Swiss Flow Group

Welcome to Swiss Flow Group – your trusted guide in the world of online trading! We offer more than just a trading platform. Swiss Flow Group delivers a complete trading experience: access to global markets, competitive conditions, enhanced security, educational resources, and 24/7 customer support. Trade anytime, anywhere, from any device. Join us and discover new opportunities in trading!

Alle anmeldelser

3 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Si eu sunt in acelasi process cu Swiss…

Si eu sunt in acelasi process cu Swiss flow group am in cont de tranzactionare peste 17000 de dolari si acum in cer sa depozitez in trust walet care e al meu personal 47 de eth care vin in lire 1500 de lire dar daca e trust walet meu personal de unde stiu ei ce am eu in wallet plus ca inainte sa fac cererea de retragere mi sa cerut sa ii dau acces la telefonul meu deci clar au accesat acell trust walet si voi pierde si 1500 de lire ai mei plus 17000 care sunt in cont ma opresc aici nu mai fac nimic o sa incerc sa fac un plangere formala dar nu stiu unde ramane sa ma interesez

30. oktober 2025

Buna ziua.La fel am patit si ca si…

Buna ziua.La fel am patit si ca si ceilalti.Am investit cu ei am pleca t de la 250€ am ajuns sa am cu tot cu cistig 10300€.!Problemele au inceput cin am vrut sa retrag.Mi au cerut 4200€ sa pot sa retrad 4200 au zis ca imi primesc banii inapoi+ 4200 care i am solicitar.Mi ai mai cerut inca 2800€.Mi au trimis un certificat de garantie ca i mi primesc banii.Dar minciuni.zeste Fals.Au trimie 3 licente ca sint legali etc.Totul este fals.Am perdut f multi bani cu ei.Sper sa i foloseasca de inmormintare.Sint o gasca de golani ordinari foarte bine organizati care inseala pe toti cei ce cred in ei.Superfizorul lor e Fals.Totul e fals.Nu le mai dati bani va inseala si nu va da nimic inapoi.Apoi va inchide contul cum a facut cu mine.INSELATORIE,FURT DE LA PERSOANE ACTE FALSE.POLITIA SESIZATIVA SI PRINDETI GOLANII ASTIA.Toti care ati fost inselati faceti plingere peste tot.sai prenda si sa i trimita acolo unde le e local.

19. oktober 2025

It’s a big scam

It’s a big scam. They ask you to invest more and more, until you want to withdraw. Then it said that I need a inter-banking verification which cost $970
That was the moment when I stopped back losing my money.

17. september 2025

Poveste fara sfârșit???

Cererea mea de retragere fonduri din 28.08.2025 nici astăzi 08.09.2025 nu este solutionată.Ultima data 04.09.2025 am vorbit cu un manager al platformei și am făcut impreună pașii pentru retragere...dar aceasta nu a fost efectuată nici acum.
Mă întreb : Acesta platforma este o ÎNȘELĂTORIE?
Daca DA ar trebui sa fac plângere către ASF , ANPC...???

8. september 2025