Beställning och leverans fungerade bra. Stegräknaren var väl sådär… Lätt att komma åt nollställnings-knappen. Dessutom är siffrorna upp och ner när jag ska läsa av! (Jag är då van vid min gaml... Vis mer
Se hva andre synes
Bra produkt. Tidigare var det en fasa att klippa tånaglarna, sittande på golvet med ryggen mot en vägg för att ha något att spjärna emot när jag drog benet emot mig. Med nagelsaxen som har långa ha... Vis mer
Fick fel vara levererad. När jag meddelade detta och frågade hur jag skulle returnera fick jag veta att jag kunde behålla felleveransen som reserv och att jag skulle få den vara jag beställt omgående... Vis mer
Bra vara. Behaglig yta och perfekt passform till madrassen. Sitter väldigt bra och stabilt på min 5cm höga tempurmadrass - trots att den också fungerar för betydligt högre madrasser. Snabb leverans.
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Seniorlife är en av Sveriges största webshoppar inom hjälpmedel till seniorer. Vi är en familjedriven verksamhet vars mål är att göra vardagen så lätt som möjlig för seniorer. Detta gör vi med hög servicenivå och kompetent rådgivning. Utöver ett omfattande urval av ergonomiska köksredskap, rullatorer, käppar och bandage erbjuder vi allt för hemmet, personlig vård och hygien, skor och kläder samt elektronik. Vi ser fram emot att hjälpa dig.
Kontaktopplysninger
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Mycket trevlig och tillmötesgående…
Mycket trevlig och tillmötesgående kundservice som gick lätt att kommunicera med
Genombra kundservice
Genombra kundservice, kan rekommenderas på det varmaste
Snabbt och enkelt
Bra vara och snabbleverans
Snabb leverans.
Perfekt på alla sätt!
Utmärkt service och bemötande från kundtjänst. Var missnöjd med produkten men fick genast återkoppling och återbetalning. Väldigt nöjd och återkommer gärna!
Bra passform på "handskarna" och snabb…
Bra passform på "handskarna" och snabb leverans 🙂👍
Bra och snabb leverans
Bra och snabb leverans. Fantastiskt sortiment och bra priser.
Jag är väldigt nöjd med min…
Jag är väldigt nöjd med min pedaltränare och framförallt med det bemötande och service som jag fått av personal på Seniorlife. Fem stjärnor!
/Jan
Helt otroligt vad ett handtag med krok…
Helt otroligt vad ett handtag med krok kan underlätta livet. Nu drar jag upp mitt blixtlås i mina skor hur lätt och galant som helst.
Tack för hjälpen!!
Mkt nöjd med varan jag köpte och stort tack för er hjälp när det strulade med leveransen.
Toppen bra service!
Inget krångel och t.om en kontakt i paketet ifall man ville vända sig dig igen om det skulle vara något fel!👍
Fungerar men är lite ”tunn” till…
Fungerar men är lite ”tunn” till konstruktionen.
Bra services
Bra services, snabb leverans, bra passform
Spegeln var bra och leveransen snabb
Spegeln var bra och leveransen snabb. Tackar
Produkten har inte kommit fastän vi…
Produkten har inte kommit fastän vi fick veta att den skickats den 16 januari, vi måste ha dessa badbyxor före den 6 feb

Svar fra Seniorlife
super fin elegant käpp med snabb…
super fin elegant käpp med snabb leverans ! 🌟
Pallen är stabil
Pallen är stabil
och gör att det blir säkert att kliva upp ett steg
Har försökt kontakta Seniorlife via…
Har försökt kontakta Seniorlife via mail flera gånger. Kundtjänsten är under all kritik. Kommer inte bemöda mig att köpa något härifrån.

Svar fra Seniorlife
Snabb leverans och produkten vi köpte…
Snabb leverans och produkten vi köpte var av bra kvalitet
Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.