Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

2,1

Under middels

TrustScore 2 av 5

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Hjemmesiden virker ikke

Hjemmesiden virker ikke! Prøver at bestille produkter men må simpelthen give op, for det virker ganske enkelt ikke….

13. juni 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Hej Siv

Vi er kede af at høre, at du har haft problemer med hjemmesiden. Sådan skal det bestemt ikke være!

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig i vores kundeservice, med hvad du må have af problemer.
Vi har selvfølgelig adgang til nogle flere ting herinde, og kan evt. give dig svar på spørgsmål eller hjælpe dig med at ligge en ordre.

Du er velkommen til at kontakte os på:
+45 89 87 23 40 eller kundeservice@sephora.dk

Du ønskes en dejlig dag.

Sephora.dk 🥰

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Ødelagt produkter

Jeg kjøpte sephora kalenderen og jeg har hatt problemer med den. Jeg har fått to av det samme produktet og en av tingene har vært ødelagt og ikke vært mulig å bruke. Er det mulighet at vi kan gjøre noe med dette?

21. desember 2022

Hej Henriette

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at din Sephora julekalender er defekt. Det skal vi bestemt have fundet en løsning på!

Hvis du har købt din julekalender online, må du meget gerne kontakte vores på kundeservice@sephora.dk, og hvis den er købt i butikken, vil de helt sikkert gerne hjælpe dig med at finde en løsning dernede!

Vi ser frem til at høre fra dig og ønsker dig en rigtig glædelig jul 🎄

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Hej Julie

Tusind tak for din anmeldelse.

Det skal vi selvfølgelig have fundet en løsning på!

Jeg har derfor sendt dig en mail og ser frem til at høre fra dig.

Du ønskes en dejlig dag og en god jul.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

For andre gang har de ikke produktet…

For andre gang har de ikke produktet jeg skal ha når jeg skal hente det

29. november 2022

Hej Synne

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi er kede af at høre, at varerne har været udsolgte ved afhentning i en af vores butikker.

Vi har haft ekstra pres på herunder black week, så nogengange kan vores system have lidt svært ved at følge med. Det er selvfølgelig dybt beklageligt!

Hvis varerne er på lager online, vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at finde en god løsning, hvis du kontakter vores kundeservice på kundeservice@sephora.dk.

Du ønskes en rigtig dejlig dag.

Sjusket pakning

Emballagen på produkterne var beskidt og skadet ved modtagelsen pga sjusket pakning

27. november 2022

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi er kede af at høre, at du har haft en ærgerlig oplevelse med din ordre.

Du må meget gerne kontakte kundeservice på kundeservice@sephora.dk, så vil vi hjælpe dig med at finde en løsning.

Du ønskes en god dag.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Sendte 2 mail til kundeservice for 2…

Sendte 2 mail til kundeservice for 2 måneder siden og fortsatt ingen svar. Ingen hjelp at få for at fikse min medlemsaccount, så ingen god oplevelse 🤷🏼‍♀️

22. juli 2022

Hej Valerie,

Tusind tak for din anmeldelse her på Trust pilot.

Vi beklager først og fremmest mange gange, at du ikke har fået svar fra vores kundeservice. Det er bestemt ikke vores hensigt.
Jeg har netop tjekket i vores system, og det ser desværre ikke ud til, at vi har modtaget din henvendelse.

Jeg har derfor sendt dig en mail, så vi kan få løst problemet med dit medlemsskab hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig og ønsker dig en rigtig dejlig weekend.

Sephora.dk

Vis anmeldelser på alle språk. (819 anmeldelser)

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv