Bestelling geplaatst op zondag met de belofte om dinsdag te leveren. Dinsdag bel ik en krijg de informatie dat de bestelling nog niet gepland is en er ook geen planning kan gegeven worden van levering... Vis mer
Se hva andre synes
Middelmatige producten, wat verrassend is gezien het feit dat De Standaard zich als krant van hoge kwaliteit profileert. Leuk weetje: de beoordelingen die klanten geven voor elk product worden gesort... Vis mer
maandag, 10.02 bestelde ik een airfrayer voor 22u ; zou dus 's anderendaags geleverd worden. Vandaag, 15.02 nog geen levering !!! Ik wou hem morgen als cadeau afgeven....
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Elke week de beste deals van De Standaard. Van elektro en reizen, tot boeken en mode, bij De Standaard Shop ontdek je deals tot -75%! Voor iedereen, of je nu een abonnement op de krant hebt of niet. Bij De Standaard Shop vind je een breed gamma aan producten. Misschien ken je onze elektrische fietsen van Veloci wel of het zachte bedlinnen van De Witte Lietaer?
Kontaktopplysninger
Katwilgweg 2, 2050, Antwerpen, Belgia
- 02/790.21.17
- shop.standaard.be
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
3 weken wachten op levering
Op 19 mei een puzzelorganiser besteld voor een jarige op 25 mei. Daar de levering er nog niet was, gechat gedurende 20 minuten om uitleg.
Uiteindelijke antwoord: levering tussen 3 en 8 juni!! Nooit meer!
Leveringstermijn langer dan de beloofde.
De Shop houdt zich niet aan de vermelde leveringsperiode. Beloofd was 5 tot 10 werkdagen.
Na 3 weken klacht gezonden, wens te annuleren.
Onbevredigend antwoord van de shop.
Annuleren kan niet , alleen terugzenden is mogelijk, maar vermits ik voor langere tijd niet thuis ben gaat dat niet. Intussen ook nog steeds geen datum van levering (27 april besteld, nu 16 mei).
Niet de 1ste keer dat het misloopt bij deze shop, levering ook laat en geleverd op verkeerd adres).
Weggegooid geld
Weggegooid geld. De Standard online is erg gebruiksonvriendelijk en moeilijk te browsen. Aanbod van artikelen is heel beperkt en gaat altijd over hetzelfde (klimaat en woke). Blinkt uit in de ongestelde vragen.
Retourformulier niet te vinden ook niet door support
Als je een order terug wil sturen is het retourformulier op de site niet te vinden. Ook de supportlijn van De Standaard Shop kan het niet vinden. Dus beter niets bestellen
Bijzonder slechte ervaring
Bijzonder slechte ervaring : ik had wandelschoenen besteld en ik krijg geen informatie mbt de levering. Ondertussen is het bijna twee weken geleden, maar ik heb absoluut geen idee wanneer geleverd wordt.
Als ik contact nam met de helpdesk van De Standaard Online kreeg ik gewoon een standaard antwoord, absoluut niet gepersonaliseerd.
Absoluut te mijden !!
Webshop met veel ruimte voor verbetering en matige aanbiedingen. Check steeds elders voor je koopt!
De Standaard Shop biedt de lezers een reeks producten aan aan zogezegd aantrekkelijke prijzen. Jammergenoeg zijn de prijzen helemaal niet bijzonder en kan je meestal dezelfde producten online goedkoper vinden.
Bijkomend ben ik niet tevreden met de leveringstermijn. Men geeft voor een product aan dat dit 5 à 10 werkdagen zal duren, maar na 15 dagen werd er nog niets geleverd, ook geen e-mail met vermelding van reden van vertraging.
De webshop biedt ook geen mogelijkheid om gemakkelijk met de klantendienst in contact te komen om informatie te vragen ivm een bestelling. Deze informatie ontbreekt volledig op de webshop van de Standaard
Ik kan hierdoor deze webshop niet aanbevelen en raad mensen aan steeds buiten de webshop op zoek te gaan naar hetzelfde product. Je zal dan merken dat de kwaliteit van de aangeboden producten ondermaats is en de prijzen helemaal niet bijzonder zijn. Laat je aub niet verleiden tot aankopen op deze webshop.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.