SERO GULD Anmeldelser 1 500

1. Gull- og sølvhandel
  2. Gullforhandler
  3. Investeringstjeneste

Skrevet av virksomheten

Sero Guld er en specialiseret virksomhed beliggende i hjertet af Valby, hvor vi – siden 2011 – har betjent flere tusinde tilfredse kunder med stor faglighed og integritet. Vi opkøber guld, sølv, platin og palladium i alle former, og tilbyder samtidig salg af investeringsmetaller som barrer og mønter via vores webshop. Hos Sero Guld vægter vi tryghed, gennemsigtighed og ordentlig kundeservice højt. Vi forstår, at salg af smykker og arvestykker ofte kan være en følelsesmæssig beslutning. Derfor lægger vi vægt på at skabe en behagelig og respektfuld atmosfære, hvor du som kunde får god tid og ro til at træffe den rette beslutning. Alle vurderinger er gratis og uforpligtende. Vi anvender flere præcise analysemetoder samt kalibrerede vægte for at sikre en korrekt og fair vurdering af dine metaller. Du er velkommen til at følge hele processen – vi tror på fuld åbenhed i alt, hvad vi gør. Vi tilbyder desuden prismatch, så du altid er sikret markedets bedste pris. Skulle du finde en højere vurdering andetsteds, matcher vi den med glæde. Derfor vælger vores kunder Sero Guld: ✔ Professionel og pålidelig rådgivning ✔ Gennemsigtige og grundige vurderinger ✔ Trygge og rolige rammer ✔ Gratis og uforpligtende tilbud ✔ Prismatch på guld- og sølvpriser Ønsker du at sælge dine metaller eller købe investeringsguld og -sølv, er du altid velkommen i vores butik i Valby – eller på vores webshop.

Sero Guld

Skrevet av virksomheten

Bevillinger og registreringer
Sero Guld er en professionel og registreret aktør i branchen. Vi har: ✅ Bevilling fra Politiet til handel med ædelmetaller ✅ Registrering hos Erhvervsstyrelsen som lovpligtig virksomhed Det er din garanti for, at alle handler med os foregår under lovlige og regulerede forhold. Vi arbejder i fuld overensstemmelse med gældende lovgivning og stiller høje krav til dokumentation, sikkerhed og gennemsigtighed.
Kundeservice i top
Hos Sero Guld er det afgørende for os, at kunden føler sig tryg og godt informeret gennem hele handelsforløbet. Vi lægger vægt på personlig betjening og en gennemsigtig proces, hvor tillid og respekt er i fokus.

Kontaktopplysninger

5,0

Enestående

TrustScore 5 av 5

2k anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hei hvis du er trett av dit gamle guld…

Hei hvis du er trett av dit gamle guld ,så vil jegfå det byttet inn til penger eller de blir satt ind på konto. Her er der personer som man kan stole på, jeg følte meg trygg og det er god service,du sitter for deg selv med personalet så ingen kan se din handel,så det er super trygt , og så hyggelig service. Jeg kan kun sige at dette er den beste oplevelse jeg har haft når jeg skulle selge guld. Hvis det var flere stjerner så fikk dem det.min beste anbefalinger..

3. november 2025
Logoen til SERO GULD

Svar fra SERO GULD

Hej Anne,
Tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. 🌟 Vi er glade for, at din oplevelse hos os har været god😊
Mvh. Sero Guld

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fin service og god og behagelig…

Fin service og god og behagelig stemning. Man følte at Sero var en seriøst og kvalificeret forretning.

16. oktober 2023
Logoen til SERO GULD

Svar fra SERO GULD

Hej Mogens 😊
Mange tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner, det værdsætter vi 😊
Vi er glade for, at du har været tilfreds med vores service.
Mvh. Sero Guld

Vis anmeldelser på alle språk. (1 500 anmeldelser)

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv