Versandzeit war Ok
Versandzeit war Ok. Sehr kulant und Verständnisvoll gegenüber des Kunden. Freundlicher netter Kontakt mit dem Service.
Wenn die Preise passen werde ich wieder hier bestellen
【Markenversprechen】 UPENDS – Die globale E-Zigarettenmarke mit dem Anspruch an ein unübertroffenes Produkterlebnis. 【Produktportfolio】 ① Einweg-E-Zigaretten: 12.000–60.000 Züge ② Nachfüllbare E-Zigaretten ③ Offene Systeme ④ UPENDS E-Liquids 【Vertriebsnetzwerk】 Wir beliefern Einzelhändler und Großhändler in der gesamten EU. 【Servicegarantie】 ✅ 100% Originalprodukte direkt vom Hersteller ✅ 1-3 Tage Expressversand ab Deutschland ✅ Zahlung per PayPal & Kreditkarte ✅ Sorgenfreie Rückgabe & Käuferschutz Jetzt besuchen: www.shop-upends.de 【Aktionsangebot】 5 Stück kaufen → 1 gratis (limitierte Geheimauswahl) 7 Stück kaufen → 2 gratis (limitierte Geheimauswahl) 10 Stück kaufen → 2 gratis + Geschenkbox + kostenloser Versand
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Wenn die Preise passen werde ich wieder hier bestellen
Hier meine 2 Erfahrung. Ich habe zwischenzeitlich andere Produkte getestet. Und ich muss sagen geschmacklich und preislich gibt es definitiv keinen besser. Kann es absolut nur empfehlen

Svar fra UPENDS DE
I ordered a vape hers, came nicely packed and felt premium. However it also showed immediate problems,I contacted customer support and they’ve been nice, sending a new one my way

Svar fra UPENDS DE
Ideal payment is no longer available. I received an email with Bank of China account number:
Zhejiang Chouzhou Commercial Bank Co., Ltd
NRA1570200201............... They haven't shipped the product. They don't respond to emails.
Funny. You ask for email contact in the comments, but you still don't reply to emails.
Fraud.

Svar fra UPENDS DE
Ik had mijn oude postcode ingevoerd en mijn pakket was daarom niet aangekomen.
Terug gestuurd naar land van herkomst, zonder extra kosten of elders hebben ze de moeite genomen om mijn pakket weer te laten bezorgen op het juiste adres
Tevreden!!

Svar fra UPENDS DE
Naar aanleiding van onderstaande review heeft Upends contact met mij opgenomen en op hun kosten opnieuw geleverd. Heel fijn. Alles opgelost, prima product.
Bestelling nooit ontvangen!!!! Besteld op 30 januari, op 31 januari is de bestelling zogenaamd verzonden en “geprobeerd” af te leveren. Er is nooit afgeleverd. Heb geprobeerd contact te krijgen, meerdere klachten ingediend en mails gestuurd, maar geen reactie. Geld gewoon kwijt.

Bestelling nooit verzonden!
Op 28 Januari een order geplaats die nooit is aangekomen. Contact krijgen is haast onmogelijk en als het lukt word je niet geholpen of serieus genomen.

Eerste bestelling bij upends,
Heel snel mail over aankoop en verzending.het bestelde artikel was er al in 3dagen!
Na wat teleurstelling van mijn kant over de duur van het gebruik van de vape,heb ik contact gezocht en verteld dat ik niet tevreden was.ik was eerlijk gezegd wat sceptisch ,maar
na wat uitleg over de nieuwe versie van deze vape,is mij een hele goede oplossing aangeboden.ik ben heel tevreden .
Voor mij is Upends een uiterst betrouwbaar bedrijf met een goede en snelle service en verzending,en een hele goede klantenservice.
Aanrader👍

Svar fra UPENDS DE
Snelle levering van 2 vapes, bezorgkosten vond ik zelf best hoog. 1 vape kapot na 4 dagen wat ik snel vind voor een 30k vape.

Svar fra UPENDS DE
Super goed geholpen, als een paar keer besteld alleen bij de laatste bestelling zat er helaas een kapotte tussen ( kan gebeuren) contact opgenomen via whatsapp supersnel en vriendelijk geholpen. Kon kiezen of ik een nieuwe wilde of een coupon dus dat is ook helemaal top.
En de vapes zijn ook echt goed

(AANGEPAST)
Vaker hier besteld en ging eigenlijk altijd goed. Bij mijn laatste bestelling is mijn pakketje niet geleverd. Zowel bij UPENDS en DHL gemeld. Hoewel beide partijen eerst naar de ander wezen heeft UPENDS dit passend opgelost. Hoewel zij er niks aan konden doen hebben ze uit coulance de bestelling opnieuw en zonder kosten opgestuurd en deze heb ik netjes ontvangen.

Svar fra UPENDS DE
Goede service nadat ik een kapotte vape had gekregen. Kreeg er 1 gratis.

Svar fra UPENDS DE
Probeerde het uit omdat ik met paypall kon betalen. Het is na 3dagen geleverd. Word per mail goed op de hoogte gehouden incl track and trace. En de vapes zijn ook goed.

Svar fra UPENDS DE
Also bei Problemen immer eine schnelle Lösung , schneller Versand und bin bisher immer zufrieden mit dem Shop klare Empfehlung

Svar fra UPENDS DE
Sehr gute Vapes Geschmäcker sehr gut schneller Versand.

Heel erg goed. Goed smaken. Top kwaliteit 😃👍

Svar fra UPENDS DE
Zuerst waren wir uns nicht sicher, haben so als Testkauf 4 Vapes bestellt, zu unserer Überraschung sind diese wirklich sehr schnell und sicher angekommen. Können nur wärmstens empfehlen!!! DİE BESTELLUNGEN WERDEN FOLGEN.... VİELEN DANK UPENDS-TEAM!!!! :)))

Svar fra UPENDS DE
Super Vapes, mega Geschmack, blitzschneller Versand.
Die besten Vapes auf dem Markt