Jeg er super tilfreds med min nye seng, den er virkelig god. Prisen er ligeledes god og leveringsdatoen var præcis som ønsket. Jeg var i kontakt med sengefabrikken, da fragtfirmaet glemte en pakk... Vis mer

Jeg kjøpte en sengeramme og mailet dem hurtig for å få oppbæring og montering ekstra. Montering kan ikke lade seg gjøre så de ga meg alle pengene tilbake og ga oppbæring gratis. Virkelig virkelig g... Vis mer
Bestilte seng og sengebund 25.7.2022. 11.8 kom transportør med sengebund og en 1/2 seng, sengen var uten sidestykker og skruer. Efter 4 telefoner i løpet av en uke fikk jeg vite at de måtte bestille... Vis mer
Vores koncept er ligetil; Sengefabrikken leverer danske kvalitetssenge direkte fra fabrikken og hjem til dig. Vi ved godt, at det kan føles lidt vildt at skulle købe sin nye seng på nettet. Men vi ved heldigvis også, at det sagtens kan lade sig gøre. Hos os får du altid komplette sengeløsninger direkte fra hænderne på vores danske håndværkere.

Vi har sparet alle fordyrende mellemled som butikker og showrooms væk, så du altid får kvalitetssenge fra Sengefabrikken til markedets bedste priser. Men selvom du ikke kan møde os fysisk, betyder det ikke, at du skal gå på kompromis med kundeservice eller personlig vejledning - faktisk tværtimod.
Vores kundeservice er online hver dag fra kl. 09-23 på telefon, mail og live-chat så du lynhurtigt kan få svar på dine spørgsmål og få den helt rette, kompetente vejledning, når det passer dig.
Fra den dag, du modtager din nye seng fra Sengefabrikken, har du 100 dage til at afprøve din nye seng. Er du ikke tilfreds med farven, designet og komforten, eller har du simpelthen bare fortrudt dit køb, kan du returnere hele sengen inden for denne periode.
Konceptet er enkelt. Stilrene, moderne og enkle kvalitetssenge i komplette løsninger leveret gratis direkte fra fabrikken til dig - og selvfølgelig krydret med god kundeservice, som den skal være - hver eneste dag.

Vi er her for dig – før, under og efter dit køb

Vesterbro Torv 3, 1, 8000, Aarhus, Danmark
Har svart på 94 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Jeg er super tilfreds med min nye seng, den er virkelig god.
Prisen er ligeledes god og leveringsdatoen var præcis som ønsket.
Jeg var i kontakt med sengefabrikken, da fragtfirmaet glemte en pakke, kundeservice var enormt flinke og hjælpsomme. Pakken kom dagen efter.
Kan varmt anbefale sengefabrikken, har intet at klage over. :-)

Svar fra Sengefabrikken
Det er første gang vi har handlet der men ikke sidste, det var hurtigt nemt og god kvalitet så jeg kan kun anbefale dem.Mvh Tommy P.

Svar fra Sengefabrikken
alt fra vi bestilte sengen til den kom hjem til os som aftalt god kunde service oveni og til god priser .

Svar fra Sengefabrikken
Virkelig God service og levering også super. Ombytning også i top.

Svar fra Sengefabrikken
Virkelig virkelig god service og super hyggelige supportmedarbeidere.

Svar fra Sengefabrikken
Enestående serviceniveau + kvalitetsprodukt + prisen i orden - værdi for pengene :-)

Svar fra Sengefabrikken
God service fra start til slut. Speditøren ville aflevere en dag jeg ikke var hjemme, og jeg måtte ringe til Sengefabrikken og få dem til at lave en ny aftale. Så, et lille bump på vejen, som hurtigt blev udjævnet. 5 stjerner herfra.

Svar fra Sengefabrikken
Jeg er enormt glad for min nye seng fra Sengefabrikken. Service helt i top. Et meget professionelt firma. Kan anbefale seng fra Sengefabrikken 👍

Svar fra Sengefabrikken
Flotte og gode senge med levering til tiden. Virkelig effektive folk til montering og opsætning.
Tak😀

Svar fra Sengefabrikken
Kan på det varmeste anbefale sengefabrikken, god service , hurtig handel, nem levering og virkeligt god seng .. God service ved kontakt efterfølgende da vi ønskede højere ben end vi havde bestilt.

Svar fra Sengefabrikken
Levering til døren med billed sms - da jeg ikke var hjemme på tidspunktet …

Svar fra Sengefabrikken
Virkelig fin seng. Kom til den anførte tid.
God kvalitet for pengene. Havde glemt at bestille lagen, men det blev eftersendt. Meget fin service.
Kan kun anbefale sengefabrikken.
Birgit

Svar fra Sengefabrikken
Fantastisk dejlig og god seng,til en god pris. kan virkelig anbefale sengefabrikken