czekam już ponad miesiąc na zwrot środków! Mimo ponagleń brak odpowiedzi.
Wydaje mi się że sklep będzie się zawijał i to są jego ostanie podrygi. Odradzam zakupy!

19. januar 2026

Panie Michale,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i za przesłane zdjęcia, które bardzo pomagają nam w dalszym wyjaśnieniu sytuacji.

Chciałabym zapewnić, że współpracujemy wyłącznie z partnerami, których starannie weryfikujemy pod kątem autentyczności oferowanych produktów. Niemniej jednak traktujemy każdą wątpliwość klientów bardzo poważnie i dokładnie badamy każdy przypadek.

Cieszę się również, że mogę potwierdzić, iż Pańskie zamówienie zostało już zwrócone i wszystkie należne środki zostały przetworzone. Mam nadzieję, że wyjaśnienia przesłane drogą mailową były satysfakcjonujące, ale jeśli ma Pan dodatkowe pytania lub potrzebuje dalszych informacji, pozostajemy do dyspozycji.

Dziękujemy za cierpliwość i zaufanie.

Z poważaniem,
Ronni, Showroom by Miinto

T-shirt with pen stains

I ordered T-shirt Jaqemous and received it with 4 pen dots around the logo (its corners) and big pen stain on the shoulder. Because I looked into the reviews which were so bad regarding returns I decided to keep my T-shirt with hope that I will get rid of these stains instead of being left without money and product.

2. februar 2026

Szanowna Pani Dominiko,

dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią – bardzo ją doceniamy, ponieważ pomaga nam stale udoskonalać nasze usługi.

Bardzo nam przykro słyszeć, że otrzymany produkt dotarł do Pani w takim stanie. Zdecydowanie nie jest to standard, jaki chcemy zapewniać naszym Klientom, i doskonale rozumiemy, jak rozczarowująca może być taka sytuacja.

Chcielibyśmy jednocześnie zapewnić, że w przypadku podobnych problemów z zamówieniem zawsze staramy się wesprzeć naszych Klientów w znalezieniu możliwie najlepszego rozwiązania. Abyśmy mogli jednak odpowiednio zweryfikować sytuację i zaproponować dalsze kroki, konieczny jest bezpośredni kontakt z naszym zespołem oraz przesłanie zdjęć pokazujących problem z produktem.

Dlatego zawsze zachęcamy do kontaktu w podobnych sytuacjach – z przyjemnością pomożemy i postaramy się znaleźć satysfakcjonujące rozwiązanie. Prosimy o wiadomość na adres: kontakt@showroom.pl.

Dziękujemy za zrozumienie i życzymy miłego dnia.

Julia, Miinto

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wrong order, still charged delivery and return fee

They send me a wrong item, offer me a free return because it was their fault. In the end still charge me for delivery and return fee. I contacted them twice but never received the money for delivery and return.

31. januar 2026

Dear Michal,

Thank you for sharing your experience, and I completely understand how frustrating this situation must have been for you. I’m very happy to let you know that your return was accepted on 13th February 2026, and the refund for the return fee was requested at that time.

Since this refund is processed manually as a separate transaction, it is normally completed within 5 business days of the return being accepted. In your case, the fees were refunded on 16th February 2026, and we also sent you a confirmation via email.

We truly apologize for any confusion or inconvenience caused and appreciate your patience while this was being processed. Your feedback is very important to us, and we’re taking steps to ensure a smoother experience for our customers in the future.

Thank you for giving us the opportunity to resolve this.

Kind regards, Weronika, Miinto

kradzież około na 3000zł

kradzież około na 3000zł
Od listopada mimo próśb, nie otrzymałam zwrotu, "firma" postanowiła mnie okraść.
sprawa zgłoszona na policje.

10. november 2025

Szanowna Pani Karolino,

Dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami na stronie Trustpilot.

Bardzo mi przykro z powodu tych negatywnych doświadczeń. Całkowicie rozumiem, jak rozczarowujący może być fakt, że Pani oczekiwania nie zostały spełnione i czekała Pani na zwrot środków tak długo.

Widzę, że zwrot środków został zlecony i sprawa została wyjaśniona przez nasz dedykowany zespół bezpośrednio drogą mailową.

Jeszcze raz najmocniej przepraszam za tak długi czas rozwiązywania Pani sprawy. Zapewniam, że dołożymy wszelkich starań, by podobne sytuacje nie miały miejsca w przyszłości.

W razie jakichkolwiek pytań, pozostajemy do dalszej dyspozycji.

Robert, Showroom by Miinto

Kpina

Kpina. Nie zamawiajcie tam niczego. 22 stycznia złożono zamówienie. Od tamtej pory cisza. 7 lutego wysłałam zapytanie o status - zarejestrowane. Poprosiłam o zwrot pieniędzy, skoro nie są w stanie zrealizować zamówienia. Dalej cisza. Boot w kółko odpisujący to samo. Nie otrzymałam potwierdzenia zamówienia, ani zwrotu pieniędzy. Pora na UOKiK.

22. januar 2026

Szanowna Pani,

dziękujemy za poświęcony czas i podzielenie się swoją opinią.

Jest nam niezmiernie przykro z powodu zaistniałej sytuacji oraz wszelkich niedogodności, których Pani doświadczyła. Prosimy przyjąć nasze najszczersze przeprosiny.

Po dokładnym przeanalizowaniu sprawy podjęliśmy już odpowiednie kroki - sytuacja została eskalowana do właściwego działu, a zamówienie zostało anulowane. Potwierdzenie wraz ze szczegółami prześlemy do Pani w osobnej wiadomości prywatnej.

Zapewniamy, że dołożymy wszelkich starań, aby podobne sytuacje nie miały miejsca w przyszłości.

Dziękuję za zrozumienie i życzę miłego dnia.

Z poważaniem,
Julia, Showroom

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Reklamacja butów za ponad dwa tysiące

Buty za ponad 2 tysiące złotych po 3 założeniach zaczęły się niszczyć, a po miesiącu nadal obdzierały do krwi. Sklep ma to gdzieś, że w butach nie da się chodzić, pomimo że rozmiar został dobrany prawidłowo i mają gdzieś, że po raptem paru założeniach nadruk zaczął schodzić, a noski butów się odklejają. Odradzam zakupów, chyba że sklep zdecyduje się coś z tym zrobić.

27. november 2025

Panie Szymonie,

Bardzo przykro nam słyszeć o problemach z butami. Wysłaliśmy prośbę o szczegóły zamówienia przez Trustpilot, ale nie otrzymaliśmy odpowiedzi.

Prosimy o kontakt mailowy na kontakt@showroom.pl
– chętnie pomożemy rozwiązać sytuację. Jeśli jeszcze nie zgłoszono Guarantee Claim, warto to zrobić, bo to najprostszy sposób, żebyśmy mogli zająć się sprawą. Nasz zespół supportu pomoże w razie potrzeby.

Dziękujemy i mamy nadzieję, że uda się szybko wszystko wyjaśnić.

Ronni, Miinto

Istny dramat - UWAŻAJCIE

Istny dramat.
Zamówiony produkt przyszedł z opóźnieniem - to raz. Dwa - paczka była w opłakanym stanie (rozdarty karton, bluza na wierzchu) - spisane oświadczenie z kurierem itp.
Trzy - bluza przysłana ze skazami.
W ten sam dzień paczka została zwrócona, po dwóch tygodniach w końcu dotarła na miejsce, a do dnia dzisiejszego nie otrzymałem jeszcze środków na zwrot.
Całość trwa już miesiąc.
UWAŻAJCIE !!! to były ostatnie zakupy w tej tym "butiku".

17. februar 2026

Szanowny Panie Grzegorzu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na Trustpilot.

Bardzo mi przykro słyszeć o Pana negatywnym doświadczeniu. Doskonale rozumiem, jak rozczarowujące jest, gdy oczekiwania nie zostają spełnione, i chciałabym poprawić Pana doświadczenie z Showroom!

Niestety nie dodał Pan numeru zamówienia, dlatego nie mogę dokładnie sprawdzić, co się wydarzyło.

Proszę o kontakt z naszym Obsługą Klienta na kontakt@showroom.pl, jeśli chciałby Pan otrzymać dalszą pomoc w swojej sprawie. Zapewniam, że zrobią wszystko, aby znaleźć odpowiednie rozwiązanie.

Z niecierpliwością czekamy na Pana wiadomość.

Z wyrazami szacunku, Weronika, Showroom

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv