I received my QRing for Christmas. Initially, it seemed to work fine but over the less than 5 months of use the battery has steadily deteriorated going from requiring charging every 4-5 days to now r... Vis mer
Zonder enige vorm van communicatie stopt men met de verkoop, maar erger nog, App en Website ook! Zo zonde dit, belachelijke manier van zaken doen. Vereleden jaar nog vervanging gekregen voor een aa... Vis mer
Vorig jaar heb ik diverse producten bij Qring gekocht. Nu kom ik er zojuist achter dat Qring alle verkoopactiviteiten hebben gestaakt maar dat ook de app en ondersteuning niet meer operationeel is... Vis mer
DO NOT BUY A QRING If it turns up (as lot of reviews say they never received) be aware it's absolutely rubbish. Mine stopped taking a charge after just SIX WEEKS. Emailed Qringstore... Vis mer
🏷 Lost & Found tags with QR-codes and NFC technology.
Schiedamsedijk 42, 3011ED, Rotterdam, Nederland
- info@qring.eu
- shop.qring.nl
Har ikke svart på negative anmeldelser
Kofferlabel
Fijn om het aan je koffer te hangen ,en aan mijn elektrische rolstoel.
Heel gemakkelijk te bevestigen .

Svar fra QRing - Lost it? We got you
De meeste koffers hebben al een vlucht…
De meeste koffers hebben al een vlucht gehad voor ze in de kist zitten. Bagagelabels meestal papier met kleefband schuren los en scheuren dan af.Bagage zoek!!De Qring niet dus bespaar stress laat u bagage vinden eenvoudig NFC of QR code scannen u krijgt bericht van de vinder of bagedepot echt super voor weinig als u dit negeert ben je echt zoek.

Svar fra QRing - Lost it? We got you
Handig, simpel en goede kwaliteit
De eerste keer een verpakking van 2st gekocht voor een reis. Bleek erg handig en simpel te registreren. Geen abbonement, dus kopen is klaar. Goede kwaliteit van het product. De tweede keer een grotere set gekocht omdat ik meer toepassingen zag. Bevalt zeer goed.

Mooie producten
Mooie producten
Werkt goed
Ze zijn oplossing gericht.
Bezorging was goed

Svar fra QRing - Lost it? We got you
Ben blij met Qring.... zeer nuttig!
Goed idee, zeer nuttig en snelle levering!
Ik heb het direct geinstalleerd en ben er erg blij mee!

Snelle levering, goed service
Snelle levering.
Na levering bleken twee QR codes het niet te doen en na mailtje een dag later nieuwe ontvangen. TOP service

Svar fra QRing - Lost it? We got you
Super handig in gebruik beter als een…
Super handig in gebruik beter als een naamlabel

Svar fra QRing - Lost it? We got you
Iedereen kan fouten maken....
Na foutieve toeending, bleek van een andere klant, alsnog nieuwe juiste bestelling ontvangen,de foutieve zending mocht ik ook houden, ivm de veroorzaakte fout. Netjes en toch nog snel netjes afgewikkeld.

Svar fra QRing - Lost it? We got you
Simpel maar efficiënt product.
Simpel maar efficiënt product.
Responsieve klantenservice.
werkt wel goed alleen is er bij mij…
werkt wel goed alleen is er bij mij geplakte sticker losgelaten, hecht niet meer goed op ondergrond. ondergrond is van hard plastic en glad. heb nu secondelijm eronder gesmeerd.

Svar fra QRing - Lost it? We got you
Dacht dat ik daarmee mij sleutels weer…
Dacht dat ik daarmee mij sleutels weer zou kunnen vinden en telefoon.
Niet dus

Svar fra QRing - Lost it? We got you
It is now possible to get your keys back
Finally I feel a little more comfortable that there is a way to get my keys back of I lose them.

Prima idee
Prima idee, was enthousiast, maar als ik het goed heb, moet je wel speciaal Q-ring installeren om te kunnen melden dat je iets hebt gevonden… niet iedereen wil dat?