ServiceFinder Anmeldelser 1 384

4,6

1. Entreprenør

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Hos ServiceFinder kan du hitta och jämföra kontrollerade tjänsteföretag på nätet. Våra populäraste tjänster är hantverkare, städning och flytt. Hittills har vi hjälpt över 200.000 konsumenter att välja rätt företag för jobbet. Som företagare kan du hitta nya kunder på ett snabbt och enkelt sätt via ServiceFinder. Du väljer själv var och med vad du vill arbeta. Vi har samarbeten med flera av landets största varumärken, bland annat Aftonbladet och Blocket, och är sedan 2016 helägt av mediejätten Schibsted Media Group.

4,6

Enestående

1k anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Då det når ut brett och jag fick in ett…

Då det når ut brett och jag fick in ett flertal anbud- vissa bra, andra mindre bra

16. oktober 2024

Hej Ingegerd!

Tack för ditt fina omdöme!

Vad kul att du uppskattade vår tjänst.

Du är varmt välkommen tillbaka när du har ett nytt projekt på gång :)

Vänliga hälsningar,
Servicefinder

Føles trygt å be om offerter gjennom…

Føles trygt å be om offerter gjennom Servicefinder. Får raske tilbakemeldinger

20. mai 2022

Hej Nina!

Tack för ditt fina omdöme!

Trevligt att höra att du upplevde att vår tjänst funkade bra för dig :-)

Du är varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp med fler jobb som ska utföras framöver, tills dess önskar vi dig en fortsatt trevlig dag och en trevlig helg!

Vänliga hälsningar, Servicefinder

bra bra bra

toppen toppen

21. juli 2016

Hej Peter,

Tack för ditt fina omdöme!

Du är varmt välkommen att använda dig av oss igen!

Ha en fin vecka och en fortsatt trevlig sommar!

MVH
Elin
ServiceFinder Kundservice

For mange useriöse personer og bolag som kontaktat oss

Vi er en entreprenør fra Norge. Vi ville ha kontakt med seriöse rörmockare men fick kontakt med flere firma som ville ge offert på alt. Flere av företagene var små og veldig useriösa og knapt nog registrert som firma.

11. april 2016

Hej Tom,

Tack för ditt omdöme.

Vad tråkigt att höra att du är missnöjd.

Vi kontrollerar så att de företag som är anslutna till oss har f-skatt och har momsregistrering.
Jag kan se att det är 5 företag som har köpt din förfrågan och är intresserade av att hjälpa er.

Du finner mer info angående kontroll av våra företag via denna länk:

Vänligen återkom till oss på 08-653 00 00 om du har ytterligare frågor eller funderingar.

Ha en fin dag!

MVH ServiceFinder Kundservice

snabb och effektiv

Det var super..10 av 10

4. mars 2015

Hej Maja!

Tack för din positiva feedback

Du är varmt välkommen att använda tjänsten igen i framtiden.

Med vänlig hälsning, Christoffer Marcuse, Kundservice

fantastik

man får det riktig som msn har tänkt

23. januar 2015

Hej Khamis!

Härligt att de gick som du tänkt dig.

Du är varmt välkommen att använda tjänsten igen i framtiden.

Med vänlig hälsning, Christoffer Marcuse, Kundservice

Vis anmeldelser på alle språk. (1 384 anmeldelser)