Se hva andre synes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Werken nu ongeveer een maand of drie met Service Points. De eenvoudigste dingen gaan mis. Er worden lege dozen verstuurd. Klanten krijgen het verkeerde product, en na grondig overleg, krijgen ze e... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik werk nu sinds een paar maanden samen met Service Points en ik ben hier super tevreden over. Snelle levertijden, goede prijs / kwaliteit verhouding en Ik heb een fijne Account Manager die op de acht... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bij mijn vorige agent waren er wat problemen met levering waardoor ik meer dan honderden orders nog open had staan die snel opgepakt moesten worden. Toen kwam ik bij Service Points en binnen no-time w... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Logistikk

Skrevet av virksomheten

Through our revolutionary platform, we combine the most advanced software with the best China has to offer. Automation and steering based on data ensures that you can scale infinitely hard and carefree with an unprecedented level of service.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Snelle & prettige communicatie

Nu al een aantal maanden tevreden klant bij Service Points. De Nederlandse agents zijn snel en prettig in de communicatie en denken mee waar mogelijk. In de logistiek gaat nooit alles goed, maar ze lossen het zo netjes mogelijk op wanneer we ergens tegenaan lopen.

7. mars 2022

TOPPERS!

Ik kan alleen maar zeggen dat jullie top service leveren en dat ik altijd tevreden ben geweest al bijna een jaar. 👌🏽👌🏽

Zodra ik vragen heb, krijg ik super snel antwoord. En mocht er vragen zijn die jullie niet weten dan gaan jullie er snel achterna en regelen het toch voor me! Ben zelf super blij dat ik jullie ben tegen gekomen oprecht🙏🏻

5. mars 2022

Top!

Zelf werk ik nu al meerdere maanden met Service Points. Ik ben erg tevreden over de manier van werken en het dashboard is overzichtelijk. Een persoonlijke Nederlandse agent is ook een pluspunt waardoor de communicatie makkelijker is !
⭐⭐⭐⭐⭐ :)

4. mars 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Inmiddels werk ik 1,5 jaar samen met…

Inmiddels werk ik 1,5 jaar samen met Service Points en de service die ze leveren is niet normaal goed. Als je het hebt over communiceren dan geef ik ze hier echt een 10 voor!

Op al je problemen wordt binnen enkele minuten gereageerd en het wordt ook nog is direct opgelost. Ze denken met je business mee en blijven constant hun service verbeteren.

Dus als jij een fulfilment partner zoekt voor je brand dan zou ik zeker is contact opnemen met Service Points zodat jij je logistieke aspect van je webshop beter hebt geregeld dan je concurrenten.

4. mars 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik dropship nu 3 jaar en ben sinds…

Ik dropship nu 3 jaar en ben sinds januarie dit jaar begonnen bij service points in 1 woord top! levertijden zijn sneller en je hebt een vaste agent waar je gewoon normaal nederlands kan praten ideaal! je krijgt ook nog wekelijks coaching sessies die super waardevol zijn, service points heeft zich voor mij zeker waargemaakt !!

3. mars 2022

STRIJDERS

M'n supplier was letterlijk de grootste struggle in m'n dropship business. Vooral het slechte contact door het gebrekkige Engels maakte het heel lastig. Service points lost eigenlijk dit gehele probleem voor je op. Of te wel, geen hoofdpijn, maar gewoon lekker schalen ;)

2. februar 2022

Zorgeloze Service!

Na inmiddels meer dan twee jaar klant te zijn bij ServicePoints kan ik vol vertouwen zeggen dat ze een zorgeloze service aanbieden. Daarvoor wil ik jullie graag bedanken.

Als ondernemer die een dienst afneemt zie ik graag dat er mee wordt gedacht en dat er flexibiliteit is in de manier van communicatie, procesvoering, controlepunten etc. ServicePoints doet dit erg goed.

Dit is erg gunstig voor onze samenwerking, beiden partijen groeien namelijk nog iedere dag ontzettend hard. Jongens, thanks!

31. januar 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Toppers die service en waarde geven aan hun members!

Goede service, snelle levering, fijne communicatie met een Nederlandse agent. Ze onderscheiden zich met een enorm fijn dashboard die iedere dag verbeterd wordt. Ook luisteren ze echt naar hun klanten en bieden ze niet alleen goede service maar enorm veel waarde door middels van extra coachings om je business nog beter te kunnen runnen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Uniek en de beste in wat zij doen

Service Points biedt services voor letterlijk iedere rompslomp die je je maar kunt bedenken met betrekking tot dropshipping en het opzetten van een brand. De Nederlandse agents denken enorm met je mee en zijn continu bereikbaar! Echt uniek en de beste in wat zij doen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Service Points is een absolute…

Service Points is een absolute aanrader. Snelle communicatie, competitieve prijzen en uitstekende klantenservice. Iedere klant krijgt een persoonlijk aanspreekpunt wat ervoor zorgt dat zaken snel opgepakt en opgevolgd worden. Ik zou niet meer anders willen en raad Service Points aan iedereen aan.

Eindelijk een goede agent

Na lang zoeken heb ik toch eindelijk de juiste agent voor mij gevonden. Vaak is het contact met agents uit China echt vreselijk en sinds ik bij Service Points zit is dat allemaal verleden tijd, daarbij hebben ze ook nog veel meer extra's dan een normale agent zoals een klarna fix wat echt heel goed uit kwam voor mij! In een woord, toppers :)

Aanrader!

Sinds ik bij Service Points zit, heb ik m'n business enorm kunnen laten groeien! Het verwerken van de orders wordt volledig uit handen genomen en ze bieden ook gratis coachings aan voor hun klanten. Ze zijn heel bereikbaar via whatsapp, 7/7, gewoon in het Nederlands. Ik raad het iedereen aan!

Super leuke agency

Super leuke agency! Ik ben echt blij met de service die ze aanbieden, echt een aanrader voor elke e-commerce ondernemer👌🏼

Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv