Se hva andre synes

1. Kosmetikkbutikk
  2. Kosmetikkforretning
  3. Leverandør av kosmetikk og parfyme
  4. Parfymeri

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Wszystkie wielkie marki zapachowe, makijażowe, kosmetyków do pielęgnacji twarzy, ciała, włosów znajdziesz na Sephora.pl

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Sephora click&collect

Sephora click&collect ma umożliwiać rezerwację produktu ale to porażka. Produkt zamówiony i opłacony z odbiorem w konkretnym sklepie. Po ok 3 godzinach sklep anulował zamówienie w zwiazku z brakiem produktu, w czasie składania zamowienia produkt był dostepny. Komentarz Sephora - tak może się zdarzyć.

27. desember 2025

Firma tragedia

Firma tragedia. Ceny z kosmosu. Kontakt praktycznie zerowy. Zerowanie konta bez uprzedzenia a można przecież. Inne firmy informują o tym. Wiem wiem. Poco uprzedzać. Klient straci punkty rabaty to przecież dla nich lepiej. Opinie na ceneo zablokowane więc sprawa jest prosta. Kontakt poprzez stronę niemożliwy. Z Facebooka też tragedia. Ja rezygnuję a Ty? Zastanów się czy warto tracić czas i pieniądze.

17. november 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Zamówiłam zestaw prezentowy na urodziny…

Zamówiłam zestaw prezentowy na urodziny mamy — wszystko miało być „ready to gift”. Przyszło szybko, ale pudełko było uszkodzone, a perfumy luzem w środku, bez wstążki ani folii.

Napisałam do obsługi klienta z prośbą o wymianę, ale dostałam tylko automatyczną odpowiedź, że „zespół analizuje sprawę”. Czekałam cztery dni — zero reakcji, więc oddałam prezent w takim stanie, trochę wstyd.

Daję dwie gwiazdki, bo sama dostawa była szybka, ale obsługa kompletnie bez zaangażowania.

4. november 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Szczerze nie polecam sklepu Sephora!!

Szczerze nie polecam sklepu Sephora!!! Nie zwracają pieniędzy za odesłany towar, którego nie dało się użyć bo był zbyt gęsty (opakowanie z pompką). Krem odesłany - pieniędzy brak już 2 miesiąc. W biurze obsługi ciągle słyszę że był problem z płatnością i że przelewy u nich długo się robi… żenada !!!!

6. oktober 2025

może być lepiej

długo się czeka na reklamacje ceny wysokie, ale obsługa w sklepach stacjonarnych jest bardzo dobra.

31. juli 2025

Lubię Sephora

Lubię Sephore za bogaty wybór marek i pomocną obsługę w sklepach stacjonarnych. Konsultantki naprawdę znają się na rzeczy i chętnie doradzają. Niestety zakupy online bywają problematyczne - długie dostawy i brak reakcji na reklamacje to coś, co zdecydowanie trzeba poprawić. Mimo to wracam, ale tylko do salonów stacjonarnych:)

18. juli 2025

Perfumy z Sephory

Nie polecam zakupów perfum na Sephora...zakupiłem tam Chanel Platinum egoist i to kompletny niewypał ...chciałem mieć 100% pewności że kupię orginalne perfumy a dostałem wodę która pachnie może z 5 minut ...prawie 500 złotych wyrzucone w błoto..nigdy więcej zakupów w tym sklepie, cenią się jakby sprzedawali elixir życia w buteleczce a dostaję się ostatni szajs w ładnym flakonie....

12. juni 2025

BRAK ZWROTU PIENIĘDZY ZA ANULOWANE ZAMÓWIENIE

Zamówienie złożyłam 15.04.2025. Był nim zestaw produktów do ust kupiony z okazji urodzin przyjaciółki. 4 dni później otrzymałam od sklepu maila, w którym zostałam poinformowana, że zamówienie anulowano z powodu niedostępności produktu... Ponadto do dnia dzisiejszego (17.05), nie dostałam zwrotu pieniędzy na konto, mimo wyraźnej deklaracji firmy w mailu, że zostanie to szybko zrobione! ŻENADA

19. april 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Uśmiech i profesjonalne podejście to jest to!

Polecam, polecam Sephora przy ulicy Produkcyjnej w Białymstoku. Trafiłam ponownie na Panią Mariannę i jestem zachwycona jej ciepłym podejściem do każdego klienta. Zanim do mnie podeszła, widziałam, jak wspaniale doradza inny klientom:).
Uśmiech i profesjonalne podejście to jest to!

3. oktober 2024

TOTALNA PORAZKA URODZINOWA

totalnie nie polecam, zamowilam prezent urodzinowy na 300zl w click and collect( spr dostepnosc produktu po zamknieciu drogerii i zamowilam przed otwarciem nastepnego dnia). zamowienie mialo byc zrealizowane do 2h. Po ponad 10godzinach poprosilam solenizantke o podejscie do sklepu zapytanie co sie dzieje z zamowieniem (mieszkam zagranica wiec nie mialam mozliwosci isc sama, zreszta plan byl taki, ze solenizantka pod pozorem grzecznosciowego odebrania mojego zamowienia dowiaduje sie ze to jest jej prezent). W drogerii dowiedziala sie ze produkt niedostepny i anuluja zamowienie. Dlaczego nikt przez 10h nie powiadomil o niedostepnosci produktu ktory byl dostepny (wiec podejrzewam ze komus nie chcialo sie realizowac zamowienia w miare szybko i produkt sie wyprzedal... ). Aktualnie jestem na minusie 300zl i bez prezentu.

6. september 2024

NIE POLECAM

NIE POLECAM, wyslali mi zupelnie inny kolor pomadki z ysl, byl to blad z ich strony sami w mailu sie do tego przyznali i zadna reklamacja nie zdzialala, dostalam bon do sephory o wysokosci 25zl - kupiona pomadka za 150 zl
Jeden wielki zart
zamowienie numer 7040219744

5. august 2024
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Website and app turn you mad

Whoever designed those website and IOS application should never be allowed near a computer again. It's counter-intuitive, not comfortable at all and aimed at making you furious. If not for some brands that are sold exclusively here I wouldn't use Sephora for the second time.

P.S. Without asking me explicitly they are spamming my mailbox (not email, mailbox) with printed versions of their catalog. That happens in 2023.

27. juni 2023

Kupon 20% off

Dostałem kupon od Sephora na zakupy, 20% off przy zakupach za 200pln, kupiłem 6 produktów i przy kasie się okazało że promocja obejmuje tylko dwa produkty, jak sprawdziłem listę produktów wyłączonych z promocji to się okazuje że jest ich więcej niż objętych promocją, także te 20% zniżki to totalna ściema

15. april 2023

Świetny sklep

Szybka wysyłka i ani razu zamówione produkty nie zostały uszkodzone. Świetna obsługa! Polecam

8. september 2021
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv