De shake is super lekker en romig , het word snel geleverd en ze hebben een goede klantenservice. Mijn blender to go deed het niet goed en kreeg meteen een nieuwe toegestuurd.

Yesss, daar zijn ze weer helemaal vernieuwd! Wat een geweldige shakes met heerlijke smaken. Andere shakes geprobeerd, maar die zijn toch moeilijker weg te krijgen en vaak hebben ze maar een minim... Vis mer

Beste, ik heb op 21-09-2022 een betaling gedaan van EUR 33.95 voor een elektrische loopband. Ik heb tot op heden geen bevestigingsmail/factuur ontvangen Martion.nl. Ik heb geprobeerd om via... Vis mer

Snelle levering, leuk verpakt in een soort van grabbelton (wel bijna de maatbekertjes weggegooid die nog ergens onderin lagen). Leuk een persoonlijk bedankje voor de bestelling, handgeschreven. De sha... Vis mer

1. Trening og ernæring
  2. Matlevering på nett

A complete, healthy and delicious meal in just a few seconds? It’s possible with SHAKEMENT!
 SHAKEMENT is designed to give your body every nutrient it needs at any time of the day. Complete, easy and affordable food which tastes as good as a milkshake.

4,4

Enestående

I love it !

I love it !! Super enthousiast over de shakes! De smaken zijn heerlijk ten eerste en ten tweede voel ik me echt vervuld na een shake. Ik ga niet meer anders want het helpt me zo goed!

11. november 2021

Beste op de markt

Neem het bijna elke dag, echt een super product met heerlijke smaken, andere merken kunnen hier niet aan tippen. Met 2 ijsklontjes vind ik hem het lekkerst!

1. november 2021

Lekker en handig

Lekker smaken! Vaak zijn shakes erg zoet, dat viel bij deze mee. Erg handig voor onderweg met de bijbehorende beker. Zit er goed vol van. Helemaal toppie!

29. oktober 2021

Door mijn drukke lifestyle kom ik vaak…

Door mijn drukke lifestyle kom ik vaak tijd te kort om mijn maaltijden te bereiden. Doordat de maaltijden van Shakement Meals zo makkelijk en snel te bereiden zijn is dit echt de uitkomst voor mijn drukke leven! Ik ben er erg over te spreken en zou het zeker aanraden aan andere. Ik heb de smaken cherry en cookies and cream, beiden zijn ze heerlijk!

27. oktober 2021

TOP!

TOP! Fantastisch lekkere smaken. Voor werk ben ik vaak onderweg en schiet een maaltijd er wel eens bij in. Met de shakes van Shakement heb ik altijd een voedzame maaltijd bij mij. Mega blij mee!

27. oktober 2021

Heerlijke shake!

Deze maaltijdshake is echt precies wat ik nodig heb, aangezien ik nooit tijd heb. Lekker én simpel, zonder een chemische smaak die ik gewend ben met andere maaltijdshakes. De cookies and cream is mijn favoriet, een echte aanrader!

23. oktober 2021

Super product!

Wat een chille vervanger. 'S ochtends niet meer lang bezig hoeven zijn met het maken van ontbijt, een vervanger die zo goed vult dat ik tussendoor niet meer hoef te snacken en welke ook gewoon heel lekker is! Win-win dus. Mijn favorieten zijn crazy banana en sweet vanilla.

14. oktober 2021

I am really surprised about the good…

I am really surprised about the good taste and nutritional value of the shakement meal. I have tried Crazy Banana for a while. This tastes really like banana (not chemical like other shakes) and is a good meal to start the day!

8. oktober 2021

Positief verrast

Ik ben normaliter sceptisch t.o.v. het nut en de smaak van shakes en dergelijke producten, maar Shakement heeft mij erg positief verrast. Ik ben zeer tevreden over de smaken banaan en vanille, want ik merk dat ik voldoende vol zit na een shake en dat ik de dagen daarna genoeg spierkracht en energie heb om mijn dagelijkse bezigheden uit te voeren. De insteek van een milkshake vind ik ook goed, een paar ijsblokjes toevoegen maakt de shake af!

De kennismaking kwam ook precies op het goede moment, namelijk na het afsluiten van een sportschool abonnement, en het verdere contact voor vragen verliep erg soepel. Ik heb het al aangeraden & laten proeven aan vrienden en die zijn ook erg positief!

7. oktober 2021

Smaken + cijfer

De shakes zijn een prima maaltijd vervanger en geven je de rest van de dag energie. Zelf had ik gekozen voor de smaken tropical (4/10) en vanille (7/10) gemengd met water.

4. oktober 2021

Smaak is goed

Smaak is goed
Heb het gevoel dat ik inderdaad een maaltijd over kan slaan

De shaker is ook top

Enigste min puntje dat er geen scoop in de verpakking zit

Na mijn revieuw kreeg ik een bericht dat ze de scoops vergeten waren. En alsnog gekregen

Top product

4. oktober 2021